صفحه 1 از 3 123
نمایش نتایج: از 1 تا 10 از 25

موضوع: فهمیدن رابطه پدرم (چکار کنم؟)

9327
  1. بالا | پست 1
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    5489
    سپاس
    0
    0
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

فهمیدن رابطه پدرم (چکار کنم؟)

با سلام و تشکر متاسفانه مدتی هست به پدرم مشکوکم  چند هفته پیش پدرم موبایش رو جا گذاشت و من که گوشیش رو دیدم اتفاقی متوجه اس ام اسی شدم که به پدرم گفته بود خییلی دوستت دارم و اس ام اس دیگش هم نوشته بود رضا دردت به عمرم کارم داشتی اس ام اس خالی داده بودی ؟. بعد با یه شماره نا شناس زنگ زدم اون شماره دیدم یه دختره که از حرف زدنش معلوم بود لاشیه  و جوان !  چون تو تلفن گفت حرف بزن آقای خر . (خیلی چیزای دیگه ازش دیدم منتها طولانی میشه همه رو بگم .)
    اهل تجسس تو کار دیگران نیستم ولی  از آنجا که یه مدتیه با مادرم خیلی بد رفتار میکنه و فوشش میده و الکی با هامون دعوا میکنه تصمیم گرفتم دستگاه ضبط صدا تو ماشین کار بزارم  همین الان که دارم مینویسم متاسفانه دارم نوار رو گوش میدم که توی این نوار پدرم داره تو ماشین با یه زن سکس مینه   بعد هم پیادش کرد و رفت مغازه از مغازه هم اومد زنگ زد یه زن دیگه قرار شد شب بره خونش شیر آب خونش رو عوض کنه (زن دوم رو فکر کنم بدونم کیه ) حالا موندم چکار کنم نزدیک 3 هفتس به پدرم کاری ندارم فقط سلام میکنم اونم فکر میکنه من بدم ازش میاد بی خبر از این که من کار کثیفش رو فهمیدم 2 تا خواهر دارم بهشون نگفتم چون شهر غریب هستند گناه دارن به مادرمم نگفتم چون خیلی مضلومه و گناه داره پا دردم داره به خاطر اعصابشه لطفا راهنماییم کنید چکار باید انجام بدم؟ پدرم 64 سالشه اهل نماز روزه هم هست یعنی اعتقادش زیاده
    تو رو خدا زود جواب بدید
    جدیدا هم همش میشینه پای سریال های جم تی وی داره باورم میشه این سریال ها وا قعا مشکل سازن

2. بالا | پست 2
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    1308
    صلوات
    3
    دلنوشته
    1
    برای شادی اقا امام زمان
    سپاس
    6
    16
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

RE: فهمیدن رابطه پدرم (چکار کنم؟)

سلام

از اينكه برنامه هاي ماهواره مخرب هست شك نكنيد دقيقا اهداف تهيه كننده اين چنين سريال ها همين است و بايد حتما يك اقدامي كنيد. 

به نظرم بهتره با يك فرد بزرگ تر در ميون بذاريد ،برادر،خواهر،عمو ،دايي،مادربزرگ،پدربزرگ.... و ازشون بخوايين كه با پدرتون صحبت كنن ،خودتون اقدامي نكنيد فكر ميكنم بهتر جواب ميده از لحاظ سني گفتم.
    البته با كسي درميان بذاريد كه عكس العمل تندي نشون نده و كاملا پنهاني به حل اين مشكل اقدام كنه تا خدايي نكرده ابرو ريزي پيش نياد. 
    اينشالله مشاورهاي محترم تالار ميان بهتر راهنمايي تون ميكنن. 

