نمایش نتایج: از 1 تا 5 از 5

موضوع: غذا نخوردن

1851
  1. بالا | پست 1
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    4146
    سپاس
    0
    0
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

غذا نخوردن

سلام من پسری 18 ماهه دارم در مورد غذا خوردنش مشکل دارم ان هم این است که غذا ان جوری که باید بخورد نمی خورد مثلا سه قاشق سوپ می خورد دیگر نمی خورد انواع غذا ها رو درست می کنم بازم همان شرایط را دارد حتی برایش شربت گیاهی اشتها اور دادم بازم فرق نکرد البته این را هم بگویم دندان هم دارد در میاوردراهنماییم کنید

2. بالا | پست 2
    مشاور همیاری

عنوان کاربر
    مشاور همیاری
    شماره عضویت
    836
    سپاس
    76
    82
    نوشته های وبلاگ
    1
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

RE: غذا نخوردن

سلام  آیا همیشه و در تمام ساعت های روز به خوردن بی میل است؟ چه مواد غذایی ای را می پسندد؟ از ابتدا اینگونه بودند یا مدتی این اتفاق پیش اومده ؟خودشما و پدرش اشتهاتون چجوره ؟وزن اش طبیعی است یا کم است ؟

3. بالا | پست 3
    عضو همراه

عنوان کاربر
    عضو همراه
    شماره عضویت
    5262
    سپاس
    153
    492
    دریافت
    4
    آپلودها
    0

سلام .
    دوست عزیز مشکل شما مربوط به روانپزشک کودکان میشه که تخصصی میباشد .

حتما به روانپزشک کودکان مراجعه کنید.
    امضای ایشان
    آنکه با زندگی میسازد، میبازد

با زندگی نساز ، آن را بساز

4. بالا | پست 4
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    4146
    سپاس
    0
    0
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

سلام بله م.ن عزیزمواد غذای خاصی نیست همه چیز مورد پسندش است کاکائو دوست دارد مدتی است که اینطور شده معمولی است ورنش در حد نرمال است البته سه ماه پیش تازه وزن نکرده ام

5. بالا | پست 5
    مشاور همیاری

عنوان کاربر
    مشاور همیاری
    شماره عضویت
    836
    سپاس
    76
    82
    نوشته های وبلاگ
    1
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

سلام
    اگر کودکتان دندان در می آورد، احساس بیماری می کند، لثه هایش زخم می شود،  نمی تواند غذا بخورد. بیسکویئت های بدون قند، یا کیک های برنجی که براحتی جویده می شوند و دادن میزان زیادی نوشیدنی تا زمان بهبود کودک، توصیه می شود و اکثر بچه ها تا قبل از سنین مدرسه مشکلات غذا خوردن دارند اگر وزنش طبیعی هست زیاد نگران نباشید شاید کودک می خواهد از این طریق عکس العمل شما را ببیند و به عبارتی مورد توجه قرار بگیرد پس برای خوردن غذا به او اجبار نکنید از طرفی تنوع غذایی ش را ببرید بالا.مساله دیگه اینکه سعی کنید که میان وعده هایی که به کودک تون می دید زیاد حجیم نباشه که باعث سیری او بشه و از آبمیوه ها و شربت های رقیق استفاده بشه
    مورد دیگه اینکه شکل غذا را برای کودک تون تزیین کنید و به اشکال زیبا دربیارید تا میل کودک تحریک شود همچنین ببینید که به چه ماده غذایی علاقه دارد و آن را به همراه مواد دیگر به کودک بدهید مثلا اگر شیر دوست دارد در شیرش میوه هم میکس کنید و به او بدهید
    موید باشید

کاربران دعوت شده

© تمامی حقوق برای همیاری ایران محفوظ بوده و هرگونه کپی برداري از محتوای انجمن پيگرد قانونی دارد