نمایش نتایج: از 1 تا 7 از 7

موضوع: یه چیزیم هست ومن نمی دونم

1581
  1. بالا | پست 1
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    5442
    سپاس
    0
    0
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

Cool یه چیزیم هست ومن نمی دونم

سلام
    بنده مدتی است یک ماه یا کمی بیشتر در کارهایم بی رمق شدم و انگیزه ای دیگر در من نیست به چیزای که قبلا علاقه داشتم الان هیچ حسی در موردشون ندارم دیگه چیزی در من نیست که باعث شه حرکتی بسوی کارام داشته باشم دلم میخواد یه تحول ایجاد کنم اما این روزا حس هیچ کاری رو ندارم   هر رو فکرمی کنم که خیلی بهترم اما نه وقتی از خواب بلند میشم نسبت به روزی که می خوام شروع کنم  حس خاصی ندارم  دیقا نمی دونم چمه  دلم می خواد از یه جایی شروع کنم چیزای جدید ااغاز کنم یه برنامه بریزم  مثلا اشپزی میکنم خیلی کم  کلاس هنری میرم اما مثل قبل نیستم خودمو نسبت به دوستم میبینم اون چه پیشرفتی کرده تو همن زمینه من خیلی عقبم   یه چیز یه انگیزه که در همه باید باشه در من نیست
    وقتی نمی دونم علتش چیه اعصابم خورد میشه
    چیز ی دیگه به ذهنم نمی رسه  
    اینو یادم رفت بگم خیلی مشغولیت ذهنی دارم ذهن م شلوغ وارام نیست
    من چی کار کنم مشاور

2. بالا | پست 2
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    2600
    سپاس
    0
    1
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

RE: یه چیزیم هست ومن نمی دونم

سلام دوست عزیز
    به همیاری خوش آمدید
    میشه لطفا بگید که چند سالتونه؟یه کم بیشتر از خودتون برامون بگید.
     به نظرتون مثلا از چه نظرهایی از دوستتون عقب ترید؟ آیا از یک ماه پیش اتفاق خاصی براتون نیافتاده؟

3. بالا | پست 3
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    5442
    سپاس
    0
    0
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

من  متولد 66 از خود م : درس نمی خونم بیشتر وقتم تو خونه ام مجردم 

دوستم خیلی سریع تر از منه  من خیلی اروم کارامو می کنم  اون خیلی ذوق داره  اما من نه

نه چیزی یادم نمیاد

4. بالا | پست 4
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    2600
    سپاس
    0
    1
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

خب دوست عزیز
    نکته اول اینکه من فکرمیکنم بهتره دست از مقایسه خودتون با دوستتون بردارید همونطوری که هیچ کدوم ار انگشت های دست شبیه هم نیستن شما دونفر هم نمیتونید مثل هم رفتار کنید. مسلما شما هم یکسری خصوصیاتی دارید که خیلی ها از جمله  همین دوستتون  آرزوشو دارند.
    نکته بعد اینکه احتمالا این حالت شما ناشی از روزمرگی و بی هدف بودنتونه شما نیاز دارید که یکسری اهداف کوتاه مدت و بلند مدت قابل دسترس برای خودتون تعیین کنید و با امید و تلاش  سعی کنید بهشون برسید البته بدون عجله و بدون مقایسه کردن خودتون بادیگران
    ببینید علاقه مندی هاتون چیه و برای رسیدن بهشون تلاش کنید.
    البته فصل بهار هم  معمولا آدمو دچار کرختی و بی حالی میکنه من پیشنهاد میکنم برای شروع از ورزش شروع کنید میتونید توی یه کلاس ورزشی ثبت نام کنید یا اینکه خودتون یه برنامه روزانه پیاده روی داشته باشید.
    منتظر پاسختون هستم

5. بالا | پست 5
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    5442
    سپاس
    0
    0
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

پاسختون رو مطالعه کردم با ورزش موافقم بعد یه چیز بگم اگه مقایسه نباشه رشد و ترقی کمتر نیست مگه ! مقایسه خودم با دوستم میتونه کارامو سریع تر پیش ببره و یه رقابت  باشه برام اینطور نیست ؟
    بعد اینکه به یه هدف یا علاقه هام فکر کنم ذهن ارام م ی طلبد که در حا ل حاضر ندارم

6. بالا | پست 6
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    2600
    سپاس
    0
    1
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

سلام دوست عزیز

همینطوری که خودتون هم تجربه کردید خیر ! مقایسه با یه نفر دیگه فقط انرژی شما رو برای تلاش کم میکنه به دلیل اینکه ما آدم ها تفاوتهای زیادی با هم داریم و هرکسی توی یه زمیینه ایی استعداد داره مثل این میمونه که  یه اسب خودشو بایه پرنده مقایسه کنه خب طبیعتا اینها دنیا ها و قابلیت های متفاوتَی رو دارند چطور میتونن مثل هم باشند.
    بهترین کار اینه که فقط حال خودتون رو با گذشتتون مقایسه کنیدو ببنید نسبت به قبل چه تفییراتی کردید آیا پیشرفت کردید یا همون آدم قبلی هستید و به احتمال زیاد پسرفت هم نکردید چون تا الان حداقل نسبت به 1 سال پیشتون تجربه های زیادی کسب کردید.
    شما ورزشو شروع کنید ذهنتون هم بعد یه مدت آروم تر میشه و میتونید هدف هاتون رو تعیین کنید.
    اگر ذهنتون شلوغه از نوشتن افکارتون هم میتونید استفاده کنید هر وقتکه درگیری های زیادی دارید اونها رو بنویسید و بعد پارشون کنید و بریزید دور. این تکنیک هم خیلی کمک کننده است تا ذهنتون آروم بشه

7. بالا | پست 7
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    4945
    سپاس
    325
    186
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

درود

داشتن هدف کوتاه مدت خیلی خوبه

ورزش کردن و دنبال آموزش جدید رفتن با دوستات قرار گذاشتن و سرکار رفتن
    گرچه توی این سن ها این وضعیت پیش میاد یکچیز معمولیه فکر کنم
    الان منم دارم مینویسم خسته و کسلم خاصیت فصل بهار همینه

کاربران دعوت شده

© تمامی حقوق برای همیاری ایران محفوظ بوده و هرگونه کپی برداري از محتوای انجمن پيگرد قانونی دارد