3. بالا | پست 3
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    4769
    سپاس
    0
    0
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

سلام کاربرعزیز
    چندسالتونه؟ چندوقته که پدرتون اینطوری شده؟ رابطه شون با مادرتون چطوره؟ مادرتون از هیچی خبرندارن؟مشکوک به رفتار پدر نشدن؟ قبلا هم با خانمی رابطه داشتند که مادر باخبر شه؟

4. بالا | پست 4
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    5489
    سپاس
    0
    0
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

با سلام و تشکر 24 سالمه و خبر ندارم اما به نظرم خیلی وقتهه و رابطش با مادرم هر چند وقت یک بار خراب میشه اما سری آخری که دعواشون شد بهش همش میگهفت تو رو به دستشویمم حساب نمیکنم یا تو زن من نیستی مادرمم گریه میکرد و ناراحت که چرا اینجوریه الان هم آشتی کردن.مادرم روش نمیشه بگه اما من میفهمم که از لحاظ عاطفی پدرم زجرش میده و دوستش نداره  فقط بعضی وقتها شک میکنه بهش مثلا چند ماه پیش لیست خرید تو جیبش پیدا کرد  کلا سوتی زیاد میده اما مادرم خیلی سادس تا بهش میگه پدرم با دروغ جمع و جورش میکنه خواهرمم داره بچه دار میشه دوست ندارم تو این موقعیت باش در میان بگذارم اون یکی هم بنا به دلایلی نمیشه بهش بگم. تا حالا هیچ وقت دستش رو نشده بوده اما من مطئن هستم  سالیانه ساله را بطه داره با دیگران. آبروشم براش خیلی مهمه

5. بالا | پست 5
    کاربر فعال

عنوان کاربر
    کاربر فعال همیاری
    شماره عضویت
    626
    صلوات
    5
    دلنوشته
    1
    سلام و درود بر محمد (ص) و آل محمد
    سپاس
    12
    163
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

سلام
    پدرتون ارتباطتشون باشما چه طوریه؟
    اینکه گفتین زن دومو میشناسید از چه طریقیه؟

6. بالا | پست 6
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    5489
    سپاس
    0
    0
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

رابطه من با پدرم خیلی سرده اما بهم اطمینان داره . یه بار سر یه موزوع الکی  با آهن زد تو سرم جمجمم شکست اما من هیچی نگفتم.
    کلا دعوا بام زیاد میکنه اما بهم اطمینانش زیاده چون تا حالا خطا ازم ندیده 
    از نظر مالی هم بهم رسیده خدایی ماشین و خانه و ....
    اما یه تومنم پول به مادرم نمیده البته مادرم حقوق بگیره
    ای زن دومیه هم  دخترش  خیلی وقت پیش معلم خواهرم بوده  و پدرشون مرده بوده فکر کنم پدرم حمایت مالیشون میکرده حتا پسرش هم میدونست و با پدرم دوسته  اما  بعد از این که مادرم فهمیده گفته بود زنه مرده و من از اونجا فهمیدم این زن همون زنه . و نمرده که توی فایل صوتی زنگ زد به اون زن و  در مورد دخترش باهاش صحبت کرد و اسم اون دختر رو می  آورد و دیشب هم در موردش صحبت کرد که اون دختره دکتر شده 
    در ضمن من 5 سالی میشه بهش مشکوک بودم . البته مطمئن هستم زن قانونی دیگری نداره چون به خاطر تک پسری سربازی معاف شدم و رفتم اداره ثبت و مدارکی که اثبات میکرد پدرم زن دیگه ای نداره رو گرفتم  
    خیلی حالم گرفت ناچار بودم دسگاه ضبط صدا گذاشتم و الا بدم میاد از این کارا
    جدیدا همش مو رنگ میکنه با این شامپو ها

7. بالا | پست 7
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    5489
    سپاس
    0
    0
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

کسی به من مشا وره نمیده؟
    مادرم داره گریه میکنه

8. بالا | پست 8
    کاربر فعال

عنوان کاربر
    کاربر فعال همیاری
    شماره عضویت
    626
    صلوات
    5
    دلنوشته
    1
    سلام و درود بر محمد (ص) و آل محمد
    سپاس
    12
    163
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

سلام
    اینکه پدرتون رفتن دنبال یه زن دیگه دلایل زیادی داره اما بهتره روی رفتار پدرو مادرتون تمرکزکنید که چرا به اینجا ختم شده
    شما بهتره به مادرتون کمک کنید که به خودش بیشتر برسه تا اینکه نظر پدرتونو جلب کنه اینکه بگه از ما گذشته درواقع برزگترین دلیل روابط خارج از منزل پدرتونه مرد رسیدگی میخواد و این رسیدگی با تنوعیه که زن در خودش منزل و زندگی ایجاد میکنه
    در مورد فهمیدن رابطه ی پدرتون هم بهتره سربسته به خودش بگیدیا بفهمونید که چیزایی دستگیرتون شده البته نه با بی احترامی و طوری که زندگی براتون سخت تر بشه چون مرد تمام مقصرهارو همسرش میدونه گاها

