تالار روانشناسی و مشاوره آنلاین ازدواج، خانواده، تحصیلی همیاری
زمان کنونی:  مهمان عزیز خوش‌آمدید. (ورودعضــویت)

تالار همیاری نسبت به محتویات تبلیغات مسئولیتی ندارد.

کانال رسمی همیاری در تلگرام ads مشاوره قبل از ازداج مشاوره قبل از ازدواج


مشاهده RSS Feed

تغذیه صحیح هدیه ای از جانب خداوند

ماه مبارک رمضان و آداب طب سنتی

به این مطلب امتیاز بدهید
اول در اینجا نوع مزاجتون رو متوجه بشید بعد به دستورات طب سنتی عمل کنید تا هم ماه مبارک رمضان رو به راحتی بگذرونید و هم از سلامتی برخوردار باشید آزمون مزاج شناسی توصیه های غذایی و رفتاری برای مزاج گرم وخشک:

1- از مصرف مواد خشک به افراط پرهیز کنید: گردو،فندق،بادام، سنجد، ته دیگ، انواع سرخ کردنی ها، فست فود،چیپس و پفک،انواع بیسکویت،شکلات و شیرینی ،کباب و ... مصرف شیر یک مصلح مناسب میباشد.گردو به همره پنیر از خشکی اش کاسته میشود.مواد غذایی لعابدار توصیه میشود.

2-از مواد نفاخ باید اجتناب شود.زنجبیل،زیره،زنیان و مانند آنها باد شکن هستند.ولی در هر حال مناسب این مزاج نمیباشند. 3-مصرف میوه های مرطوب و آبدار. بهترین میوه ها:آلو،انگور،هندوانه،خربز �،طالبی،هلو،زردآلو،گیلاس � �نواع توت . مرکبات و سیب و ...است.


4-سبزیهایی مثل:گشنیز،خرفه،تره،کاسنی ریواس و برگ لطیف انگور.

5_غذاهایی مانند: سوپ کلم،خورشت کرفس،خورشت ریواس، خورشت کدو ،آبدوغ خیار+کشمش، کدو حلوایی آبپز. 6-برنج آبکش مناسب نیست.همراه با پودر سبوس ویا سبزی استفاده شود. 7-از تخم مرغ آبپز و نیمرو اجتناب شود.عسلی مانعی ندارد.


>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

مزاج گرم و تر: این مزاج بیشترین استفاده را از ماه رمضان خواهند برد.

1-پرهیز از خواب زیاد

2-بعد از سحری نخوابید.خواب روز برایشان مفید نیست.

3-حجم غذا را کاهش دهید.از گوشت گاو بپرهیزید.

4-از میوه و سبزیهای طبیعت سرد استفاده کنید.لوبیا سبز،کاهو،گشنیز،ترب،خرفه،ب رگ ترب سیاه و انگور،خربزه،ازگیل،آلبالو، گیلاس،غوره،انار،لیمو ترش،پرتقال،سیب،به، گریپ فروت و کنار.

5-از آب انار و رب ریواس و رب آلبالو برای رفع عطش میتوان بهره برد.

Submit "ماه مبارک رمضان   و آداب طب سنتی" to Digg Submit "ماه مبارک رمضان   و آداب طب سنتی" to twitter Submit "ماه مبارک رمضان   و آداب طب سنتی" to del.icio.us Submit "ماه مبارک رمضان   و آداب طب سنتی" to StumbleUpon Submit "ماه مبارک رمضان   و آداب طب سنتی" to Google Submit "ماه مبارک رمضان   و آداب طب سنتی" to Facebook Submit "ماه مبارک رمضان   و آداب طب سنتی" to کلوب Submit "ماه مبارک رمضان   و آداب طب سنتی" to تبیان

آپدیت شده 2014_06_24 در 16:38 توسط [ARG:5 UNDEFINED]

برچسب ها: هیچ یک ویرایش برچسب ها
دسته بندی ها
دسته بندی نشده

نظرات

  1. ایزدی آواتار ها
    نرگس جان نگران نباش. متنت رو کپی کردم در اینجا می نویسم



    اول در اینجا نوع مزاجتون رو متوجه بشید بعد به دستورات طب سنتی عمل کنید تا هم ماه مبارک رمضان رو به راحتی بگذرونید و هم از سلامتی برخوردار باشید آزمون مزاج شناسی توصیه های غذایی و رفتاری برای مزاج گرم وخشک:

    1- از مصرف مواد خشک به افراط پرهیز کنید: گردو،فندق،بادام، سنجد، ته دیگ، انواع سرخ کردنی ها، فست فود،چیپس و پفک،انواع بیسکویت،شکلات و شیرینی ،کباب و ... مصرف شیر یک مصلح مناسب میباشد.گردو به همره پنیر از خشکی اش کاسته میشود.مواد غذایی لعابدار توصیه میشود.

    2-از مواد نفاخ باید اجتناب شود.زنجبیل،زیره،زنیان و مانند آنها باد شکن هستند.ولی در هر حال مناسب این مزاج نمیباشند. 3-مصرف میوه های مرطوب و آبدار. بهترین میوه ها:آلو،انگور،هندوانه،خربز �،طالبی،هلو،زردآلو،گیلاس � �نواع توت . مرکبات و سیب و ...است.


    4-سبزیهایی مثل:گشنیز،خرفه،تره،کاسنی ریواس و برگ لطیف انگور.

    5_غذاهایی مانند: سوپ کلم،خورشت کرفس،خورشت ریواس، خورشت کدو ،آبدوغ خیار+کشمش، کدو حلوایی آبپز. 6-برنج آبکش مناسب نیست.همراه با پودر سبوس ویا سبزی استفاده شود. 7-از تخم مرغ آبپز و نیمرو اجتناب شود.عسلی مانعی ندارد.


    >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

    مزاج گرم و تر: این مزاج بیشترین استفاده را از ماه رمضان خواهند برد.

    1-پرهیز از خواب زیاد

    2-بعد از سحری نخوابید.خواب روز برایشان مفید نیست.

    3-حجم غذا را کاهش دهید.از گوشت گاو بپرهیزید.

    4-از میوه و سبزیهای طبیعت سرد استفاده کنید.لوبیا سبز،کاهو،گشنیز،ترب،خرفه،ب رگ ترب سیاه و انگور،خربزه،ازگیل،آلبالو، گیلاس،غوره،انار،لیمو ترش،پرتقال،سیب،به، گریپ فروت و کنار.

    5-از آب انار و رب ریواس و رب آلبالو برای رفع عطش میتوان بهره برد.
  2. نرگس آواتار ها
    خانم ایزدی عزیز خیلی لطف کردی گلم ممنونم