-
2013_05_15, 10:10
بالا |
پست 1
شوهرم خودارضایی میکند.....
-
-
2013_05_15, 14:08
بالا |
پست 2
RE: شوهرم خودارضایی میکند.....
سلام
خوش آمدید
به نظر میرسه که میل جنسی همسرتون مقداری از حد معمول بیشتر باشه و این ممکنه دلیل جسمانی یا روانی داشته باشه. اگر مشکل هورمونی داشته باشند باید ابتدا به متخصص غدد مراجعه کنید. اورولوژیست هم برای مساله فیزیولوژیایی میتونه کمکشون کنه
اما باتوجه به اینکه در حضور شما مسلما فراوانی خودارضایی ایشون کاهش پیدا میکنه، بنابراین حضور شما کاملا موثره. خب، شما میتونید با برخی رفتارها حالت پیشگیرانه رو در پیش بگیرید. مثلا میتونید پیش از اینکه به منزل پدرتون برید با همسرتون رابطه جنسی رو برقرار کنید و بعدش برید.
طبیعتا دیدن عکسها و فیلمهای مستهجن یکی از عوامل مهم تحریک ایشون هست. باید در این باره با همسرتون به صورت جدی صحبت کنید. به ایشون بگید که وقتی این تصاویر رو میبینی و خودت رو ارضا می کنی، من احساس می کنم که مشکلی دارم. به همسرتون بگید که من میتونم شما رو به روشهای مختلف کمک کنم برای اضای میل جنسی، اما دوست ندارم ببینم همسرم از طرق دیگری هم ارضا میشه
به نظر من ابتدا در پی علل جسمانی باشید و اگر مساله برطرف نشد، راهکارهای روانشناختی رو امتحان کنید.
همچنین مهمه که بدونیم مشکلات ایشون در دوران مجردی چی بودند؟ آیا این مسائل هنوز باقی هستند که این تمایل در ایشون به این شکل وجود داره؟
-
-
2013_05_16, 11:09
بالا |
پست 3
-
-
2013_05_16, 15:10
بالا |
پست 4
سلام دوست عزیز به نظر من همسرتون ارضا نمیشن با رابطه ی جنسی با شما و دودلیل داره یکی به صورت بلند مدت خود ارضایی داشته و منبع تحریکش هم تصاویر مستهجن بوده و دیگری عادت
زمانی که فرد مجرده و خودارضایی میکنه یک عادت براش پیش میاد عادتی که راه لذتش همون بوده و ذهنش به همون عادت کرده و هنوز ذهن و بدنش به نوع دیگری که ازدواج هست عادت نکرده
حال چه کار میشه کرد
رجوع به یک روانپزشک که با داروهایی که تجویز میکنه خود ارضایی از بین میره و آموزش های رفتاری که ارائه میده نوع لذت رو که رابطه ی باشماست تغییر میده
ایشون میتونم بگم که وقتی با شما رابطه پیدا میکنه تازه تحریک میشه اما با دیدن اون تصاویر تازه ارضا میشه که یکی از عوامل خود ارضایی همین دیر انزالی است.
در مورد رابطه تلفنی اگر ادامه دار بود با اعتراض شما به نتیجه ای نمیرسه و با محبت کردن و رسیدگی به خودتون کارسازه
در مورد بد دهنی و فحش هم بگذارید مسئله ی خود ارضایی حل بشه کم کم روانشون آسوده میشه و به دنبال این مسئله اضطراب درونی که حاصل از خود ارضایی است از بین میره و میتونید به راحتی این مسئله رو حل کنید
-
-
2013_05_16, 15:17
بالا |
پست 5
سلام
خب اجازه بدین به اونها هم میرسیم. شاید ریشه همه اینها در میل جنسی شدید باشه یا شاید احساس تنهایی!
علت اینگونه رفتارهای جنسی معمولا یا عدم ارضای مناسب از جانب همسر هست، و یا عاداتی که از قبل بوده اند و حالا ترکشون سخت شده.
