جنس :
دختر کوچولو مامانش
میزان تحصیلات:
لیسانس بیکار البته یک کار بی ربط به رشته ام دارم باحقوقه پایین
مجرد یا متاهل:
مجرد
-------------------------------------------------------------------------------------------------
1- کدام نوع ازدواج را ترجیح میدهید؟
سنتی : مدرن:
ازدواج مدرن رادوست ندارم و ترجیح میدهم که یک آقا من را بپسنده و خانوادش را برای خاستگاری بفرسته
2- هدف شما از ازدواج چیست؟
بعد از اینکه چند ماه پیش احساسه دلبستگی به یک نفر (پسر)در من شکل گرفت و عقایدم راجع به بی احساس و خشن بودن آقایون عوض شد و فهمیدم که آقایون همسرانشون را دوست دارند تمایل به ازدواج در من شکل گرفت
درحاله حاضر هم هدفم از ازدواج اینه که مورد عشق و علاقه همسرم باشم و هم چنین بتونم به همسرم عشق و اعتمادی را که یک مرد نیاز داره ،هدیه کنم و
احساس مادر بودن را تجربه کنم
3- چه ویژگیهای فرد مورد علاقه شما باید داشته باشد؟
اول از همه چیز خوب بودن یعنی در نظرم خوب بودن همه چیزه
منظورم از خوب بودن یعنی یک انسان بافهم و کمال با دلی پاک و چشم پاک
خداترس و بانماز( اصلا هم دوست ندارم که دوست دختر داشته باشه در مجردیش، یعنی آدمی باشه که به دختر جماعت رو نده، البته فکر نکنم پیدا کنم اگر هم باشه خیلی تعدادش کمی)
و اینکه به خانواده خودش احترام بزاره و دوستشون داشته باشه
3- چقدر در ازواجتان به زیبایی ظاهری اهمیت میدهید؟
زیبایی ملاکم نیست ولی دوست ندارم از من خوشتیپ تر باشه ، نباید از من سرتر باشه چون بعد ها طعنه و کنایه مردم من را زجر میده (چون نمیتونم در برار بی ادبی دیگران دفاع کنم و زود ناراحت میشم)
البته قبلها دوست داشتم که زیبا باشه ولی الان که تو موقعیت قرار گرفتم و اون آقا که دلبستش شدم از من زیباتره فهمیدم که خانم ها باید از آقایون سرتر باشن ، اصلا مرد خوش تیپ تو چشم دختراس و من دوست دارم همسر آیندم فقط ماله خودم باشه
4- چقدر در ازدواج به شغل طرف مقابل اهمیت میدهید ؟
قبلها فقط به خوب بودن طرف فکر میکردم و اینکه آدمه کاری باشه ولی الان میگم باید شغله آبرومند داشته باشه برای اینکه بتونم به خودم ثابت کنم که اون آقا که دلبستش شدم برای من مناسب نبوده ولی درکل آدمه کاری بودن را ترجیح میدم به یک کاره پرزرق و برق
5- پول و ثروت در ازدواج برایتان مهم هست یا تعهد ؟
فقط و فقط و فقط تعهد
پول وثروت را میشه درزندگی مشترک بدست( من به شخصه به مادیات و زرق و برق اهمیت نمیدم و همه چیز را ساده ترجیح میدم و اهله بریزوبپاش نیستم)
فرض کنید یک روز در منزل تنها هستید همزمان پنج اتفاق روی میدهد شما ببه ترتیب کدامیک را انجام میدهید ؟
1- بچه کف اتق شروع به گریه کردن میکند.
2- زنگ تلفن به صدا در می آید.
3- شیر آب باز است و از سینک ظرفشویی آشپزخانه سرازیر شده است
4- زنگ تلفن منزل به صدا در می آید .
5- لباسها که قصد مهمانی رفتن با آن را دارید بیرون روی طناب پهن است و باران باریدن گرفته است.
اول از همه میرم آب را میبندم تا تمام زندگیم را نابود نکردو بچه لج باز و بغل میگیرم به شماره تلفن نگاه میکنم که اگه مهم نبود جواب ندم و بعدم زنگ بزنم و بعد فقط فقط دکمه آیفون میزنم تا بنده خدا بیاد تو حیاط و منم میرم تو حیاط لباسارو جمع میکنم وبا اون بنده خدا سلام و احوال پرسی میبرمش تو خونه و اون بچه لجباز را که بدموقع شروع به گریه کرده و شایدم هنوز ساکت نشده را آروم میکنم