سلام وقتتون بخیر من ۱۴ سالمه تو یه خانواده پنج نفره هستم یه خواهر بزرگتر و متاسفانه یه خواهر کوچیکتر دارم که حدودن ۲ و نیم ، ۳ سال کوچیکتر از منه کلاس پنجمه، من واقعن نمیدونم چه مشکلی باهام داره!!!! یک انسان بی‌نهایت پررو وحشی جیغ‌جیغو گاها زبان متوجه نمیشه، عاشق رفتارای بچگونه ، بخوام ادامه بدم فک کنم سایت نزاره بنویسم، خدا شاهده من امتحان کردم هیچ کاریشم که این اصن معلوم نیس چشه میاد شکلک در میاره حرفای خیلی بد میزنه کلن طوری رفتار میکنه که اذیت بشی صداتو دربیاره، دوست داره اذیتت کنه ولی دلیلش متاسفانه نمیدونم، مخصوصن میاد کاراییو میکنه که خوشت نمیاد مثلن سرصدا کردن برداشتن وسایلت، بعضی وقتاعم مثلن باهاش خوب رفتار میکنم باهاش خیره سرش قول میده این کارو نمیکنم بچه ی خوبی میشم ... نهاااایتن تا بیس چارساعت آدمه تا یه جواب نه میشنوه کامل ریست میشه. مامان بابامم وقتی بهشون میگم اصن مهم نیس براشون میگن تو بزرگتری تو باید کوتا بیای باید تحمل کنی، اون بچس نمیفهمه!!! توی دعواها و سرصداها هممممیشه ی خدا خداروشکر همه چی تقصیر منه وقتیم براشون توضیح میدم که مشکل روانی داره من کاریش ندارم میگه این که مریض نیس الکی جیغ و داد راه بندازه یه کاریش کردی :/// حتا چیزایی که به وضوح معلومه اصن تقصیر من نیس نهاااایتن بهش بگن محیا خانوم خیلی کارت بده خیلی سره این قضیه دلم میشکنه کاملننن روحیه‌م تخریب میشه تمرکزمم برا درس خوندن و این چیزا کلن از دست میدم، بهشون میگم ببریدش پیش یه دکتر خوب یه جلسه هم بردنش فقط گفتن بهش محبت کنین و این چیزا همیییننننن، از اون موقه که رفته دکتر به خدا رخاراش خیلی بدتر شده به همه دروغ میگه عقده‌ای تر شده تا نزدیک وسیله هاش میشی عینه حیوونای وحشی حمله میکنه سمتت یا کتکت میزنه یا چنگت میزنه که رو هر قسمت دستای من کلی جای زخم هست، البته منم خب بعضی جاها یهو قاطی میکنم مجبور میشم بزنمش هرچند روحیاتم جوری نیس که کسیو دلشو بشکنم یا بزنمش ولی دیگه چاره ای ندارم خیلیم لاغره و قشنگ با یه فوت میتونم... ولی دیگه... یه چیز دیگه ام که هست همه کاری رو با باج‌گرفتن انجام میده مثلن گوشیم یا وسیله هامو برمیداره قایم میکنه میگه فلان چیزو بم بده تا بت بدمش، البته ایناعم تقصیر مامان بابامه که اینطوری بارش اوردن انقد که الکی برا کارای بیخودی و چرت و پرت بش جایزه دادن مثلن یه هفته دختر خوبی باش تا تبلتتو بت بدم
سال دیگه عم نهمم و انتخاب رشته و درساعم سخت‌تر میشع و نمیدونم واقعن باید چیکار کنم اگه راهی چیزی دارین خدا خیرتون بده کمکم کنینننن آدم تا یه حدی صبر داره واقعن تا یه جایی میشه اخلاقای چرت دیگرانو تحمل کرد ولی بلخره آدم که از فولاد ساخته نشده یه جایی کم میاره ببخشیدم متنم طولانی شد ولی حس میکنم خالی شدم مرسی از سایتتون