تالار روانشناسی و مشاوره آنلاین ازدواج، خانواده، تحصیلی همیاری
زمان کنونی:  مهمان عزیز خوش‌آمدید. (ورودعضــویت)

تالار همیاری نسبت به محتویات تبلیغات مسئولیتی ندارد.

کانال رسمی همیاری در تلگرام ads مشاوره قبل از ازداج مشاوره قبل از ازدواج




طب بو علی سینا زمان کنونی: 
کاربران در حال بازدید این موضوع: برای دسترسی به این بخش باید ورود کنید
نویسنده:راهله
آخرین ارسال:راهله
پاسخ ها 32

صفحه‌ها (4): صفحه 3 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین

طب بو علی سینا

حالت موضوعی | حالت خطی
  1. ارسال:21#
    راهله آواتار ها
    قلب=گرم وخشک
    شریان=گرم و خشک
    ورید=گرم و خشک
    خون=گرم و تر
    کبد=گرم و تر
    گوشت= گرم وتر
    مو= سرد و خشک
    استخوان= سرد و خشک
    غضروف=سرد و خشک
    وتر= سرد و خشک
    رباط(زرد پی)= سرد و خشک
    عصب= سرد و تر
    چربی= سرد و تر
    نخاع و مغز= سرد و تر
    خدا گر زحکمت ببندد دری           ز رحمت گشاید در دیگری
    پاسخ با نقل و قول

  2. طب بو علی سینا  سپاس شده توسط **شادی**,niloofarabi,مهدوی,تیرا

  3. ارسال:22#
    راهله آواتار ها
    رباط یک عضو مفرد سرد و خشک است و عنصر خاک در آن زیاد است، که موجب ثبات کافی در مفاصل و در نتیجه ایجاد حرکات مفصلی صحیح می شود. در افرادی که رطوبت بدن افزایش غیر طبیعی داشته باشد، به خصوص در خانم ها، ممکن است رباط ثبات خود را از دست بدهد و سیالیت ان افزایش یابد. به همین دلیل این گونه افراد مستعد پیچ خوردن مچ پا هستند.
    خدا گر زحکمت ببندد دری           ز رحمت گشاید در دیگری
    پاسخ با نقل و قول

  4. طب بو علی سینا  سپاس شده توسط niloofarabi,مهدوی,تیرا

  5. ارسال:23#
    راهله آواتار ها
    اخلاط:
    خلط جسم روان و مرطوبی است که در نتیجه تغییرات انجام شده بر روی غذا در دستگاه گوارش به وجود می اید.
    خدا گر زحکمت ببندد دری           ز رحمت گشاید در دیگری
    پاسخ با نقل و قول

  6. طب بو علی سینا  سپاس شده توسط **شادی**,niloofarabi,مهدوی,تیرا

  7. ارسال:24#
    راهله آواتار ها
    غذا در اثر جویده شدن و امیختن با بزاق و ترشحات معده و حرکات دستگاه گوارش به ترکیبی شبیه سوپ جو بنام کیلوس معدی تبدیل می شود.
    سپس این ماده توسط عروق ماساریقا (مزاتتریک) به کبد می رود و انجا نیز تحت اثر حرارت کبد به کیموس کبدی تبدیل می شود.
    کیموس کبدی حاوی چهار خلط به نام سودا، بلغم، دم و صفرا است. به عبارتی دیگر غذا تحت تاثیر اعمال دستگاه گوارش به اخلاط تبدیل می شود. تعادل این اخلاط چهار گانه نقش مهمی در حفظ سلامتی و ایجاد بیماریها دارد. اگر اخلاط ایجاد شده مقدار معتدل و کیفیت صالح داشته باشند موجب سلامتی بدن می شوند و اگر اخلاط مقدار بیش از طبیعی و یا کیفیت ناصالح داشته باشند زمینه بروز بیماریها مهیا می شود.
    خدا گر زحکمت ببندد دری           ز رحمت گشاید در دیگری
    پاسخ با نقل و قول

  8. طب بو علی سینا  سپاس شده توسط **شادی**,niloofarabi,مهدوی,تیرا

  9. ارسال:25#
    راهله آواتار ها
    انواع هضم:
    هضم اول هضم معدی است و نتیجه ان کیلوس معدی و ماده دفعی ان مدفوع است.
    هضم دوم هضم کبدی است که نتیجه ان تولید کیموس کبدی است و ماده زاید ان ادرار است.
    هضم سوم و چهارم هضم عروقی و عضوی است و ماده دفعی ان عرق، چرک و...می باشد همچنین بخشی از ماده دفعی هضم سوم نامحسوس تحلیل می رود.
    هرکدام از اعضای بدن از اخلاط که در سراسر عروق در حال گردش است به میزان نیاز و به تناسب وظیفه و مزاج خود برداشت می کنند، مثلا استخوان بیشتر از سودا استفاده می کند تا ثبات و استحکام بیشتری داشته باشد.
    خدا گر زحکمت ببندد دری           ز رحمت گشاید در دیگری
    پاسخ با نقل و قول

  10. طب بو علی سینا  سپاس شده توسط **شادی**,niloofarabi,مهدوی,تیرا

  11. ارسال:26#
    راهله آواتار ها
    ارتباط مزه غذا با کیفیت ان
    ترش=سرد و تر_سرد و خشک
    تلخ=گرم و خشک
    شیرین=معتدل مایل به گرمی
    شور=گرم و خشک
    تند=گرم و خشک
    بی مزه=سرد و تر
    خدا گر زحکمت ببندد دری           ز رحمت گشاید در دیگری
    پاسخ با نقل و قول

