نمایش نتایج: از 1 تا 7 از 7

موضوع: همش به لباس پوشیدنم گیر میده چیکار کنم؟

3057
  1. بالا | پست 1
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    20842
    سپاس
    0
    0
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

همش به لباس پوشیدنم گیر میده چیکار کنم؟

قبلا ازدواج دو ماه مشاوره می رفتیم و همه لباس و .. منو دید وتایید کرد. اما بعد از 6 ماه همه چی تغییر کرد.
    همش میگه این لباسو بپوش اینو نپوش یک سال مشاوره رفتیم مشاور گفت همه لباس هایی که دوست داره بپوش. همه لباس هامو خودش میخره ولی بازم به اونا گیر میده. اصلا انگار تو ذاتشه. همه لباس هایی که بهشون گیر می داد و دوست داشتم ریختم دور ولی فایده نداره. اصلا نمیزاره با خانوادم برم خرید یه بار هم که با مامانم رفته بودم زنگ زد عکس مانتویی که خریدی رو برو بپوش و بفرست. وقتی فرستادم گفت پس بده به فروشنده نمی فهمید این بهت تنگه. کلی با اصرار لباسو پس دادم مامانم هم خیلی ناراحت شد.
    هر وقت باغ می رفتیم کوه نوردی و .. می رفتم ولی الان نمیزاره تا دم در باغ بیام هر جا هم که میخوام برم نمیزاره و باید خودش بیاد اگه حالشو نداشته باشه باید مطابق میل اقا رفتار کنم و نرم.
    من رو همه چیزهایی که خودم دوست داشتم پا گذاشتم ولی اصلا نمی بینه. همش میگه بخاطر من کاری نکن ولی بعدش دعوامون میشه. بهش میگم زندگیمون رو دوست دارم و دارم تمام تلاشمون رو میکنم ولی فایده نداره. مثل بابایی میمونه که داره بچه تربیت می کنه. یه وقتا حس پدر بودن بهش دارم.
    اصلا دیگه نمیدونم چی بپوشم چی نپوشم کلافه شدم دیگه
    همه مشاوره ها بهم میگن طلاق بگیر اما مشکل ما سر لباس پوشیدنه به هیچ وجه هم حل نمیشه.
    بهش نامه نوشتم گفتم چقدر دوستش دارم یکسره تو خونه لباس های خوب و شیک می پوشم ارایش می کنم عشوه میام غذاهای مورد علاقشو می پزم میوه میارم خورد می کنم با هم میخوریم اجیل میخوریم ولی بازم اخلاقش عوض نمیشه.
    بهم میگه از لاک زدن بدم میاد تو خونه لاک میزنم بعد که میخوایم بریم بیرون پاک می کنم همه این کارهارو هم که کردم فرق نکرده. تازه بهم میگه میخوای تو خونه لاک بزنی که کم کم عادت کنم بیرون هم میریم لاک بزنی. خیلی بدجنسه
    می دونه بدم میاد تو جمع بهم دعوا کنه اینو قبل ازدواج هم بهش گفته بودم ولی بازم انجام میده کلا عاشق این کاره. تمام سی دی های انوشه رو هم دیده تو مجردیش کتاب های روانشناسی هم زیاد خونده. اکثر مشاوره ها بهم میگن حرف زدن با این اقا خیلی سخته چون همش منو مقصر میکنه
    میگه اگه رعایت کنی باعث نمیشه من بهت دعوا کنم. تو سبب دعوایی
    ولی من دیگه نمی کشم و نمیدونم چیکار کنم؟؟
    یه بند عینک خریدم نذاشت بندازم مدتی جلو ایینه اویزون کردم که چشمم بهش بیفته ولی تغییر نکرد اخرشم انداختم دور چون هیچ رقمه نزاشت به عینکم اویزون کنم حتی وقتایی که باهم هستیم بهش میگم مگه تو چه شانی داری که بند عینک بهش نمیاد
    شان تو اینه که من بدم میاد تو جمع با تی شرت باشی و رعایت نمی کنم بدم میاد قلیون بکشی اما میکشی تو اصلا نمیخوای تغییرکنی
    بهش میگم تو همش منو میخوای اصلاح کنی یه ذره کارهایی که من دوست ندارمو بکن. همه میگن از بس بهش توجه میکنی و محبت می کنی اینجور شده من هر کاری هم بگید انجام دادم ولی تغییری ایجاد نشده بلکه این منم که از نظر اون باید تغییر کنم.
    واقعا اگه میتونید راهنمایی کنید بهم بگید.

