نمایش نتایج: از 1 تا 3 از 3

موضوع: اضطراب

1612
  1. بالا | پست 1
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    5394
    سپاس
    0
    0
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

اضطراب

سلام .من دختري 23 ساله هستم.مدتي قبل با يكي از دوستانم كاري را شروع كرديم اين دختر در اين مورد كار توانايي زيادي ندارد بنابراين من قبول كردم بيشتر كار را به عهده بگيرم اين خانم خيلي غير منطقي برخورد ميكند الان بعد مدتي كار را ول كرده و به شهر ديگري رفته و از من مي خواهد از بجنورد پيگير كارها باشم يا پيش او به آن شهر بروم من هرچه قاطعانه با او برخورد ميكنم كه اين طور كار كردن نميشود دادو بيداد مي كند من هر چه براي او توضيح ميدهم كه اين صورت نمي شود راضي نمي شود چون كار ما مربوط به يكي از اقوام اين خانم است مرا تحت فشار قرار داده كه من بايد جوابگو باشم بايد هر طور شده انجام دهيم نه از مشغله هاي خودش دست مي كشد نه از تفريحاتش من اگر بخواهم كارش را انجام نمي دهم ولي او پشت سر هم پيام مي دهد و زنگ ميزند و من اصلا تحمل اين ها را ندارم من چون خودم سر يك موضوعي كمي عصبي هستم با اين زنگ ها و پيام ها به هم ميريزم از طرفي 4 سال است با اين خانم دوست هستم زياد نمي توانم با او درگير شوم شبها تا صبح نمي توانم آرام باشم و بخوابم خيلي عذاب ميكشم لطفا مرا راهنمايي كنين و راهنمايي خود را به ايميل من بفرستين واقعا ممنون مي شوم

2. بالا | پست 2
    مدیر کل همیاری

عنوان کاربر
    مدیر کل همیاری
    شماره عضویت
    5
    صلوات
    192
    دلنوشته
    6
    اللهمّ صلّ علی محمّد و آل محمّد
    سپاس
    2,633
    8,730
    نوشته های وبلاگ
    38
    دریافت
    146
    آپلودها
    5

RE: اضطراب

سلام

خوش آمدید

درباره کارتون مقداری توضیح بدید. اینکه نقش هر دوی شما از ابتدا چی بوده؟ چه توافقاتی با هم کرده بودید؟ چی شد که همکارتون از کار دست کشیدند؟

اگر شما کار ایشون رو تقبل نکنید، واکنش ایشون چی هست؟

آیا کارفرماتون از این جریانات اطلاعی دارند؟

درباره برخورد قاطعانه خودتون هم مقداری توضیح بدید(مثلا نحوه بیان ایشون و پاسخ شما)

3. بالا | پست 3
    عضو همراه

عنوان کاربر
    عضو همراه
    شماره عضویت
    5262
    سپاس
    153
    492
    دریافت
    4
    آپلودها
    0

RE: اضطراب

سلام
    دوست عزیز
     ما در زندگی با خیلی از مسائل و مشکلات و حتی توقعات روبرو می شویم که بعضی از آنها طبق میل ما هست و بعضی نه. ما ابتدا باید این موارد رامورد سنجش خود قراردهیم  و سپس تصمیم گیری کنیم نه این که ابتدا مضطرب بشویم بعد تفکر وتصمیم گیری کنیم . شما با حفظ کردن آرامش خود و با شناختی که از دوستتان دارید با احترام با ایشان گفتگو کنید تا به نتیجه برسید .
    یادتان باشد:
    من به کار خود مشغولم و توبه کار خودت برس. من در این دنیا برای این زندگی نمیکنم که طبق انتظارات تو رفتارکنم و توهم برای این در این دنیا زندگی نمیکنی که طبق انتظارات من رفتار کنی .تو توهستی و من ، من هستم . اگر از روی تصادف به هم به هم مهر و محبت کردیم و دوست شدیم خوشایند است و اگر چنین نشد هیچ کار نمی توان کرد.
    امضای ایشان
    آنکه با زندگی میسازد، میبازد

با زندگی نساز ، آن را بساز

کاربران دعوت شده

© تمامی حقوق برای همیاری ایران محفوظ بوده و هرگونه کپی برداري از محتوای انجمن پيگرد قانونی دارد