  12. طب بو علی سینا  سپاس شده توسط **شادی**,niloofarabi,مهدوی,تیرا

  13. ارسال:27#
    راهله آواتار ها
    غذاهای مضر برای مزاج گرم و خشک (صفرا)
    گوشت ها و غذاها | گوشت مرغ و تمام پرندگان کوچک، تخم مرغ، میگو، گوشت شتر، سرخ کردنی ها، فسنجان شیرین
    سبزیجات | فلفل سبز، فلفل قرمز، سیر، پیاز، خردل، جعفری، تره، شاهی، شوید، کرفس
    آجیل و میوه جات | انگور، خرما، نارگیل، کشمش، موز، انجیر، گردو، فندق
    دانه ها و حبوبات | نخود، سیاه دانه، بالنگو، دانه شنبلیله
    روغن ها | روغن افتابگردان
    ادویه جات | دارچین، میخک، جوز،رازیانه، زنجبیل، گردو، فلفل قرمز، فلفل سبز، دانه کرفس، زعفران، دانه خردل، سس خردل
    نوشیدنی ها | عسل، شربت زعفران
    خدا گر زحکمت ببندد دری           ز رحمت گشاید در دیگری
    پاسخ با نقل و قول

  14. طب بو علی سینا  سپاس شده توسط **شادی**,niloofarabi

  15. ارسال:28#
    راهله آواتار ها
    غذاهای مضر برای مزاج گرم و تر (دموی)
    گوشت ها و غذاها | گوشت گوسفند ، بره، بوقلمون، جگر، اردک، تخم اردک و مرغابی، رشته فرنگی، ماکارونی، کیک ها بیسکویت ها
    سبزیجات | سیر، پیاز، زیتون ، زنجبیل
    آجیل و میوه جات | انگور، خرما، انبه، بادام، موز، انجیر، پسته،فندق
    دانه ها و حبوبات | گندم
    روغن ها | روغن افتابگردان، روغن کرچک، روغن زیتون
    ادویه جات | زنجبیل خشک شده، گردو، فلفل سیاه، فلفل سفید، رازیانه، نعنا، اویشن، شوید
    نوشیدنی ها | عصاره انبه، اب انگور، اب گرم، عسل، شکر، نمک، چای های گیاهی با طبع های گرم و اغلب غذاهای شور و شیرین
    خدا گر زحکمت ببندد دری           ز رحمت گشاید در دیگری
    پاسخ با نقل و قول

  16. طب بو علی سینا  سپاس شده توسط **شادی**

  17. ارسال:29#
    راهله آواتار ها
    غذاهای مضر برای مزاج سرد و تر (بلغم)
    گوشت ها و غذاها | گوشت گاو ، ماهی، اش رشته، اسفناج و ماست
    سبزیجات | خیار، کدو، چغندر، کاهو، اسفناج، گشنیز، گوجه فرنگی
    آجیل و میوه جات | هندوانه، توت فرنگی، کیوی، مرکبات
    دانه ها و حبوبات | دانه کدو تنبل، تخم خیار، تخم هندوانه، تخم کدو، تخم کاهو، تخم کاسنی، نشاسته
    لبنیات | شیر، ماست، پنیر، کشک، دانه انگور، جو
    چاشنی ها | سماق ، غوره، لیمو عمانی
    نوشیدنی ها و طعم دهنده ها| دوغ، لیموناد، شربت البالو ، شربت عناب
    ویرایش توسط راهله : 2015_03_03 در ساعت 17:15
    خدا گر زحکمت ببندد دری           ز رحمت گشاید در دیگری
    پاسخ با نقل و قول

  18. طب بو علی سینا  سپاس شده توسط **شادی**,niloofarabi

  19. ارسال:30#
    راهله آواتار ها
    غذاهای مضر برای مزاج سرد و خشک(سودا)
    گوشت ها و غذاها | گوشت گاو و گوساله، ماهی(همه انواع)، خوک، سیرابی، پاچه، صدف، سوسیس و کالباس
    سبزیجات | کلم، گل کلم، سیب زمینی، قارچ، نخود سبز، لوبیا سبز،بادمجان، گوجه فرنگی
    آجیل و میوه جات | تمام میوه های ترش، لیمو ، اب لیمو، الوف انار ترش، پرتقال، گریپ فروت، توت فرنگی، تمشک
    دانه ها و حبوبات | ذرت (بلال)، ارزن، جو، نخود فرنگی، عدس
    لبنیات | شیر، ماست، کشک
    چاشنی ها | الو، لیمو عمانی، تمر هندی، رب، ابلیمو، اب غوره
    نوشیدنی ها و طعم دهنده ها| اب میوه ترش، چای پر رنگ، قهوه، شیر ترش، یخ، ترشی، سرکه، سس گوجه فرنگی
    خدا گر زحکمت ببندد دری           ز رحمت گشاید در دیگری
    پاسخ با نقل و قول

  20. طب بو علی سینا  سپاس شده توسط **شادی**,niloofarabi

صفحه‌ها (4): صفحه 3 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین

کاربران دعوت شده

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •