سلام
لطفا اگر مقاله، کتاب و سایت مناسبی در زمینه ی روانشناسی و دین می شناسید معرفی نمایید. برای یک کار پژوهشی موثر و مهم میخواهم
پیشاپیش از همکاری شما سپاسگزارم
سلام
لطفا اگر مقاله، کتاب و سایت مناسبی در زمینه ی روانشناسی و دین می شناسید معرفی نمایید. برای یک کار پژوهشی موثر و مهم میخواهم
پیشاپیش از همکاری شما سپاسگزارم
❤ |
سلام
خوش آمدید
کار کردن در این زمینه نیازمند مطالعه وسیع و زمینه سازی و صبر و حوصله هست.
میتونید عنوان کار پژوهشی تون رو بیان کنید؟
ممنون
عنوان کارم کیفیت اثربخشی روان درمانی ها در ایران اسلامی است
❤ |
خب کار گسترده ای به نظر میرسه
نمونه تون کدوم شهرها هستند؟
اثربخشی رو از چه راههایی قراره بسنجید؟
آیا بین روشهای روان درمانی قصد دارید مقایسه ای انجام بدهید؟
ارتباطش با مبحث روانشناسی اسلامی چگونه برقرار میشه؟
طرح ضرورت مراجعه به اسلام در روان درمانی های کشورمان است و یک بررسی کیفی و کلی است نه محدود و مقید در منطقه ای خاص و هنوز طرح در مرحله ی مقدماتی است
❤ |
بسیارخوب
به نظر من باید مشخص بشه که در رواندرمانی های مختلف، کدام شیوه ها با اصول اسلامی سازگاری دارند و کدامیک ناسازگارند. طبیعتا برخی شیوه ها مورد تایید اسلام و برخی نیستند که باید با مطالعه و تفحص دقیق روشن بشوند.
سپس باید لوازم اجرایی شدن رجوع به اسلام و منابع اسلامی رو در موردش بحث کرد. اینکه طرح در حد حرف نمونه. البته خب همانطور که بیان کردید، کاری مقدماتی هست و باید با تداوم دادنش به نتایج مطلوب دست یافت.
ابتدا پیشنهاد می کنم که دو کتاب زیر رو مطالعه نمایید تا در مورد روانشناسی دین از منظر روانشناسان غربی مطلع بشید. چون دیدگاه اونها از روانشناسی دین، بسیار میتونه متفاوت از ما باشه
روانشناسی دین- دیوید ام. ولف-ترجمه دکتر محمد دهقانی
روانشناسی دین-اسپیلکا و همکاران- ترجمه دکتر دهقانی
سپس کتاب زیر رو درباره مشاوره با مسلمانان مطالعه نمایید:
روان درمانی و مشاوره با مسلمانان-مروان دویری- ترجمه و اصلاح: فرید براتی صده-افسانه صادقی
البته به نظرم لازمه درباره رابطه علم و دین و بحث علمِ دینی هم مطالعاتی داشته باشید که در صورت تمایل، کتبی رو معرفی خواهم کرد ان شا الله.
ممنون از اینکه وقت گذاشتید
در رابطه با علم و دین مطالعاتی دارم
در صورت امکان پی دی اف کتب مذبور را ایمیل نمایید.
❤ |
نوشته اصلی توسط 'طیب' pid='7262' dateline='1368738542'
پی دی افشون موجود نیستند.
از انتشارات رشد میتونین تهیه شون کنین یا فروشگاه اینترنتی کتاب رشد یا جیحون
اگر نیاز به همکار داره طرحتون، اینجا دوستان روانشناس و مشاور هستند.
با سلام
راستش به همکار به طور جدی نیاز دارم اما باید کسی باشه که مشتاقانه وقت بذاره و بسترهای مطالعاتی قبلی داشته باشه...توکل به خدا. باز هم از حسن توجه تون کمال تشکر رو دارم...
مایلم از طریق سایت شما و از طرق موجود دیگه یه تیم پژوهشی جوان تشکیل بدم که طولانی مدت پروژه های مختلفی رو تو این حوزه با کیفیت بالا انجام بدن. فقر محتوایی توی این حوزه ، ضرورت اجرای چنین طرحی رو تبیین می کنه... ومن الله التوفیق