-
2013_05_18, 08:28
بالا |
پست 1
چند سوال خواستگاری
سلام
یه چند تا سوال باید جوابشون چه جوری باشه مورد تایید دختر قرار بگیره
1- برای امتحان کردن طرف ازش بخواهیم توی شهری دیگر زندگی کنیم
2-ازش بپرسیم که در آینده وقتی صاحب خانه وماشین شد دختر خانم رو سند مالکیت قید میکنه یا نه
3- اگر پسر تا الان هرچی کار کرده خرج خانواده اش کرده(پدرومادر)و هیچ پسندازی نداره نشانه خوبی هست و همچنین اگر بگه که تا موقعی که پدر ومادرم هستند خرج زندگی شان با من هست چی باید بگم؟
اگه پاسخ بدید ممنون میشم
-
-
2013_05_18, 15:17
بالا |
پست 2
RE: چند سوال خواستگاری
سلام دوست عزیز. به نظر من جواب این سواالات کاملا به برداشت خود شخص از زندگیش برمیگرده و ملاک و معیارهای و اهداف زندگیش اینکه از همسرش چی میخواد و چی براش مهمه ایا اینکه سند خونه به نامش باشه می تونه جایی از زندگی رو براش پر کنه یا نه مهر و محبت واقعی رو میخواد اینکه حاضر بشه شهر دیگه ای زندگی کنه اولش بستگی داره به اینکه چقدی تصمیم طرف مقابل احساسیه و چقدر ادم منطقی هست اگه شرایط براش مهیا باشه و از روی منطق تصمیم بگیره خیلی خوبه ولی اگر از روی احساس باشه به نظر من قابل اعتماد نیست.سوال سوم هم باز به مدیریت فرد مقابل برمیگرده اگه از قدرت خوبی برخوردار باشه هم میتونه خرج اونا رو بده که انسانیش هم همینه و هم این قدرت رو داره که برای آیندش برنامه ریزی کنه به نظر من اگه اینکار رو بکنه بهتر از اینکه که پدر و مادرش رو رها کنه.
-
-
2013_05_19, 07:50
بالا |
پست 3
سلام
ممنون از پاسختون خانمyaldaf
در مورد سند به نام کردن که گفتم , یان نظر من نیست که حتما باید این کار رو بکنه و برام یه شرط باشه , اگه سمینار ازدواج جناب فرهنگ رو گوش کرده باشی در صحبت هاشون میگن که برای اینکه بدونی چقدر شما رو در داشته هاش سهیم میدونه خوبه این سوال رو بپرسید
سوالم اینه اگه که بگه من این کار رو نمیکنم فرد مناسبی برای ازدواج نیست؟ و نشانه خودخواه بودنش هست؟
-
-
2013_07_23, 18:53
بالا |
پست 4
فکر نمیکنید همین سوال باعث بشه فرد متقابل برداشت اشتباهی از شما داشته باشه؟ در مسئله انتخاب همسر حتی سوالهای ما هم شخصیت ما رو نشان می دهند و فقط این جوابها نیستند که اهمیت دارند.
-