9. بالا | پست 9
    مشاور همیاریناظم همیاری

عنوان کاربر
    مشاور همیاری
    شماره عضویت
    3511
    صلوات
    28
    دلنوشته
    2
    ثوابش هدیه روح عزیزترین هدیه زندگیم
    سپاس
    664
    881
    دریافت
    6
    آپلودها
    5

سلام
    به همیاری خوش اومدید
    احتمالا افراد سود جو برای سوء استفاده مالی تونستند پدرتون رو خام کنند .

ولی اولین مساله ای که مهمه اینه که کنکاش در مورد حریم خصوصی افراد کار صحیحی نیست.....خوشبختانه شما هم خودتون به این مساله رسیدین و احساس انزجار میکنین از رفتارتون...
    دومین مساله اینه که نباید حس اعتمادتون رو بهش از دست بدید ....شاید مدارک نشانگر روابط پنهانی پدرتون باشه ولی چیزی که مهمه اینه که احتمالا از رفتار گذشته شون پشیمون شدن و نیاز به کمک دارن تا از باتلاقی که توش گرفتار شدن بیرون بیان .....
    پس اول در مورد مسایل اخیر بعد از حصول اطمینان و همکلامی با ایشون در مورد اشتباهاتشون یقین حاصل کنین و بعد اگر خدای نکرده مشکل محرز شد دست یاری به طرفش دراز بکنین و از باتلاق هوی و هوس بیرون بیارینش......
    از میان اطرافیان کسی که پدرتون به نوعی بهش احترام میذاره کسی رو میشناسی ؟ کسی که معتمد باشه ! مثلا از ریش سفیدای فامیل....کسی که بتونه در مورد قضایای اخیر با پدرتون همصحبت بشه ؟
    خود شما چه تصمیمی دارین ؟
    میشه در مورد شغل و همچنین میزان تحصیلات خودتون و پدرتون توضیح بدین ؟ خدمت سربازی رو معافیت گرفتید ؟
    شادکام باشید

10. بالا | پست 10
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    5489
    سپاس
    0
    0
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

سلام ممنون از همگی
    راستش منم مطمئن هستم داره از پدرم سوئ استفاده مالی میشه
    الان که بازم دعوا کردن مادرم از دهنش پرید که موقعی که جوان بودی ناشناس زنگ میزدن و میگفتند با زن دیدنت حالا چته (فکر میکنم مادرممم مشکوک شده بش چون امروز پایین تر از مغازه پدرم دیدمش حس کردم رفته اونو بپاد). پدرمم در جواب بهش گفت تو بمیری الان بیشتر شدن و بی تفاوت صدای تلویزیونو زیاد کرد . مادرمم خیلی ناراحته
    از این مسئله اطمینان دارم توی نوار خیلی تابلوه
    از  میان اطرافیان زیاد هستند اما پدرم آبروش خیلی براش مهمه و جرات نمیکنم به فامیل بگم
    پدرم دیپلمه خودمم کاردانی دارم از لحاظ مالی هم متوسطه حقوق بازنشستگی رئیس بیمارستان و  مشاور املاک و کرایه ملک و مغازه داره کارش چون بنگاهه زن زیاد دورو ورشه
    خودم به نظرم اومد با شماره ناشناس اس ام اس بدم بش بگم من یکی از آشناهاتونم و فلان روز ازت فیلم گرفتم با اون زن تو ماشین و میخواهم بین فامیلاتون پخش کنم اما بیهودس موندم چکار کنم
    پدرم میخواد مادرم رو بکشه میخواد کاری کنه سکته کنه الان همش فوشش میده
    آره معافم

صفحه 1 از 3 123

کاربران دعوت شده

© تمامی حقوق برای همیاری ایران محفوظ بوده و هرگونه کپی برداري از محتوای انجمن پيگرد قانونی دارد