من دختری 23 ساله هستم. چند سال است که متاسفانه خود ارضایی ی کنم. ولی نه دایم. می خواستم بدونم که دخترانی که خود ارضایی کردن در آینده تو رابطه جنسی با شریک زندگیشان دیگر نمی توانند ارضا شوند؟ و دیگر لذت نمی برند و تحریک نمی شوند؟
من دختری 23 ساله هستم. چند سال است که متاسفانه خود ارضایی ی کنم. ولی نه دایم. می خواستم بدونم که دخترانی که خود ارضایی کردن در آینده تو رابطه جنسی با شریک زندگیشان دیگر نمی توانند ارضا شوند؟ و دیگر لذت نمی برند و تحریک نمی شوند؟
سلام دوست عزیز
چند وقته خود ارضایی میکنید ؟چند بار در ماه ؟بیشتر در چه وقت هایی فکر خود ارضایی به سرتون میزنه ؟در چه مکان هایی بیشتر تحریک میشید ؟
متاسفانه باید بگم که خودارضایی اغلب بااختلال عملکرد جنسی در زنان همراه است
و باعث میزان بالای افسردگی می شود هم چنین باعث افزایش استفاده از مکانیسم های دفاعی نابالغ در فرد میشود و میزان رضایت جنسی و برانگیختگی جنسی را کاهش می دهد و خیلی مضرات دیگه
رجوع به انجمن خودارضایی هم خالی از تاثیر نیست (البته نمی دونم اسم اش را درست نوشتم یا خیر)
3سال ولی نه دایم. یک بار که نزدیک 1سال اصلا انجام ندادم. بعد که دوباره شروع شد نا منظم. ممکنه 1-2 ماه اصلا انجام ندم یا در یک ماه 2-3 بار بشهو ولی وقفه داشته خیلی بینش... بیشتر موقع هایی که خیلی فشار عصبی دارم و خیلی از لحاظ روحی و عاطفی ناراحتم این موضوع به سراغم میاد موقع هایی که حالم خوبه حتی فکرشم ممکنه همین طوری از ذهنم عبور نکنه. همش تو خونه این کارو انجام دادم
یعنی من دیگه نمیتونم لذت ببرم؟![]()
سلام .
دوست عزیز یکی از مهمترین راههایی جلوگیری از خود ارضایی تنها نبودن است سعی کنید همیشه در جمع باشید.
از دیدن عکس یا فیلمهای تحریک کننده خودداری کنید و همچنین خیالپردازی کردن. از شلوارهای تنگ استفاده نکنید و سعی کنید بیشتر از مواد غذایی ترش استفاده کنید . در غذاهای خود از سویا هم استفاده کنید .
شما به مقاله های که در مورد خود ارضایی در همین تالار هست مراجعه کنید و مطالعه کنید.
آنکه با زندگی میسازد، میبازد
با زندگی نساز ، آن را بساز
سلام دخترم
دختر من هم اين مشكل رو داشت (البته از همسرم فهميدم) اين مشكل بين جوونها هست ، هم طبيعيه و هم غيرطبيعي..... طبيعي از اين جهت كه شهوت در دختران به مراتب بيشتر از پسراست و غيرطبيعي از اين جهت كه دختران در كنترل اين شهوت اختيارشون بيشتر از پسراست و نوع غير طبيعي شما اثر عكس نشون ميده.
اول بايد ديد درچه اوقاتي بيشتر اين ميل جنسي فعال ميشه بعد با سر راه قراردادن كارهايي كه ذهن وفكر رو بهش در اون زمانها مشغول كنه راه حل مناسبيه
مثلاً: دخترم با انجام كارهايي كه فكر و ذهنشو از اون مسئله دور كنه پيش پاي خودش گذاشت و با برنامه ريزي منظم اين مشكل رو حل كرد
- كتابهايي كه ذهنشو متوجه اين مسائل ميكرد رو بايگاني كرد و مطالعه نكرد
- فيلمهايي عاطفي رو نگاه نمي كرد و ميرفت به اطاق خودش
- از دريافت و ارسال اس ام اس هاي آنچناني (جوك ولطيفه و....) از دوستانش پرهيز كرد
- به جاهايي كه فكر ميكرد ناموزونه و همخوني نداره (از نظر اخلاقي) قدم نزاشت
در عوض سعي كرد فكرشو به چيزهاي خوب معطوف كرد:
- نمازشو سر وقت بخونه
- هر روز آيه هايي از قرآن طنين انداز اطاقش شد
- شروع كرد به رفتن استخر (الان شناگر خوبي شده)
- هر روز يكساعت با لباس ورزشي با باباش (يعني من) به پارك ميرفت (البته هر وقت باباش خونه بود)
- مطالعه كتابهايي كه بهشون رفته رفته علاقه پيدا كرد ( مثل كتابهاي داستان راستان، علمي ، مذهبي و...)
امتحان كن ضرر نداره كه هيچ منفعت به سراغت مياد
درپناه حق باشي
![]()
اگر من موفق به ترک بشم ضررهایی که به بدنم وارد شده از بین میره؟
میتونم در رابطه با همسرم لذت ببرم؟
من دارم دیوونه میشم
یه دلیل علمی مییخوام
سلام کاربرگرامی
این خیلی خوبه که شما به فکرترک افتادین و من به شما تبریک میگم.
من هم با دوستان موافقم و راهکارهای خوبی رو اشاره کردن.
توکلتون رو به خدا کنید و با این فکر که انشالله آسیب هاش کمتر از زمانی است که اگرخدای نکرده بخواهید ادامه دهید و ضررهای بیشتری بزند، چون اگر فکر کنید که آسیبی به شما زده که غیرقابل برگشت است ممکن است انگیزه ی ترک را از دست بدهید، باید بدونید ماهی هروقت از آب بگیری تازه است، هرچه زودتر جلوی این کار گرفته شود، مطمئنا آسیب های کمتر یا شاید قابل بازگشتی داشته باشد.
ورزش و دعا و عبادت را هم حتما در برنامه هاتون قرار بدین.
پیروز باشید
سلام
به این سایت سر بزن
حتما کمکت میکنه
www.masturbation.ir