-
2013_05_30, 14:54
بالا |
پست 1
رابطه قبل از ازدواج
من دختر 23 ساله هستم که باپسری حدود2سال هست دوستیم وهمدیگر راخیلی دوست داریم وازطرف اواین ابراز علاقه بسیاربیشتر است ولی امکان ازدواج برای ماوجودندارد بااین وجود جدیدا اوبسیارعلاقه مند به ایجاد رابطه بامن هست نه درحد زناشویی ولی من محالفت میکنم واین موضوع باعث کدورت ودعوا میان ما شده است واورااز نظرروحی بسیارعصبی وپرخاشگرکرده است نمیدانم چکارکنم لطفا راهنماییم کنید
-
-
2013_05_30, 15:39
بالا |
پست 2
RE: رابطه قبل از ازدواج
سلام گلم
اصلا زیر بار خواسته اش نرید
شما ارزشمندید
میدونید که این کار گناه و باعث وابستگی زیاد
و کم کم زیاد و عمیق تر شدن رابطه میشه
و تنها کسی که ضربه میبینه خود شما هستید
-
-
2013_05_31, 12:14
بالا |
پست 3
سلام !
به همیاری خوش اومدید !
روابط قبل از ازدواج موجب ایجاد وابستگی شدید میشه ! این وابستگی حتی تو این تالار بیش از حد مورد بررسی قرار گرفته و آفات اون بیشماره ! و توضیح تک تک اونها نیازمند نگارش کتابی قطور و سنگینه !
میتونین تو تالار با جست و جو در حول محور مشکلتون در این رابطه نتایج ارزشمندی بدست بیارین !
اکثر پسران در روابط قبل از ازدواج و حتی روابط خارج از چارچوب بعد از آن هدفی جز ارضای تمایلات جنسی ندارند !
و مطمئنا بعد از ارضا اولین کسی که به روابط پایان میدهند اونها هستند ....
در این بین افرادی هم پیدا میشوند که قصد و نیتشون کاملا شرعی و قانونیه که در اولین فرصت لازم اقدام به خواستگاری و تشکیل خانواده میکنن ......
به هر حال اولیت تکلیف شما اینه که بهشون گوشزد بکنین تا مهیا شدن شرایط و تعیین تکلیف رابطه دوستی رو قطع میکنین .......
هرگاه شرایط کاملا مهیا شد و ایشون تونستن که خانواده ها رو راضی به وصلت بکنن و شرایط استقلال رو داشتند برای خواستگاری رسمی اقدام بکنند ! و در این بین شما آزادی کافی و لازم رو در مورد تحقیق و حتی رد اشیون دارید و با چشم باز و بدون وابستگی میتونین همسر آینده تون رو آزادانه و با اختیار انتخاب بکنین !
با قطع روابط میزان تصمیم گیری منطقی شما بیشتر میشه و با چشم اندازی جدید به موضوع نگاه خواهین کرد ....حقایق بیش از پیش براتون آشکار میشه!
دلایل شرعی و عقلی زیادی برای توجیه آفت روابط جنسی قبل از ازدواج موجوده و شواهد زیادی رو حتی تو این تالار مبنی بر شکست عشقی و عاطفی بعد از رابطه به سهولت میتونین پیدا کنین !
پس در رد این درخواست هیچگاه درنگ نکنین حتی اگر به قطع کلی رابطه ها بیانجامه.........
اگر ایشون واقعا قصد ازدواج با شما رو داشته باشن هیچگاه با جواب رد شما دلسرد نمیشن و بیرای بدست آوردنتون حداکثر تلاششون رو خواهند کرد .....
چرا تا حالا ایشون برای خواستگاری رسمی اقدام نکردند؟
آیا ایشون با معیار های شما تطابق دارند؟
چقدر باهاتون هم کفو هستند؟ خانواده ها در چه میزان با هم در معیار های اقتصادی , فرهنی , اعتقادی و اجتماعی مشترکند؟
وضعیت خدمتی ایشون چیه ؟ ششون چیه ؟ چند سال دارندو میزان تحصیلاتشون چیه ؟ همچنین شما!
شادکام باشید
-
-
2013_05_31, 12:25
بالا |
پست 4
سلام دوست عزیز
به هیچ وجه تن به خواسته اش ندهید ایشان فقط شما را برای برقراری رابطه میخواهند،همین،اگر واقعا شما را برای ازدواج میخواستند هرجور شده تلا ششان را میکردند تا با شما ازدواج کنند،پسرانی که در رابطه قبل از ازدواج درخواست روابط جنسی از دختر کنند به هیچ وجه قصد ازدواج با او را ندارند،پس خودتان را گول نزنید این آقا به این خاطر اخلاقشان عوض شده که میخواهند شما باهاشون رابطه برقرار کنید،ومطمئن باشید پس از ایجاد چند بار رابطه با شما شما را رها خواهد کرد ودیگر اطمینانی به شما ندارد،به دلیل اینکه پسران بعد از ایجاد رابطه نسبت به طرف مقابل بی اعتماد شده واو را رها خواهند کرد،وبا همچین کسی به هیچ عنوان ازدواج نمی کنند،امیدوارم بیشتر فکر کنید وبه فکر آینده خود باشید وآینده خود را با درخواست های هوس آلود این گون افراد خراب نکنید.
