سلام دوستان من تازه عضو شدم از شما کمک میخوام قرار هست یک تحقیق در رابطه با علت دزدی بچه های سن 7 تا 12 سال تحقیق کنم البته فراتر از کتابهای درسی چونکه همانطور که میدونید کتابها مال قرنها پیش است ومن عوامل بروز مبخوام
ممنون میشم با من همکاری کنید![]()
سلام دوستان من تازه عضو شدم از شما کمک میخوام قرار هست یک تحقیق در رابطه با علت دزدی بچه های سن 7 تا 12 سال تحقیق کنم البته فراتر از کتابهای درسی چونکه همانطور که میدونید کتابها مال قرنها پیش است ومن عوامل بروز مبخوام
ممنون میشم با من همکاری کنید![]()
❤ |
سلام
خوش آمدید
با چه روشی قصد دارید این کار رو انجام بدید؟
نمونه شما رو چه کسانی تشکیل می دهند؟ آیا با والدین، مربیان و معلمان، مسئولین مدرسه و ... هم مصاحبه می کنید؟
چگونه تشخیص می دهید که کدام کودکان دزدی کرده یا می کنند؟
❤ |
سلام
یعنی روانشناستون به شما که رشته تون کامپیوتر هست، یک تحقیق روانشناختی رو واگذار کردند برای درمان افسردگی؟!
بهتر نبود تحقیقی در زمینه رشته خودتون انجام بدید؟
به هر صورت تصمیم گیری با شماست.
خب اگر قرار باشه کار کتابخانه ای باشه، اونوقت چیزی فراتر از محتوای کتب به دست نمیاد در این زمینه. شما میتونید علاوه بر مطالعه کتبی که در این زمینه هست، با انجام یک سری مصاحبه ها(که تخصصی هست) از والدین، مربیان و معلمان، کودکان و ... عوامل اصلی رو به روشهای کیفی چون تحلیل محتوا استخراج کنید. سپس با طراحی سوالات در این زمینه ها و اجرای اونها و سپس با روشهای کمی چون تحلیل عاملی یک سری پرسشنامه ها رو تدوین کنید و مجددا اجرا نمایید.
سلام
یعنی میگویید توی مقالات هیچی که نتیجه تحقیقات جدید باشه پیدا نمی تونم بکنم؟
❤ |
تو مقالات لاتین زیاد کار شده.تو سایت pubmed یا sid برید.انشالله که کمکتون کنه.
❤ |
نوشته اصلی توسط 'مامانی' pid='7205' dateline='1368711912'
منظورم این نبود
اگر می خواهید کارتون کاملا بکر باشه به روشی که گفتم عمل کنید. اما اگر منظورتون از چیزی از فراتر از کتب، این باشه که جدید باشه، میتونید مقالات جدیدتر و کتب تازه تر رو مطالعه کنید.
زهراجون ممنون از معرفی سایت
آقا محسن از پیگیری شما متشکرم![]()
سلام
میشه چند سایت لاتین به من معرفی کنید؟
ممنون میشم![]()
❤ |
www.apa.org
http://psychology.about.com/
www.sciencedirect.com
http://search.proquest.com/index