2. بالا | پست 2
    عضو همراه

عنوان کاربر
    مشاور روانشناس
    شماره عضویت
    19151
    سپاس
    0
    30
    دریافت
    0
    آپلودها
    0
    سلام به شما دوست عزیز
    احساسات شما نسبت به همسرتان و همچنین ایشان نسبت به شما قابل احترام می باشد اما بهتر است برای اینکه بتوانید تصمیم گیری بهتری داشته باشید هردوی شما به صورت حضوری به زوج درمانگر مراجعه داشته باشید تا دیدگاه وس بک شخصیتی هردوی شما مورد بررسی قرار گیرد تا بتوانیم به شما و ایشان کمک کنیم در هر صورت صحبت در مورد ایشان تا زمانی که بعد شخصیتی و دیدگاهایشان بررسی نشود و در صورت نیاز جلسات درمانی طی نشود نمی تواند به شما کمکی کند چون تنها بعد رفتاری نیست چون با تغییر شرایط نیاز بود مقداری تغییر ایجاد شود و چون با تغییرات رفتاری بازهم شرایط تغییری نکرده است به نظر می رسد که بعد شخصیتی نیاز به بررسی دارد.
    درمسیر می توانید با متخصصین کانون مشاوران ایران، مشاوره تلفنی/تخصصی داشته باشید
    021-22354790

3. بالا | پست 3
    عضو همراهکاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    20660
    سپاس
    0
    3
    دریافت
    0
    آپلودها
    0
    با سلام خدمت شما
    دوست عزیز احساس ناراحتی و ناکامی شما در این زمینه کاملا قابل درک است.
    نیاز به آزادی و داشتن انتخاب و تصمیم درباره موارد شخصی، یکی از نیازهای اساسی هر فردی است که اگر برآورده نشود کیفیت زندگی را کاملا تحت تاثیر قرار می دهد.
    همچنین هر فردی نیاز دارد درون رابطه احساس ارزشمندی دریافت کند که تحت یک رابطه سالم امکان پذیر است به گونه ای که ما را همانگونه که هستیم بپذیرند.
    عجیب است که مشاوره پیش از ازدواج دریافت کرده اید و این چالشها و رفتارها که ظاهرا جزو ویژگی های شخصیتی ایشان است و به نظر می رسد نشاندهنده یک مشکل روانشناختی در ایشان باشد، مورد توجه قرار نگرفته و شما از این چالشها آگاه نشدید و انتخاب کردید.
    چرا که این مسئله تنها یک انتخاب لباس ساده نیست بلکه میل به کنترلگری و به رسمیت نشناختن هویت افراد دیگر است و بسیار ابعاد گسترده تری دارد.
    هرکاری که شما انجام داده اید هم نه تنها به حل شدن مشکل کمکی نخواهد کرد بلکه ممکن است مشکلات بدتر و پیچیده تر هم بشوند چرا که اساسا باج دادن خودش باعث تخریب رابطه درست و سالم می شود.
    همچنین با اینگونه رفتارها علاوه بر این از نیازها و خواسته های خودتان می گذرید، به ایشان هم این پیام را می دهید که هر چه او بگوید و هرکاری بکند شما همچنان راضی خواهید بود و در کنارش خواهید ماند و در واقع اول از همه خودتان خواسته ها و نیازهای خودتان را به رسمیت نمی شناسید.
    درر این صورت نمی توان انتظار داشت ایشان به حریم و نیازها و خواسته های شما احترام گذاشته و آن را به رسمیت بشناسند.
    تغییر هم در دیگران هرگز رخ نخواهد داد مگر اینکه خودشان بخواهند خودشان را تغییر داده و در رفتارهایشان تجدید نظر کنند.
    که با توجه به مواردی که شما مطرح کردید و عدم بینش ایشان به مشکلشان (که می تواند نشاندهنده عمق مشکل ایشان باشد) بعید به نظر می رسد خودشان به سمت تغییر بروند مگر اینکه برای دریافت کمک حرفه ای و دریات درمان در این زمینه اقدام کنند.
    با توجه به این موارد به نظر می رسد شما می توانید انتخاب کنید که اگر با وجود تمام این مسائل با زهم می خواهی با ایشان زندگی کنید، اوضاع همین گونه است و اگر بنا را بر تغییر ایشان گذاشته اید بدانید که مدام احساس ناکامی خواهید کرد.
    و اگر می توانید ایشان را همین گونه که هست بپذیرید، می توانید به زندگی مشترکتان ادامه دهید که البته در این صورت هم احتمال آسیب پذیری شما زیاد خواهد بود و در بلند مدت سلامت روان شما به شدت تحت تهدید قرار خواهد گرفت.
    برای تسهیل اتخاذ تصمیم مناسب در این زمینه با آگاهی و آگاهی از پیامدهای انتخاب مورد نظرتان می توانید مشاوره فردی دریافت نمایید.

