-
2013_05_13, 18:52
بالا |
پست 1
رانندگي بسيار خطرناك
با سلام خواهش ميكنم يك كارشناس من را راهنمايي كند.شوهرم بسيار بد رانندگي ميكند با سرعت زياد هرچقدرم به او ميگويم يواش برو همش ديگران را مقصر ميكند البته خداييش گاهي وقتا ديگران هم بد ميروند اما من بهش ميگم تو بايد سلامتي ما را در ماشين تضمين كني به ديگران چه كار داري باور كنيد هيچ كس دوست ندارد با ما بيرون بيايد بسكي بد ميرودگفتن هم تاثيري نداشته ديگران ميگويند باهاش بيرون نرو نميشود كه بحث 1 روز 2 روز نيست كه اگر گاهي بعد دعوا كردن من آرام برود كسي پشت سرش چراغ بدهد دوباره داغ ميكند و همان آش و همان كاسه خواهش ميكنم يك نظر كارشناسي بدهيد تا جان خودش يا ما را در رانندگي نگرفته شوهرم آدم جوشي است و بسيار مهربان ولي اين خصلت بد را دارد نميدانم چه گونه برخورد كنم يكسري مدتي باهاش با ماشين بيرون نرفتم 1 يا 2 روز خوب شد دوباره همان روال
-
-
2013_05_13, 19:42
بالا |
پست 2
RE: رانندگي بسيار خطرناك
سلام ازی جان
همسرتون چند ساله شونه ؟
ناراحتی اعصاب دارند؟ یعنی زود عصبی می شن ؟
از نظر اخلاقی چگونه هستند کمی توضیح بدید
فرزند هم دارید ؟
لطفا به سوالات پاسخ بدید و منتظر راهنمایی مشاوران عزیز باشید خوشبخت باشید
-
-
2013_05_16, 13:51
بالا |
پست 3
با سلام همسر بنده 36 سال سن دارد بسيار مهربان و خوش اخلاق است فقط هنگاميكه عصباني ميشود نميتواند خود را كنترل كند 1 فرزند پسر دارم
-
-
2013_05_16, 14:28
بالا |
پست 4
سلام
خوش آمدید
باید مشخص بشه که چه عواملی زمینه ساز این نوع رانندگی کردن همسرتون هستند. همچنین عواملی که منجر به تداوم این نوع رفتار می شوند نیز باید مورد بررسی قرار بگیرند.
لطفا با دقت پاسخ بدهید:
همسرتون در چه مواقعی خیلی تند و با حالت عصبانیت رانندگی می کنند؟
در چه مواقعی کنترل و آرامش بیشتری دارند؟
چه عواملی منجر به سلب آرامش و عصبانیت ایشان می شود؟
واکنش شما و اطرافیان به عصبانی شدن ایشان چیست؟
در هنگام رانندگی، زمانی که تند می روند، شما چه واکنشی نشان می دهید؟
آیا هنگام عصبانیت ایشون، خودتون هم پشت فرمون می نشینید؟
-
-
2013_05_17, 05:59
بالا |
پست 5
همسرم مشغله كاريش زياد است و فرصت كوتاهي براي تفريح با ما داردو هرگاه فرصت كوتاهي ميشود و ما تفريحي ميرويم مثلا 1 ساعت بعدش بايد سر كار باشد البته من دقت كردم وقتي كه وقتش آزاد است البته به ندرت بازم تند رانندگي ميكند. كلا " مشكل اين است كه در همه كار عجولست صبرش كم است من چه كاركنم كه صبورتر شود؟اوايل نامزديمان كه عادت به رانندگيش نداشتم همش واكنش نشان ميدادم مثلا" بعد خداحافظي در را ميبستم محكم ولي ديدم فايده اي ندارد بيشتر اعصاب خودم خورد ميشد اكنون تذكر ميدهم و كمربندمان را ميبنديم با پسرم و تمام هنگام رانندگي فقط آيت الكرسي و 4 قول ميخوانم خلاصه حال خوشي ندارم وقتي رانندگي ميكندجالب اينجاست كه به من ميگويد تو ماشين را به در و ديوار ميزني و به من نميدهد و خودش پدر ماشين را در آورده.رانندگي كردن ديگران هم كه گاهي مزيد بر علت ميشود كه گاهي بد رانندگي ميكنند بعنوان مثال دارد يواش رانندگي ميكند اگر كسي پشتش چراغ بدهد عصباني ميشود ميگويد بيا وقتي هم ميخوام خوب برم هي چراغ ميدهن من ميگويم محل نده تو رانندگي خودت را بكن بيشتر از اينكه آرامش افراد داخل ماشين را حفظ كند حواسش به ديگران است . با تشكر
-
-
2013_05_17, 12:29
بالا |
پست 6
مشغله زیاد و کاری که استراحتش کم باشه، از عواملی هست که میتونه بر رفتار همسرتون تاثیرگذار باشه. مردی که خستگی کار به تنش هست، انتظار داره در محیط خانه احساس آرامش رو تجربه کنه و درواقع نیازش هم همینه. بنابراین اگر شرایط منزل به گونه ای باشه که همسرتون احساس آرامش داشته باشه، اونوقت برای تخلیه انرژی خودش به ماشین رو نمیاره.
