نمایش نتایج: از 1 تا 9 از 9

موضوع: یه سوال مهم درمورد منی؛ لطفاکمک کنید

2619
  1. بالا | پست 1
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    5599
    سپاس
    0
    0
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

یه سوال مهم درمورد منی؛ لطفاکمک کنید

بسم الله الرحمن الرحیم
    سلام! نوجوان 16 ساله ای هستم که تابحال محتلم نشدم!
    آیا این طبیعیه؟
    خیلی از همکلاسیام متاسفانه تا استمنا هم رفتن ولی تابحال از من منی خارج نشده،
    باید بگم که من حتی نسبت به هم سن و سالام زود تر به بلوغ سنی و جنسی رسیدم! ولی نهایتا فقط نعوظ ناخواسته میکنم که اونم طبیعیه؛
    حالا من مشکلم اینه که میترسم قبلا محتلم شده باشم و همه نماز روزه هام باطل شده باشن!
    لطفا راهنماییم کنین!
    پیشاپیش ممنون!!

2. بالا | پست 2
    مدیر داخلی همیاری

عنوان کاربر
    مدیر داخلی همیاری
    شماره عضویت
    1262
    صلوات
    27
    دلنوشته
    2
    آهنگ لطیف و نغمه دلکش آسمانها را کسی در می یابد که روحش شفاف باشد!
    سپاس
    106
    116
    نوشته های وبلاگ
    1
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

RE: یه سوال مهم درمورد منی؛ لطفاکمک کنید

سلام
    به تالار خوش اومدید
    در مورد محتلم شدن فکر کنم هر 14روز اتفاق میافته
    اگه شک دارید میتونید از الان غسل کنید ولی تا اونجایی که میدونم اگه محتلم شده باشید حتما متوجه میشید
    در مورد شک باطل بودن نمازهاتون باید با یه مجتهد صحبت کنید

3. بالا | پست 3
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    5599
    سپاس
    0
    0
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

باشه مرسی،
    بله اگه بشم قاعدتا میفهمم، و اینکه تقریبا مطمئم تاحالا نشدم! این شکمم به خاطر اینه که یه تایپ درمورد بچه چهارده ساله خوندم،اینطوری شک کردم!
    یه جاخوندم که این اتفاق بستگی به شرایط فرد داره! ممکنه برا بعضیا تا هفده سالگی، یه بارم اتفاق نیوفتاده باشه!
    نمیدونم درسته یا نه، ولی اگه کسی میدونه، لطفا راهنمایی کنه!
    احتمالش هست کسی به سن بلوغ رسیده باشه ولی تا سه چهار سال بعد سن بلوغ محتلم نشه؟
    مرسی!

4. بالا | پست 4
    عضو همراه

عنوان کاربر
    عضو همراه
    شماره عضویت
    5262
    سپاس
    153
    492
    دریافت
    4
    آپلودها
    0

سلام.

دوست عزیز بلوغ و نوجوانی یکی از مراحل اصلی هر فردی در زندگی هست که خواه نا خواه برای هر کسی اتفاق خواهد افتاد . که از سن یازده سالگی شروع میشود و تا 18 سالگی ادامه دارد.و با نام های مختلفی از آن یاد شده از جمله تولد دوباره - دوره بحران- و...

بلوغ دو گونه هست زودرس و دیرس که خیلی از مسائل در این دو مورد تاثیر گذار میباشد از جمله آب و هوا - شرایط غذایی فرد- و خیالپردازی - و رشد جسمانی فرد که یکی از مهمترین شرایط میباشد.

سه نشانه دارد :

1- سن تکلیف برای پسران 15 سالگی

2- ملتحم شدن

3- رویش موهای زهار

اما این که شما مطمئن نیستید که ملتحم شده اید یا نه ، جای نگرانی ندارد و بدانید همه ی افراد یک بار در زندگی ملتحم خواهند شد .

در مورد شک به ملتحم شدنتان هم بدانید که اگر ملتم شوید آگاه میشوید.