بنا به توضیحاتی که دادید، همسرتون از لحاظ جنسی با شما مشکلی ندارند و ارضای کامل میشن
اگر این مفروضه درست باشه، ما باید روی احتمال دوم تمرکز کنیم. خب باید دید ایشون چگونه این عادت درشون ایجاد شده که ظاهرا گفتید به خاطر مسائلشون در دوران تجرد بوده. پس حالا باید برای ترک این عادتهای ایشون اقدام کرد. طبیعیه که برای ترک عادت، خود ایشون هستند که باید اراده کرده، تصمیم گیری و سپس عمل کنند؛ و برای این اراده هم نیاز به هدف و انگیزه و در واقع یک محرک دارند. نقش شما اینجا میتونه موثر باشه. شاید قهر مختصر شما و ناراحتی شما یک عامل برانگیزاننده باشه، البته اگر درست به کار گرفته بشه. خب ابتدا باید با همسرتون درباره نیاز جنسی صحبت کنید. به ایشون بگید که شما اگر تا آخر عمر هم ماهواره ببینید، این نیاز سیری پذیر نیست و شما فقط تنوع طلبی رو در ودت گسترش میدی و اونوقت هر کسی رو که میبینی میشه یک عامل تحریک برای تو. و خیلی واضح و روشنه که شما نمیتونی با همه اینها رابطه جنسی برقرار کنی و در نتیجه ناکام میشی! بنابراین برای خودت هم که شده سعی کن انگیزه ای برای ترک این رفتارها در خودت ایجاد کنی. و اگر من رو دوست داری، به جای پاک کردن هسیتوری کامپیوتر، اون هواها و هووها رو از ذهنت پاک کن. من همسرت هستم و یک انسان که نیازمند محبت همسر هست. اگر تو میل جنسی بالا داری، خوبه که من میلت رو براورده نکنم؟ امیدوارم درک کنی که من هم نیازمند تو هستم، اما نیازمند محبت تو. و وقتی پای این فیلمها مینشینی یا دست به خودارضایی میزنی، من احساس ضعف می کنم. همون کاری که خودت در هنگام خودارضایی انجام میدی رو بگذار من برات انجام بدم. آیا فرقی هست، جز اینکه هم من خوضحال میشم و هم تو به جای رویاپردازی با دیگران، با همسرت ارضا میشی؟
خب، سعی کنید با بیان چنین جملاتی، همسرتون رو آماده کنید برای تغییر عادت. چندین بار به شکل جدی باهاش صحبت کنید و مجابش کنید که اراده کنه برای ایجاد تغییر. زمانی که قبول کرد عاداتش رو ترک کنه، اونوقت بیاید تا براش راهکار بدیم.
-
-
2013_05_16, 15:19
بالا |
پست 6
سلام
خود ارضایی مثل یک اعتیاد میمونه بدتر از هر ماده مخدری که میشناسین
اولین قدم باید خوش بخواد که این کار رو کنار بزاره
-
-
2013_05_19, 10:38
بالا |
پست 7
بازم ممنون که راهنماییم کردید متشکرم.
-
-
2013_05_19, 11:59
بالا |
پست 8
سلام دوست عزیز
همسرتون از عوارضش آگاه هست فقط نمیتونه ترک کنه بهتره با یه روانپزشک مشورت کنن
-
-
2013_05_19, 12:35
بالا |
پست 9
حالا من از شما سوال می کنم اگه همسرت بره پیش مامانت و مثلا بگه که تو فلان و فلان هستی اگر هم درست گفته باشه تو خوشحال میشی؟
واقعا خوشحال میشی؟
یا سعی در رفع اون مشکل خواهی داشت؟
مطمئن باش که بزرگترین اشتباه رو کردی که رفتی پیش مامانش و به قول خودت باهاش مشورت کردی
شاید از حرف من ناراحت شی ولی به نظرم می تونی بری و توی رفتار زناشویی خودت بگردی دنبالش نه توی همسرت
ببین من مدونم که خواهی گفت که اون بیماره و چون توی مجردی این کارو می کرده و الان هم ناگزیر باید اینکارو بکنه
نه اشتباه نکن
بیشترین تاثیر رو شما باید روش بذاری نه مامانش نه دائیش
نه اینکه ترکش بدی
نـــــــــــــــــــه
اشتباه نکن
هرگز سعی نکن ترکش بدی
سعی کن کاری کنی که خودش ترک کنه
خیلی با هم فرق داره
بذار یک مثال برات بزنم.