اگر خیلی کم حوصله هستند و زود از کوره در می روند، لازمه ابتدا آزمایش تیروئید بدهند تا مشخص بشه مشکل پرکاری تیروئید دارند یا نه
اما از این موارد که بگذریم، برای کمک به همسرتون در کنترل عصبانیتشون و در حین رانندگی، لازم هست مواردی رو رعایت کنید. اول اینکه به همسرتون بگید پیش از رانندگی چند نفس عمیق بکشند و به ایشون بگید که شما هیچ عجله ای برای رفتن ندارید و قصدتون اینه که دور هم باشید، نه اینکه سریعتر به مقصد برسید.
در حین رانندگی همسرتون، با آرامش و لحن خوش با ایشون شروع به صحبت کنید و سعی کنید کنترل اوضاع رو به دست بگیرید.
هنگامی که حس کردید همسرتون داره از حالت عادی رانندگی خارج میشه، داد و فریاد راه نندازید. فقط با حفظ آرامش خودتون، به همسرتون بگید که یا آرامتر رانندگی کن، یا ما رو در نزدیکترین جایی که میشه نگه داشت، پیاده کن. اگر فقط بگید بزن کنار ما میخوایم پیاده بشیم، منجر به گرفتن حالت تدافعی در همسرتون میشه. اگر هم بگید آروم برو، احتمالا اثرش زیاد نباشه چون برای ایشون این حرف تاثیرش رو از دست داده. اما وقتی به ایشون حق انتخاب می دهید، اونوقت قضیه میتونه متفاوت بشه. بین آرام رفتن و پیاده کردن شما یکی رو انتخاب کنند. این راه رو چند بار امتحان کنید ببینید آیا تاثیری داره یا نه.
اگر تلاش شما برای حفظ آرامش همسرتون در منزل و ماشین و صحبت با ایشون و دادن حق انتخاب در هنگام ناراحتی ایشون، اثرگذار نبود، اونوقت خیلی آرام وقتی به منزل رسیدید به همسرتون بگید که حقیقتش اینه که ما خیلی دوست داریم با هم باشیم و در ماشین خودمون و در کنار فرزندمون در آرامش به سر ببریم، اما اگه واقعا قرار باشه اینهمه ناراحتی و فشار رو تحمل کنیم، حاضریم فقط در منزل کنار هم باشیم و نه در جایی که آرامش نداریم. با این مقدمه چینی، به همسرتون بگید ما دیگه سوار ماشین نمی شیم. درواقع همانطور که گفتید، این روش تاثیر کوتاه مدتی داشته؛ پس اگر به درستی به کارگرفته بشه، میتونه تاثیر بلندمدت هم بر جای بگذاره. خب راه استفاده درست از این روش هم مقداری سختی برای شما و فرزندتون در پی داره، اما پیامد احتمالی اش به سختی اش می ارزه. شما به مدت یک ماه، سوار ماشین خودتون نشید. نه خودتون و نه فرزندتون. حالا در این یک ماه، میتونید از اتوبوس، تاکسی و ... استفاده کنید. طبیعتا خرج اینها رو همسرتون باید بپردازند و این برای همسرتون قطعا سنگین خواهد بود. همچنین هیچکس دوست نداره ببینه همسر و فرزندش به این دلیل او رو طرد کرده اند. شما یک ماه سختی رو به جون بخرید و حتی اگر خواستید برای خرید هم جایی برید، میتونید با وسایل نقلیه عمومی یا ماشین برادر یا پدرتون این کار رو انجام بدید. امید میره که این روش موثر بیفته
هرچند همانطور که گفته شد، همسرتون باید در کنار شما و در کانون خانواده احساس آرامش رو تجربه کنند و این خیلی کمک میکنه به حفظ خونسردی ایشون
-
-
2013_05_17, 23:54
بالا |
پست 7
ازی خانم عزیز
اقای عزیزی خیلی خوب بهتون مشاوره دادن.
من که مشکل تون رو خوندم خیلی ناراحت و نگران شدم. خب راستش چنین مساله ای رو راحت نمیشه از کنارش گذشت.
بنظرم باید ببینین خانواده همسرتون به ویژه نزدیکان شون و پدرشون چه طور رانندگی میکنن؟ معمولا فرزندان طرز رانندگی رو از والدین و به خصوص پدرشون الگو میگیرن. این البته می تونه یک احتمال باشه و شاید هم چنین حدسی درست نباشه ولی جا داره این موضوع رو بررسی کنین. بهرحال عوامل مختلفی روی رانندگی صحیح یا ناصحیح افراد اثر می گذارن. یک مقدار ژنتیک هست، یک مقدار الگوهای تربیتی، یک مقدار خلق افراد موثر هست مثل حالت های عصبیت و هیجان و اضطراب و نگرانی یا شادی بیش از حد. همچنین گاهی مواقع لجبازی هم می تونه روی نحوه رانندگی تاثیر بگذاره.
ولی حتما بایستی ایشون رو اگاه کنین که تا زمانی که رعایت قوانین راهنمایی رو نمیکنن شما حاضر نیستین باهاشون جایی برین. این موضوع واقعا جدی هستش. چگونه رانندگی کردن فقط به خود فرد مربوط نمیشه بلکه هم به خانوادش مربوط هست و هم به بقیه مردم.
-
-
2013_05_20, 10:06
بالا |
پست 8
با تشكر فراوان از جناب آقاي عزيزي وقتي راهنمائيهايتان را خواندم احساس آرامش خاطر گرفتم حس ميكنم اين روشها جواب بدهد انشائ اله از امروز بكار ميگيرم اميدوارم مؤثر واقع شود بسيار متشكرم
-