اما غسل کردن یا نکردن، بهتر است این موضوع را با یکی از مشاوران مذهبی در میان بگذارید.
    امضای ایشان
    آنکه با زندگی میسازد، میبازد

با زندگی نساز ، آن را بساز

5. بالا | پست 5
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    5579
    سپاس
    0
    0
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

سلام 
    افراد مجردي كه ازدواج نكردن درصورتيكه مني از اونها خارج بشه بايد غسل كنن
    توجه داشته باشين:
    هر رطوبتي كه از انسان خارج ميشه غسل نداره 
    بلكه دردختران هرگاه به اوج لذت جنسي برسند و همزمان رطوبتي از اونها خارج بشه كه غالباً با سستي بدن همراهه ، غسل واجب داره براي نماز
    و در پسران هم هروقت همراه با لذت و جستن مني همراه باشه غسل واجب داره براي نماز
     درضمن بالغ شدن كه همون بسن بلوغ ومردانگي رسيدنه با نشانه هايي كه داره معلوم ميشه كه يكيش همينه، امكان نداره كسي بسن بلوغ برسه ولي از محتلم شدن خبري نباشه..... اگه اينطوريه بايد به پزشك متخصص رجوع كنه

6. بالا | پست 6
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    5599
    سپاس
    0
    0
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

نقل قول نوشته اصلی توسط ESMAILBARZEGAR
    سلام.

دوست عزیز بلوغ و نوجوانی یکی از مراحل اصلی هر فردی در زندگی هست که خواه نا خواه برای هر کسی اتفاق خواهد افتاد . که از سن یازده سالگی شروع میشود و تا 18 سالگی ادامه دارد.و با نام های مختلفی از آن یاد شده از جمله تولد دوباره - دوره بحران- و...

بلوغ دو گونه هست زودرس و دیرس که خیلی از مسائل در این دو مورد تاثیر گذار میباشد از جمله آب و هوا - شرایط غذایی فرد- و خیالپردازی - و رشد جسمانی فرد که یکی از مهمترین شرایط میباشد.

سه نشانه دارد :

1- سن تکلیف برای پسران 15 سالگی

2- ملتحم شدن

3- رویش موهای زهار

اما این که شما مطمئن نیستید که ملتحم شده اید یا نه ، جای نگرانی ندارد و بدانید همه ی افراد یک بار در زندگی ملتحم خواهند شد .

در مورد شک به ملتحم شدنتان هم بدانید که اگر ملتم شوید آگاه میشوید.

اما غسل کردن یا نکردن، بهتر است این موضوع را با یکی از مشاوران مذهبی در میان بگذارید.
    بله، نشانه های یک و سه رو تجربه کردم، فقط مورد دو...
    اونم بگم که یه ماده سفید رنگ ک فکر کنم اسمش مذی هست رو دیدم! ولی منی با اون مشخصات نه!
    -----------
    باتشکر از پاسخ ها؛
    منتظر پاسخ بقیه دوستان هستم...

7. بالا | پست 7

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    6967
    سپاس
    0
    4
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

پروانه خانم.اقایون مثل خانم ها عادت ماهانه ندارند که شما میفرمایید هر 14روز اتفاق میفته!
    یک مرد هرگاه به اوج لذت جنسی یا همون ارگاسم برسه منی ازش خارج میشه. ممکنه برای یکی ماه به ماه یکبار هم منی ازش خارج نشه و یکی دیگه هر روز ازش منی خارج بشه.
    اما گاهی اوقات ادم در خواب رویا های جنسی می بینه و ازش منی خارج میشه.که به این عمل احتلام یا محتلم شدن گفته میشه.اما این عمل در طول زندگی فرد به ندرت رخ میده و نمیشه رو حساب اینکه فردی محتلم نشده گفت اون فرد از نظر جنسی مشکل داره.
    رضا جان شما تا الان نه رابطه جنسی با کسی داشتی و نه خود ارضایی کردی.پس طبیعیه که منی ازت خارج نشده.
    محتلم شدن یک امر تصادفیه که زمان مشخصی برای وقوعش وجود نداره و ممکنه تا سالها این حالت رو تجربه نکنید.

8. بالا | پست 8
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    8035
    سپاس
    0
    0
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