4. کاربر مقابل از coach عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

5. بالا | پست 4
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    20842
    سپاس
    0
    0
    دریافت
    0
    آپلودها
    0
    سلام
    ممنون از راهنمایی شما
    با چه روانشناسی صحبت کنم خانواده یا بالینی؟

6. بالا | پست 5
    عضو همراه

عنوان کاربر
    مشاور روانشناس
    شماره عضویت
    19151
    سپاس
    0
    30
    دریافت
    0
    آپلودها
    0
    بهتر است در این مسیر با زوج درمانگر وارد جلسات مشاوره شوید

7. بالا | پست 6
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    20842
    سپاس
    0
    0
    دریافت
    0
    آپلودها
    0
    آیا مشاوری خوب در شهر قم می شناسید؟
    نقل قول نوشته اصلی توسط dehghanzahra نمایش پست ها
    بهتر است در این مسیر با زوج درمانگر وارد جلسات مشاوره شوید

8. بالا | پست 7
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    22694
    سپاس
    0
    0
    دریافت
    0
    آپلودها
    0
    سلام همسرم رو لباس پوشیدنم خیلی حساسه،میگه همیشه باید چادر بپوشی من دوست ندارم همش چادر سرم کنم خسته میشم تو تمام فامیلا خودم و خودش کسی چادر نمیزنه اونم ب اجبار،اگه نزنم منو جای نمیبره جنجال ب پا میکنه بد خلقی میکنه صداشو میبره بالا،این ۶ماهه ک باردار شدم بهش گفتم چادر نمیتونم بزنم میترسم بخورم زمین خدا نکرده واسه بچه اتفاقی بیفته تا اینکه داخل یه پیج یه مانتو بلند کاملا بسته ک اسمش مانتو عبایی هست نشونش دادم گفتم اینو واسه بارداری میخام سفارش بدم خوبه،قبول کرد گفت اشکال نداره خیلی هم گشاده،من خودم از بد حجابی بدم میاد ولی ن دیگه تا این حد ک همسرم منو مجبور میکنه هر جا برم باید این مانتو بپوشم بهش میگم مانتو بلندهامو دکمه میزارم بزار اونارو هم بپوشم روم نمیشه همش اینو بپوشم فردا فک میکنن من فقط این یه مانتو عبایی دارم ،انقده بهش برمیخوره میگه کم کم اگه میدونی مثل بقیه شو بدحجابی کن از این حرفا،واقعا از رفتارش اذیت میشم،تمام دوستام یکیشون مثل من لباس نمیپوشه فامیلامون فقط همسر من منو اجبار میکنه منم دوست دارم مثل بقیه باشم میریم بیرون حسرت میخورم بقیه هر جور دلشون میخاد لباس میپوشن بعد من سنی هم ندارم باید لباس گشاد بلند بپوشم احساس حقارت میکنم حرص میخورم دست خودم نیست نمیدونم چکار کنم همسرم واسه لباس بهم گیر نده همسرم خیلییییی دوسم داره خیلی فک میکنه من میرم بیرون همه نگاهشون ب منه بهش هم گفتم چرا ایطوری میگه تو خوشگلی دوست ندارم کسی ب چش بد نگات کنه ولی من میگم منشا این گیر دادنا بد گمانیه،نمیدونم‌چکار کنم؟؟؟؟

کاربران دعوت شده

© تمامی حقوق برای همیاری ایران محفوظ بوده و هرگونه کپی برداري از محتوای انجمن پيگرد قانونی دارد