نمایش نتایج: از 1 تا 8 از 8

موضوع: ازدواج

2497
  1. بالا | پست 1
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    5458
    سپاس
    0
    0
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

ازدواج

سلام من یک برادر دارم26 ساله به دختری علاقمند شده که6سال از خودش بزرگتر است خانواده من با این وصلت مخالف هستند.  برادرم را نمیتوانیم از این کار منصرف کنیم. لطفا مرا راهنمایی کنید  

2. بالا | پست 2
    ناظم همیاری

عنوان کاربر
    ناظم همیاری
    شماره عضویت
    4733
    سپاس
    1,035
    870
    نوشته های وبلاگ
    33
    دریافت
    0
    آپلودها
    12

RE: ازدواج

سلام دوست عزيز به همياري خوش آمدين:

چطوري باهم آشنا شدند؟ ميزان تحصيلات هر دو؟ سطح فرهنگي و اقتصادي هر دو خانواده؟ دلايل مخالفت خانواده شما با اين ازدواج چيه؟ نظر  برادرتون براي انتخاب ايشون به عنوان همسر چيه؟ دختر خانوم رو از نزديك ديدين ؟چند وقته كه باهم رابطه دارن؟ 

3. بالا | پست 3
    کاربر فعال

عنوان کاربر
    کاربر فعال همیاری
    شماره عضویت
    626
    صلوات
    5
    دلنوشته
    1
    سلام و درود بر محمد (ص) و آل محمد
    سپاس
    12
    163
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

مخالفت خانوادتون بی جهت نیست با برادرتون صحبت کنید زن بزرگتر باشه مسایلی پیش میاد یکی دوسال زیاد مشکل ساز نیس بیشترش آسیب به همون دختر خانم میزنه

4. بالا | پست 4
    مشاور همیاری

عنوان کاربر
    مشاور همیاری
    شماره عضویت
    836
    سپاس
    76
    82
    نوشته های وبلاگ
    1
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

سلام به نظر بنده سعی کنید که از طریق دختر خانم وارد عمل بشید و یک دید کلی از آینده ایشون با برادرتون براش ترسیم کنید(اینکه خانم ها زودتر شکسته میشن و چندسال آینده ممکنه که برادرتون دیگه علاقه ای به ایشون نداشته باشند و ایشون را رها کنند یا خدایی ناکرده ازدواج دیگه ای داشته باشن و اینکه به دلیل خصوصیات ذاتی آقایون که ماهیتا قدرت طلب هستند ممکنه در زندگی به این مساله پی ببرند که سکان دار زندگی خانم هستند نه آقا و این باعث دلسردی آقا بشه و محبت اشون به خانم کمتر بشه از طرفی ،چون دختر خانم ها به لحاظ فكری زودتر از آقا پسر ها به رشد عقلی می رسند و از طرفی یك دختر در سن 12 سالگی مثل یك پسر به سن 18 سالگی رشد فكری داره تفاوت سن خانم از آقا و بزرگتر بودن خانم در زندگی مشتركشون می تونه مشكل ساز باشه  مساله دیگه اینکه در تفاوت سنی در سنین بالا زن زودتر نیاز جنسی اش را از دست می دهد و به یائسگی می رسد ولی مرد ممکن است نیازهایی داشته باشد که احتمال عدم رضایت زناشویی و مشکلات بعدی وجود دارد ...

از طرفی اگر پسر بعد از گذشت مدتی از زندگی و كاهش احساسات اولیه نظرات دیگران برایش مهم باشد و فردی به قول معروف دهن بین باشد و مثلا در مقابل حرفهایی كه خواهرها و خویشاوندان در مهمانی ها و گفتگوهای خصوصی دارند و درباره تفاوتها صحبت كنند ممكن است باعث سردی در روابط زناشویی و احساس ندامت از ازدواج شود.
    مساله دیگه اینکه  مشاهده شده است كه مردهایی كه تفاوت های مذكور را دارند به طور كلی یك نوع احساس حقارت نسبت به همسرشان دارند و با اندك انتقاد و یا پیشنهاد احساس می كنند كه به دلیل سن بالا یا تحصیلات این انتقادات ویا پیشنهادات را همسر من دارد كه باعث می شود مرد برای اثبات قدرت و تسلط به رفتارهایی مانند امرو نهی های بی مورد ونامناسب روی می آورد و باعث ناسازگاری های شدید خانوادگی می شود)
    موفق باشید.

