-
2013_05_04, 18:14
بالا |
پست 1
شما قضاوت کنید
سلام.ارشدم رو تموم کردم والان دارم رو پایان نامه کار میکنم.به دلیل داشتن سهمیه دکتری،باید هرچه سریعتر پایان نامه ام رو جمع و جور کنم تا به بقیه کارام(تالیف کتاب و مقاله و ترجم )برسم.کارام با نمونه هام تموم شده ولی دو تا مشکل واسه پایان نامه ام مونده.به هر کی میگم یا منو این ور و اون ور پاس میده یا نمیدونه.نیاز به یه کسی دارم که هم کار آماری به صورت کامل بلد باشه و هم کارهای روانشناسی به صورت کاملا تخصصی.ولی متاسفانه کسی رو که تو این دو حیطه همزمان تخصص داشته باشه پیدا نمیکنم.حالا شما بگید من باید چکار کنم؟طبق برنامه ریزی هام قرار بود مقاله پایان نامه ام واسه خرداد آماده بشه و سخنرانی داشته باشم واسه کشور روسیه.ولی متاسفانه همه برنامه ریزی هام داره به هم میخوره.موندم که چکار کنم.
راستی یه گله هم از دوستان عزیز دارم.بنده یه تاپیک با عنوان حتما بخونید و آزمایش کنید گذاشتم ولی متاسفانه استقبال نکردید.تاپیک من موضوع مهمی رو بررسی میکرد که در ایرن خیلی تخصصی کار نشده ولی به عنوان پروژه آینده بنده بود.و مراحل دیگه ای هم داشت.متاسفانه باید بگم دیگه تاپیک رو ادامه نمیدم.ممنون
-
-
2013_05_04, 18:16
بالا |
پست 2
RE: شما قضاوت کنید
خب من بزار خودم طبرعه کنم.من ندیدمش .تازه هنوز سنم کمه سر در نمیارم که
حالا میشه بازم بذاریش بخونم؟
-
-
2013_05_04, 18:25
بالا |
پست 3
عزیزم به سن ربطی نداره.این آزمون رو حتی رو کودکان هم اجرا میکنن.موفق باشی دوست عزیز.
-
-
2013_05_05, 00:24
بالا |
پست 4
سلام 
دوست عزیز این جور موضوع های مهم رو تو پروفایل بچه ها بگو تا بیان جواب بدن گاهی ما اصلا به چشممون نمیاد
من اصلا چیزی که میگید رو ندیدم یا نبودم در زمانی که مطلبتون رو شما گذاشتید خیلی از دوستان هم مثل من ......
موفق باشی
-
-
2013_05_05, 14:12
بالا |
پست 5
سلام بانو عزیز.یعنی می فرمایید واسه تک تک بچه ها یادداشت بذارم؟؟؟؟؟؟؟
-
-
2013_05_06, 01:34
بالا |
پست 6
سلام
بله عزیزم چرا که نه همیاریها هم حتما شرکت می کنن 
مثل کاری که آقا رضا انجام دادن
-
-
2013_05_06, 12:31