دوست من از هنرمندان نام آشنای شهر بود
کراکی شد
واسه من داشت زندگیش رو تعریف می کرد
گفت یکبار به خاطر همسرم (زنم)ترک کردم
نشد
چون نتونستم طلاق گرفت رفت
اومدم نشستم خونه
یکبار به خاطر مامانم ترک کردم
بازم نشد
این دفعه تصمیم گرفتم به خاطر خودم ترک کنم
یعنی نه به خاطر اصرار مامان و همسرم
نـــــــــــــــــــــه
به خاطر اصرار خودم
به خاطر اینکه خودم به این نتیجه رسیدم که دیگه نمیخام اینکارو کنم
متوجه شدی منظورم چی بود
همسر شما خودش باید این تصمیم رو بگیره
و شما باید فقط بهش کمک کنی که خودش (به خاطر خودش) این تصمیم رو بگیره نه به خاطر شما
متوجه منظورم میشی چون اگه خودش تصمیم نگیره ممکنه دعواتون در بیاد و بازم بره سراغش
ولی اگه اینکار رو به خاطر اینکه غلطه انجام نده
حتی (زبونم لال زبونم لال) اگه طلاق هم بگیره باز نمیره سراغ این کار
نمیدونم تونستم منظورم رو بفهمونم یا نه
شما باید تمام تلاشتون رو بکنین که بهش بفهمونین خودش باید تصمیم بگیره
ضمنا یک چیز دیگه من از زندگی شما خبر ندارم و نمیدونم توش چی میگذره
فقط دوست دارم به این حرفم هم خیلی فکر کنین "همه تقصیرها گردن اون نیست قسمتی از این تقصیرها گردن شماست شاید شما هم آن چنان که باید و شاید نمی تونین......"
بماند
به هر حال من نقش شما را بیشتر هر کسی می دونم حتی بیشتر از خودش در مرحله اول که باید اونو به حرکت دربیارین برای یک اراده محکم و قوی بقیش رو هم باید از خدا بخاین
آرزوی سلامتی و سربلندی برای شما خانواده محترم دارم
خوش باشی
خوش بگذره
بای
-
-
2013_05_19, 14:49
بالا |
پست 10
سلام
گفتن مسائل شخصی اینچنینی به مادر ایشون، به نظر نمیرسه کار درستی باشه. اگر همسرتون حس کنه که شما رازدارش نیستید، پس راز دلش رو با کی مطرح کنه؟
همسر شما، همانطور که بیان کردید، خودش میدونه کارش اشتباهه و همین خجالت کشیدنها و ناراحتی و عذاب وجدانش نشان دهنده این هست که دلش میخواد اگر بتونه کنار بگذاره. خب، اگر بنا رو به این بگذاریم که مشاور هم بخواد بیاد نصیحت کنه، همسرتون بعیده بیاد مشاوره و درواقع همسر شما بیش از نصیحت، نیازمند راهکار هست.
نقش شما به عنوان همسر اینه که کمکش کنید و باهاش مثل یک دوست خوب که دلش میخواد مشکل دوستش برطرف شه، همراهی کنید. اگر همسرتون فقط حس کنه که شما به خاطر خودتون میخواید ترکش بدید، تا زمانی که حس کنه واقعا به خاطر خودش که دوستش دارید میخواید ترک کنه، فرق میکنه. پس باهاش صحبت کنید و بهش بگید چه کمکی از دست من ساخته هست؟ من برای هر کمکی آمادگی دارم.
ازش بپرسید، آیا خودت واقعا دوست داری ترک کنی؟
اگر روانشناسی معرفی کنم که بهت راهکار بده(نه اینکه نصیحتت کنه)، حاضری بری پیشش؟
نظرت چیه یه مدت ماهواره رو بذاریم کنار و اینترنت رو تمدید نکنیم؟ من حاضرم برای تو این کارها رو انجام بدم. بهش بگید من مطمئنم همسرم اینقدر اراده داره که بتونه مشکلات مجردی اش رو کنار بگذاره و حل کنه. منم هر کاری از دستم بربیاد براش انجام میدم.
-