5. بالا | پست 5
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    5458
    سپاس
    0
    0
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

سلام ممنون به خاطر پاسختون. باهم همکار هستند تو شرکت شیرینی  پزی کار می کنند..برادرم زیر دیپلم و دختر دیپلم داره.از نظر فرهنگی و اقتصادی هر دو خانواده مثل هم هستیم در سطح متوسط.دلیل مخالفت ما 1سن بالای دختر 2 از نظر ظاهری اصلا بهم نمیان برادرم بلند و خشکله اما دختر کوتاه و معمولیه اصلا به هم نمیان.برادرم میگه من دوسش دارم هر جوریم باشه قبولش دارم به حرف هیچ کس گوش نمیده حتی با دختره مشاوره هم رفتن اما اون راهنمایشون کرده و گفته کاره اشتباهی نمیکنید.سه ماه رفته تو این شرکته میگه من کامل میشناسمش از صبح تا بعدازظهر با هم هستیم میگه این همون دختریه که من میخواستم.مامانم با خانوادش صحبت کرد گفت که ما مخالفیم مامانش گفته من با دخترم حرف میزنم ما بگیم نه دخترم این کار رو نمیکنه چند روزه دختره خیلی سرد با داداشم برخورد میکنه جوابشم نمیده داداشم میگه شما یه کاری کردید که اون اینجوری میکنه میگه من کار خودمو میکنم انقدر میگم تا این کار بشه خیلی لجبازی میکنه... باید باهاش چیکار کنیم که دست از سرش برداره؟ 

6. بالا | پست 6
    مشاور همیاریناظم همیاری

عنوان کاربر
    مشاور همیاری
    شماره عضویت
    3511
    صلوات
    28
    دلنوشته
    2
    ثوابش هدیه روح عزیزترین هدیه زندگیم
    سپاس
    664
    881
    دریافت
    6
    آپلودها
    5

سلام !
    منم موافقم از طریق دختره وارد عمل بشین !!
    ولی نظر من کمی متفاوت تره !!
    بهتره بهشون پیشنهاد بدید تا خودشون برن مشاوره حضوری .....
    قرار نیست هر کسی که اختلاف سن داشت ازدواج نکنه ... درسته که مشکلاتی پیش میاد ..
    اغلب مشکلات از لحاظ هیجانی هستن ..... ولی اگر هر دو ( دختر و پسر )روحیات و هیجانات تقریبا مشترکی داشته باشن چه بسا مشکلی هم پیش نیاد هیچ بلکه خوشبخت ترین زوج باشن ....

چیزی که باید بهش توجه کنین اینه که مخالفت شما شاید کاملا درست باشه ولی اگر خدای نکرده ایشون با اختیار نخواهن که از خیر این ازدواج بگذرن احتمالا در آینده شما رو مقصر معرفی بکنن .....

به هر حال تصمیم نهایی با شماست ....ولی من پیشنهاد مشاوره حضوری دارم .....

شاد کام باشید

7. بالا | پست 7
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    5458
    سپاس
    0
    0
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

سلام من امروز با مشاورم صحبت کردم شماره دختره رو از من گرفت قرار شده بهش زنگ بزنه حضوری با هم حرف بزنن امیدوارم نتیجه بده...

8. بالا | پست 8
    مشاور همیاریناظم همیاری

عنوان کاربر
    مشاور همیاری
    شماره عضویت
    3511
    صلوات
    28
    دلنوشته
    2
    ثوابش هدیه روح عزیزترین هدیه زندگیم
    سپاس
    664
    881
    دریافت
    6
    آپلودها
    5

ما هم امیدواریم برادرتون بهترین تصمیم موجود رو اتخاذ بکنه !
    آرزوی موفقیت براتون داریم

کاربران دعوت شده

© تمامی حقوق برای همیاری ایران محفوظ بوده و هرگونه کپی برداري از محتوای انجمن پيگرد قانونی دارد