رضا جان سلام
    قاعده فقهي هست به نام استصحاب.
    اين قاعده ميگه شما اگر به چيزي يقين داري و شك ميكني به نقضش شما بايد به يقينت عمل كني. يعني اگر قبلا وضو داشتي ويقين داشتي و بعد چند ساعت شك ميكني كه وضو داري يا نه شما بايد به يقين خودت يعني اينكه وضو داري عمل كني. و حالا شما يقين داري كه طاهر هستي و جنب نيستي و شك ميكني كه جنب شدي يانه بايد به يقين خودت عمل كني و طاهر هستي.
    نكته ديگه اين كه غسل جنابت به خودي خودي (يعني وقتي وقت نماز نرسيده كه آدم بخواد خودشو رو از جنابت طاهر كنه) مستحبه. پس شما ميتوني وقتي داري غسل جمعه ميكني يا هر غسل مستحب ديگه نيت غسل جنابت هم بكني. يعني شما با يك غسل ميتوني نيت ده هزارتا غسل بكني و همون يك غسل شمارو كفايت ميكنه.
    نكته ديگه اين كه اگر يه روز غسل جنابت به گردنت بياد و غسل كني اگر حتي يادت نباشه امروز يه غسل ديگه هم مستحب بوده اون غسل هم خود به خود به پاي شما حساب ميشه.
    نكته ديگه اين كه با وجود غسل جنابت، اگر مبطلات وضو بعدش انجام ندي نبايد وضو بگيري و همين غسل به جاي وضو محاسبه ميشه و اگه وضو بگيري گناه داره.
    نكته ديگه اينكه غسل جنابت به دو طريق حاصل ميشه
    1- خروج مايع مني
    2-دخول حشفه يعني اون گردي سر آلت به قبل يا دبر (جلو يا عقب) يك خانم كه باعث ميشه اون خانم هم نياز به غسل جنابت پيدا كنه حتي اگر مني خارج نشه.اگر كمتر وارد بشه غسل نداره.
    اينا توي رساله نوشته شده. جنجال راه ننداز اي آدم بيكار. با شما نيستم رضا جان با اونهايي هستم كه الان جنجال راه ميندازن.

نكته ديگه اين كه سه آب از مرد خارج ميشه
    مذي
    وذي
    مني
    قبل از خروج مني يه آب شفاف رنگ كمي سفت كه غسل نداره
    بعد از خروج مني كه اون همين خصوصيات رو داره و غسل نداره
    خود مني كه يك مايع نسبتا سفت شيري رنگ گاهي زرد رنگ گاهي هم به ندرت كم رنگ و بيرنگ است و گاهي با آب فراوان و گاهي هم بدون اون خارج ميشه. از چند قطره تا نصف استكان گزارش شدهو
    مني براي افراد مجرد بسته به گرمي و سردي طبع و هيجانات و تحريكات خروجش متفاوته.
    اگر شما غذاهاي گرم مثل گردو گوشت زعفرون خرما بخوريد باعث ميشه در هنگام خواب با تحريكات جزئي و غيرارادي ماده مني فراواني كه توسط بدن شما توليد شده اضافاتش بيرون بياد
    و معمولا همراه با خواب هايي همراه است كه نشون ميده شما داريد يك عمل جنسي انجام ميديد يا عمل ادرار انجام ميديد و بدون خواب ديدن هم خارج ميشه.
    ممكنه يك روز شما سه بار در خواب جنب بشيد ممكن هم هست چند سال جنب نشيد بستگي به طبيعت و گرمي طبع شما داره.
    در زمان هاي پدران و پدربزرگهاي ما معمولا چون غذاهاي هورموني استفاده نميشيد و تحريكات جنسي از طريق بدحجابي يا فيلم ها نبود ميشه گفت تا زمان ازدواج كسي جنب نميشد ولي الان بچه هاي 5 ساله هم گزارش شده كه جنب شدن.
    ولي نكته مهم اينه كه شما به دليل اينكه يه فرد مقيد هستيد اين اتفاق براي شما نيفتاده و اين اصلا چيز خاصي نيست.
    اما نشانه آن چيست؟
    وقتي از خواب بيدار شديد ممكنه شورت شما خيس باشه
    اگر هم خشك شده بود انگار يه چيز چسبناك روش ريخته شده و كمي پارچه شورت شما حالت سفت شده يا آهار پيدا ميكنه
    و معمولا وقتي سر التتون رو ميشوريد احساس ميكنيد لزج هست و دستتون روش سر ميخوره
    تازه اگه مطمئن نبوديد كه به خاطر خروج مني هستيد اصلا غسل نداره.

كلا سوال ديگه اي داشتي حتما بپرس
    چون ندانستن عيب نيست نپرسيدن عيبه.

9. بالا | پست 9
    ناظم همیاری

عنوان کاربر
    ناظم مدیر
    شماره عضویت
    582
    صلوات
    45
    دلنوشته
    4
    خیلی وقته دلم میخواد بگم دوست دارممم...از تو چشمای من بخون تو رو دارم فقط تو رو دارم بی تو کم میارمممم...
    سپاس
    796
    791
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

به تاریخ ارسالیا دقت کنید.

کاربران دعوت شده

© تمامی حقوق برای همیاری ایران محفوظ بوده و هرگونه کپی برداري از محتوای انجمن پيگرد قانونی دارد