-
2013_05_09, 22:10
بالا |
پست 1
نماز
سلام
من چندوقته نماز نمیخونم یعنی همیشه اینطوری بودم
هیچوقت نمار صبح نمیخونم نماز ظهرو شبم 1مدت میخونم
بعد دوبار حسش نیست یا خسته و بی حوصله که میشم نمیخونم
بعد عذاب وجدان میگیرم
بعد ناامید میشم که خدا هیچی بهم نمیده دیگه
نمیتونم وقتی واقعا حسش نیست نمیتونم بخونم
تو خانوادم من فقط میخونم خانوادم خیلی پاکنااااااا ولی نماز نمیخونن
البته قبلنا میخوندن ولی الان دیگه گاهی میخونن گاهی نه
الان من ناراحتم
-
-
2013_05_09, 22:18
بالا |
پست 2
-
-
2013_05_09, 22:25
بالا |
پست 3
RE: نماز
سحرجان اگه چهل روز نمازتو همیشه اول وقت بخونی
بعدا دیگه خودت موقع اذان که میشه پا میشی وضو میگیری منتظر اذان میشی، امتحان کن حتما جواب میده
با عشق برو به سمت خدا باهاش رازونیاز کن اونوقت حضور خدارو در کنارت حس میکنی.
وقتی وضو میگیری به یاد خدا باش.
-
-
2013_05_09, 23:06
بالا |
پست 4
دختر گلم،نماز ستون دینه،هرکی نماز نخونه از خدا غافل میمونه
ببین من از خدا غافلم
-
-
2013_05_09, 23:09
بالا |
پست 5
ولی من چهطور نماز صبح پاشم
اصلا نمیتونم از خوابم بزنم
من فقط میخوم نماز بخونم که خدا کسیو که دوستش دارمو بهم بده حداقل امید پیدا میکنم که بهم بده
-
-
2013_05_10, 09:19
بالا |
پست 6
سلام
بچه ها دیشب خداییش تصمیم داشتم بخونم از ساهت 12 نمیدونم یکبار ساعت 1بیدارشدم گوشیمو نگاه کردم گفتم خوب هنوز 5 نشده نماز بخونم
2 بیدارشدم 3 بیدار شدم 4ونیم بیدار شدم ولی 5 که شد بیدارشدم ولی کلی نیروی منفی نذاشت بلند شم حتی خواب میدیدم دارم نماز میخونم ولی بیدار نشدم
حالا امروز ظهر و شبو به موقع میخونم ولی صبحو نمیدونم امیدوارم فردا بخونم
-
-
2013_05_10, 13:05
بالا |
پست 7
سلام
سحر جونم نماز خوندن کار سختی نیست. فقط باید واقعا بخوای و تنبلی رو بزاری کنار و سعی کن نمازتو اول وقت بخونی. وقتی اذان میگه همون موقع بلند شو نماز بخون. معمولا دقیقا موقع اذان کاری برای انجام دادن نیست.
راجب نماز صبحم خوب یکم سخته صبح از خواب بیدار شدن.
ولی میتونی به این فکر کنی که مثلا چند دقیقه نماز میخونی دوباره میخوابی دیگه. یا اینکه وقتی نماز میخونی بینی شیطون رو به خاک میمالی و حرصش درمیاد. وقتی اینجوری فکر کنی یه حسی خوبی داره.
واینکه فکر کن خدا با وجود این همه نعمتی که به ما داده برای خودش فقط از ما میخواد نماز بخونم که اونم به نفع خودمونه.
کار خیلی سختی نیست.
یکم مطلب راجب نماز بخون شاید بتونه رغبتتو بیشتر کنه و اینجوری مصمم تر بشی.
موفق باشی گلم.
-
-
2013_05_10, 14:54
بالا |
پست 8
-
-
2013_05_10, 15:13
بالا |
پست 9
سلام سحر جان:
ببين عزيزم مشكل اصلي تو تنبلي و بي ارادگي هست تو بايد اراده تو تقويت كني و هرگز تسليم شيطان نشي يكي از
راههاي نزديك شدن به خدا خواندن نماز و عبادت هست و بخاطر اينكه شيطان هم آگاه به اين موضوع هست براي اينكه
جلوي بنده خدا رو بگيره تابه خالق خودش نزديك نشه سعي ميكنه انسان رو در انجام اين فريضه سست و بي اراده كنه پس
زماني كه وقت نماز شد بگو بسم الله الرحمن الرحيم و بلند شو هرگز تسليم خواسته شيطان نشو وقتي ديدي داري تنبلي
ميكني بدون اين شيطانه كه نميذاره پس باید برنامه ریزی کني همین که عذاب وجدان داري یعنی اهمیت میدي و واست
خواندن نماز و انجام واجبات مهم هست.
اين توصيه هايي كه ميكنم رو انجام بدي ميتوني براي نماز صبح بلند شدي:
یک شب حتما سعی کن با برنامه و زمان مشخص بخوابي بنابراين براي اینکه شب ها زودتر خوابت ببره ، سعی کن ظهر ها
نخوابی قبل از خواب از مواد غذایی و میوه های با رطوبت و سردی بالا استفاده نکن مانند هندوانه پرتقال خیارو همينطور از
دوغ و ماست و پنیر
دوم سعي كن قبل خواب آب نخوري چون یکی از موارد بسیار مهمی که کمک میکنه خواب شما سنگین شود و از خواب
نتوني بیدار بشي، نوشیدن آب هست
و مورد سوم اينكه قبل از خواب و هنگامی که در رختخواب هستی سعی کن وضو داشته باشی اگر نتونستی با وضو به
رختخواب بري حتما بعد از سه صلوات آیه آخر سوره کهف را بخوانید و پس از تمام شدن سه صلوات دیگر بفرست و
نیت کن که چه ساعتی میخواهی از خواب بیدار شوی ( ساعتی که اذان صبح گفته میشود) اينا رو كه گفتم رعايت كني و
همينطور ارادت رو قوي كني ميتوني هم براي نماز صبح بيدار بشي هم ديگه در خوندن نماز تنبلي نميكني 

-
-
2013_05_10, 17:22
بالا |
پست 10
سلام
مرسی از همه
این که یک مدت میخونم بعد رهاش میکنم خیلی بده
ولی همه سعیمو میکنم که بخونم
تصمیم دارم بخونم توکل به خدا
و البته باید مطالعه ام زیادتر شه
صبح سخته ولی خوب باید بیدارشم بالاخره.....
-