اینو آقای میل هوی ویت گذاشته بودن تو سیستم قبلی.منم سیو شده داشتم و الانم میخوام بذارم در اختیارتون.

سلام و عرض ادب خدمت دوستان بزرگوار

عرضم به خدمت شما، یکی از اقوام، تاچ پد لپ تاپشون مورد پیدا کرد، ازم پرسید اصلاً میتونم بدون تاچ پد با لپ تاپم کار کنم؟ چی جوری؟
من هرچی یادم بود براشون تایپ کردم، یه چیزایی رو هم که از خاطرم رفته بودو تستش کردم، حالا که به نوشته هام نیگا میندازم، میبینم چیز جالب و کاربردی شده، امیدوارم به کارتون بیاد، البتّه امیدوارم هیچوقت تاچ پد لپ تاپتون ایرادی پیدا نکنه

به ترتیب از سمت چپ شروع میکنم:

Esc : پایان دادن به عملیات و کارهای در حال اجرا
F1 : گاید، یا همون راهنماست
F2 : وقتی رو یه آیکن یا فایلی که کلیک کردیم، یا با موش روش اشاره کردیم، این دکمه رو فشار بدیم، اون فایل در حالت رینیم Rename قرار میگیره
F3 : سرچ یا جستجو در سیستم
F4 : باز کردن آدرس بار در اینترنت اکسپلورر، و مای کامپیوتر، البته این مورد در موزیلا فایرفاکس جواب نمیده
F5 : همون رفرش یا بازآوری کردن مطلب است
F6 : برای انتقال بین پنجره های باز شده، برای مثال پنجره مای کامپیوتر، ویندوز مدیا پلیر، یه صفحه از فایرفاکس، بازدن این دکمه میتونید بین این پنجره ها منتقل بشیم
F7 : در مای کامپیوتر عکس العملی نشون نداد، در موزیلا فایرفاکس برای فعّال و غیر فعال کردن مکان نما استفاده میشه
F8 و F9 : در یه سری از فایلها مثل پی دی اف منو و تولبارهارو نمایان یا پنهان میکنه
F10 : در مای کامپیوتر یا درایوهای دیگه، با زدن اف ده تولبارهای فایل و ادیت در دسترس قرار میگیرند(سمت چپ بالا)
F11 : پنجره هارو می نی مایز و ماکسی مایز میکنه، چه در سیستم عامل و چه در صفحات وب
F12 : باور کنید این دکمه اضافیه، هیچ کاری نکردا باور کنید
-------------------------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------------------------

دکمه پرینت اسکرین Prt Sc Sysrq : برای عکس انداختن از دسکتاپ کامپیوتر( وقتی این دکمه رو فشار بدید تصویر دسکتاپ در کلیپبورد سیو میشه، بعد هم میتونید با نرم افزار پینت، یا همون نقاشی اون تصویر رو پیست یا بچسبانیم، امیدوارم درست توضیح داده باشم
Tab : همونجوری که از اسمش مشخصه کارشم همونه، یعنی جابجایی بین پنجره ها( با داشتن Alt و تب میتونید بین پنجره ها جابجا بشید)
Space : اسپیس یا همون دکمه بزرگ و خط فاصله در تایپ کردنها، میتونه در صفحات وب مثل رولر روی موس عمل کنه، البته فقط میتونه عمل پایین رفتن صفحه رو انجام بده
BackSpace : همون دکه دیلت کردن در تایپ کردن، میتونه در ویندوز عمل بک یعنی عقب گرد رو انجام بده، یعنی وقتی از مای کامپیوتر رفته باشیم در درایو دی یا هرجای دیگه ای با زدن این دکمه یه مرحله به عقب برمیگردیم، در صفحات وب، یعنی در اینترنت اکسپلورر یا فایرفاکس بعنوان بک یا عقبگرد مورد استفاده قرار میگیرد
Home & End : در هنگام تایپ کردن یا در صفحات اینترنتی، با زدن دکمه هوم به اوّل و بالای صفحه آغزین میایم، و با زدن اند، به انتها و آخر صفحه تایپی یا اینترنتیمون میرسیم، البته در ویندوز هم همین مورد صدق میکنه
Page Up & Page Down : کار همون رول در بالای موس رو انجام میده
AltSpaceBar +: البته همون اسپیس بار به تنهایی هم جواب میده، معادل راست کلیک موس میباشد مساویست با شیفت بعلاوه ی اف ده
Alt+Tab : فکر کنم توضیح دادم، برای جابجایی بین پنجره های باز شده است
Alt+Enter : مساویست با پروپرتیس/ز
Shift+Insert : مساویست با پیست کردن
Ctrl : دکمه کنترل + w یا همون صاد فارسی یعنی بستن فایل موجود، این مساوی است با Alt+F4
Ctrl + I : باز کردن علاقمندیهاست، در اینترنت اکسپلورر یا فایرفاکس، در موتورهای جستجو و...
Ctrl+R : بازآوری کردن همون اف 5
Ctrl+S : سیو کردن مطالب
Ctrl+C : معادل است با کپی کردن
Ctrl+ X : کات کردن
Ctrl+ V : معادل با پیست کردن یا همون شیفت بعلاوه اینسرت
Ctrl+A : انتخاب کردن همه ی فایلهای موجود
Ctrl+F : ، معادل با دکومه ویندوو و اف معادل با، اف 3 یعنی همون جستجو
Ctrl+H : هیستوری یا تاریخچه در فایرفاکس و اکسپلورر و...
Win+E : باز کردن مای کامپیوتر
Win+M : پنجره های موجود در دسکتاپ رو می نی مایز میکند
Win + L : سوئیچ کردن یا قفل کردن بین یوزرها

فکر کنم چندتاشون رو تکراری نوشتم یا اینکه چندتاشونم جا گذاشتم، اشتباهات تایپی رو هم به بزرگواری خودتون ببخشید، اگه هم اشتباه یا موردی رو دیدید لطفاً یا اصلاحش کنید یا تذکّر بفرمایید

ارادتمندم
موفّق باشید