نمایش نتایج: از 1 تا 2 از 2

موضوع: كدوم رشته؟

1469
  1. بالا | پست 1
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    5509
    سپاس
    0
    0
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

كدوم رشته؟

با سلام بين رشته حسابداري و گرافيك تصوير سازي كدام بازار كار بهتري براي خانم ها دارد؟و سوال دوم اينكه امكان تحصيل همزمان در دو رشته وجود داره؟شنيدم فراگیر بيام نور اين امكان رو ميده كه همزمان در دو دانشكاه و دو رشته تحصيل كرد ايا صحت داره؟ممنون ميشم راهنماييم كنين

2. بالا | پست 2
    راهنمای همیاری

عنوان کاربر
    راهنما
    شماره عضویت
    4343
    سپاس
    737
    39
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

RE: كدوم رشته؟

سلام دوست عزیز 
    من مشاور نیستم واین فقط نظر شخصی منه ونظر کارشناسی رو مشاوران تالار به شما خواهند گفت 
    از نظر بازار کار تاجایی که من دیدم  حسابداری بازار کار خوبی داره حتی با مدرک لیسانس ولی چون شما تاکید میکنید برای خانم ها من شخصا احساس میکنم گرافیک بیشتر مناسب باشه چون حتی باپذیرش کار امکان کار کردن در منزل رو با فشار کاری کمتری دارید بازار کار برای کسی که تخصص و مهارت  به همراه علاقه و دانش لازم رو داره در هر رشته ای هست 
    تحصیل همزمان کار کمی مشکلیه که تلاش وهمت مضاعف میخواد وتمرکز روی رشته مورد علاقه بهتره ولی اگر تصمیم به تحصیل همزمان دارید فقط در دانشگاه دولتی این امکان نیست یعنی در یک مقطع تحصیلی فقط یک بار میتونید از خدمات رایگان دولتی(سراسری) استفاده کنید ودر بقیه دانشگاه ها مثل پیام نور هیچ مانعی ندارد شما میتونید گرایش دوم رو درفراگیر پیام نور ادامه بدید به این صورت که چند تاکتاب از رشته ای انتخابی رو به شما معرفی میکنن وشما با خوندن وامتحان دادن اونها وان شا الله قبول شدن میتونید برید از ترم دو رشته مورد علاقتون تحصیلات رو ادامه بدین                   با آرزوی موفقیت

کاربران دعوت شده

© تمامی حقوق برای همیاری ایران محفوظ بوده و هرگونه کپی برداري از محتوای انجمن پيگرد قانونی دارد