-
2013_05_17, 19:17
بالا |
پست 1
می ترسم
سلام. دختری هستم 29 ساله ساکن یکی از شهرستانهای کوچیک. کارمندم و تازه فوق لیسانسم رو گرفتم. اما تا به حال خواستگار مناسبی نداشتم و همه یا سنشون از من کمتره یا به طور کلی با من تناسب ندارن تا جایی که تصمیم گرفتم ازدواج نکنم ولی مامان و بابام خیلی ناراحت هستن. من به مسائل اخلاقی خیلی اهمیت میدم و تابحال با کسی دوست نشدم و احساس می کنم دافعم بیشتر از جاذبم هست. از لحاظ ظاهر عالی نیستم همه میگن بانمکم و قیافم از سنم کمتر نشون می ده خوش لباس هم هستم . خیلی احساس تنهایی می کنم .دوست دارم عاشقانه زندگی کنم و کسی من رو دوست داشته باشه. البته بین دوستای دخترم خیلی محبوبم و بهم میگن که خیلی خوب و نرمالم . لطفا منو راهنمایی کنید میترسم تنها بمونم و اخلاقم تحت تأثیر قرار بگیره
-
-
2013_05_17, 21:34
بالا |
پست 2
RE: می ترسم
سلام
دوست عزیز خیلی ها شاید به شما علاقمند باشن اما وضعیت مالی و شرایط اجتماع باعث میشه که دیرتراقدام کنن به هرحال شما بهترین کارتون رو با حفظ نجابتتون و صبرتون انجام میدید
-
-
2013_05_18, 07:48
بالا |
پست 3
سلام
شما شرایط خوبی رو عنوان کردین مثلا فوق لیسانس دارین بین دوستات محبوبی و ....
واین خیلی خوبه که به مسائل اخلاقی پایبند هستین
نباید ناامید شی
انشالا شما هم یه خواستگار مناسب خودتون گیرتون میاد
توکل برخدا وایمانتون رو ازدست ندین
-
-
2013_05_18, 11:36
بالا |
پست 4
سلام دوست عزیز
ناامید نباشید،مطمئن باشید با نجابت وپاکی که فرمودید به زودی فرد مورد علاقه تان را پیدا خواهید کرد باید صبر کنید،فقط سوال بنده این است که آیا خانواده شما صله ارحام را به جا می آورند؟آیا با دوستان وآشنایانتان رفت وآمد دارید؟یا بیشتر سر کار هستید وبا دوستانتان؟
-
-
2013_05_18, 15:07
بالا |
پست 5
سلام و ممنون از همه دوستان. باید بگم ارتباطات ما بخاطر یک ازدواج فامیلی تا حدی تحت تاثیر قرار گرفت و پدر و مادرم اصلا اهل دید و بازدید نیست البته پدرم ادمیه که همه بهش احترام میذارن. توی فامیل هم زیاد خواستگار داشتم ولی متاسفانه برخورد خوبی با اونا نشد چون پسرای خونواده ما اهل تحصیل نبودن(درصد بیشترشون) ولی من هر وقت که تونستم خیلی منطقی و واقعا از روی دوست داشتن از دلشون درآوردم هرچند همیشه احساس می کنم که هنوز دلگیرن.
-
-
2013_05_18, 17:05
بالا |
پست 6
سلام
باید مادرتون رو تشویق کنید به صله ارحام، وبا خانواده به دیدو بازدید اقوام بروید،به دلیل اینکه در این دیدو بازدید ها هست که موردهای مناسب شما را می بینند واقدام به خاستگاری میکنند،خاستگارانی که تا به حال داشتید چند سال با شما اختلاف سنی داشتند،آیا با آنها صحبت کرده اید،فکر نمیکنم اگر با هم تفاهم داشتید یکی دوسال اختلاف سنی اشکالی ایجاد می کرد
-
-
2013_05_18, 17:13
بالا |
پست 7
سلام ستاره سهیل عزیزم ممنون از راهنمایی هات. اصولا من در مورد مسائل مخصوصا وقتی توش قرار میگیرم خیلی گنگ میشم البته در مورد این مسئله روی خودم کار کردم. البته در مورد تصمیمام به نظرم واقع بینانه بوده چون دارم زندگی اونا رو میبینم . در مورد خوستگارای کوچکتر نمیتونم قبول کنم چون از بچگی با این مسأله مشکل داشتم. بعدم اینکه نحوه خواستگاری برام خیلی مهمه به نظر شما وقتی کسی توی مرحله اول بهت احترام نمیذاره آیا باید بهش اجازه داد که وارد مراحل بعدی بشه مثلا توی اداره به محض اینکه میخوای جواب منفی بدی میپرسن همکارت قصد ازدواج نداره؟؟؟؟
-