نمایش نتایج: از 1 تا 4 از 4

موضوع: تماس های مکرر شوهرم با مادرش

1885
  1. بالا | پست 1
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    5403
    سپاس
    0
    0
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

تماس های مکرر شوهرم با مادرش

سلام خسته نباشیدخانومی 28 ساله مدت 5ساله ازدواج کردم و1دختر دارمخانواده همسرم شهرستانن تو دوران دوستیمون در روز پیش میامد چندین ساعت بیرون بودیم ولی هیچ کس بهش تلفن نمیکرد حتی دوران عقد و 1سال بعد از عروسیمون هم تماس های تلفنی معمولی با خانوادش داشت ولی بعد از آن مادرش روزی چند بار بهش زنگ میزنه و همش میگه مریضم  یا میگه با فلانی دعوام شده یا دستور آشپزی رد و بدل میکنن ویه سریع صحبت های بیخودی همسرم هم آدم مهربان و دلسوزیه سریع از ناراحتی خانوادش ناراحت میشه و بهم میریزه ومن مطمئن هستم که مادرش فقط وفقط داره از این اخلاق همسرم سوئ استفاده میکنه چون با پدر شوهرم فاصله سنی 20ساله داره در اصل هم صحبتی نداره وشایدم دلیل دیگه ای داشته باشه ناگفته نماند که هیچ وقتم نشنیدم که درمورد من بدگویی بشه ولی از همه چیز ما خبر داره ولی هیچ وقت به رو نمیاره  مثلا میفهمه خونه خریدیم ولی نمیگه که مبارک باشه واصلا به روی خودش نمیاره ولی نمیدونم چرا به این صحبت های چندبار درروزشون حساس شدم وبه اندازه ای بهم میریزم که کنترلش برام واقعاً مشکل میشه خواهش میکنم راهنمائیم کنید که دلیل این کارهاشون چیه؟؟؟؟؟/

2. بالا | پست 2
    مشاور همیاری

عنوان کاربر
    مشاور همیاری
    شماره عضویت
    836
    سپاس
    76
    82
    نوشته های وبلاگ
    1
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

RE: تماس های مکرر شوهرم با مادرش

سلام دوست گرامی
    رابطه شما با همسرتون و مادر همسرتون چگونه است ؟چه اتفاقی افتاده که بعد از چندسال شما روی این مساله حساس شده اید؟
    آیا در مورد این موضوع با همسرتان صحبت کرده اید و اگر بله ،واکنش ایشون چی بوده و چی پاسخ دادند ؟
    وقتی مادرشوهرتون با همسرتون تماس میگیره چه اتفاقی می افته که شما را ناراحت میکنه؟(از چی این مساله ناراحت میشید؟)

3. بالا | پست 3
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    6740
    سپاس
    1
    0
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

سلام دوست عزیز مادرشوهرتان به مرور زمان احساس تنهایی شان بیشتر شده است چون از پسرش دور است
    اینکه بدون بدگویی از شما  باهم تماس تلفنی دارند و شما ناراحت میشوید شاید حس حسادت زنانه شما برانگیخته شده چه اشکالی دارد که پسری غصه مادرش را بخورد این تعهد شوهرتان را نشان میدهد به شرط اینکه زندگی شما را تحت تاثیر قرار ندهد و ازتعهد شان نسبت به شما کم نشود

4. بالا | پست 4
    مدیر داخلی همیاری

عنوان کاربر
    مدیر داخلی همیاری
    شماره عضویت
    7542
    صلوات
    400
    دلنوشته
    4
    آرزوم اینه که یه باردیگه تو نگاه کنی تو چشام/آرزوم اینه که بمونی تا آخرش تو باهام/بیاتموم عمرموبمون پیشم نرو
    سپاس
    4,812
    4,389
    نوشته های وبلاگ
    23
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

ریحانه خانوم لطفابه تاریخ تاپیک توجه کنید

کاربران دعوت شده

© تمامی حقوق برای همیاری ایران محفوظ بوده و هرگونه کپی برداري از محتوای انجمن پيگرد قانونی دارد