-
-
2013_08_25, 08:16
بالا |
پست 5
دوست عزیز منم مثل شما بودم دوستم بامن خیلی خوب بود ولی کمی که گذشت و به اصطلاح منو رام و شیفته خودش کرد شروع کرد به در خواست رابطه. و من چون قبول نکردم رابطه ش باهام سرد شد و حتی چندبارقطع شد و باز که شروع میشد به حرفام توجه نمیکرد بیشتر اوقات جواب اسامو نمی داد یا می پیچوندو می گفت حوصله ندارم. ولی خوشبختانه خدا اونقد دوسم داشت که زیر بارش نرفتم می دونید چرا؟ چون همه اینارو میدونستم که هر پسری حتی یک بارهم همچین رابطه ای داشته باشه بادختری دیگه اون دختربراش تموم شدس و جذابیتی نداره منم چون طرفمو خیلی دوس دارمو عاشقشم راضی نشدم چون نمی خوام از دستش بدم شاید خدا قسمت کردو روزی منو واسه زندگیش انتخاب کرد اونوقت به این روزا که درخواستشو رد کردم فک کنه برگ برنده دست منه نه اون. و یک درصدم به این فک کردم شاید واقعا تحریکش کردم نه اینکه صرفا آدم هوس بازیه. و هنوزم دوسش دارم اما حاظرم بسوزمو بسازم چون کاری که کردم مورد رضایت خداوندم هست و دلم روشنه به خاطر عشق پاکی که بهش داشتمو به هوس آلودش نکردم خدا خودش کمکم کنه و یه روزیم اونو بیدار کنه. توم اگه واقعا طرفتو دوس داری زیر بارش نرو شاید الان ناراحت شه و رفتارش باهت سرد و بهتم بی احترامی کنه ولی یه روزی فکر میکنه که تنها کسی که میتونه بهت اعتماد کنه تویی چون هم دوسش داشستی هم تو موقعیتش قرار گرفتی ولی خودتو به گناه آلوده نکردی.و اگرم این اتفاقا نیوفتاد و دنبال چیز دیگه بود یک عمر پشیمون نمیشی و پیش خدا سربلندی. ولی من ایمان دارم که روزی واسه این جور آدما جذابو قابل احترام میشیم. چون من در مقابل حرفای بدی که بهم میزد مثلا برمو گمشو پای تلفن فقط سکوت میکردم و با آرامش باهاش حرف میزدم و میدیدم که تو اون لحظه واقعا پشیمون میشد و چن بارکه تکرار شد دیگه بعداون سرد بود ولی بی احترامی نکرد چون من نکردم و مطمنم که درخواست رابطه شم این شکلیه روزی پشیمون میشه چون هیچ آدمی از کاربد خوشش نمیاد حتی اگه ذاتا هم آدم بدی باشه اعتقادمن اینه. همه دوس دارن صاحب بهتریناباشن و تو انتخاب همسرهم پاکترین ها کسی که بتونن یه عمربا آرامش کنارش زندگی کنن و مادر خوبی برا بچه هاشون باشه. و درضمن عشق پاکتر و مقدس تراز این حرفاس که بخوایم آلودش کنیم. خوب به حرفام فک کن اگه دوسش داری از دستش نده.
-
-
2013_08_25, 23:06
بالا |
پست 6
خانم soma:
اینجا فیسبوک نیست که بخواین گدایی لایک و کامنت کنی که همه رو دعوت میکنی که بیان تاپیکتو بخونن و نظر بدن.
من تاپیکتو خوندم.دوستان و مشاوران تالار توصیه های لازم رو بهتون کردن.اما شما حرف خودتو زدی و تصمیم خودتو گرفتی.
پس دیگه حرفی باقی نمیمونه.شما که به نظرات دوستان و مشاوران احترامی قائل نیستین چرا از همه دعوت میکنین که تاپیک شمارو بخونن؟
مگه نظر دوستان تاثیری تو بیدار شدن شما داشت؟
وقتی علم کافی ندارین و هنوز تو احساسات بچگیتون هستین راهنمایی غلط به دوستان ندید.دلیلی نداره که چون شما راه اشتباه رو انتخاب کردین بقیه رو تشویق به اشتباه رفتن بکنید.
درضمن از الان حرف زدن از معتقد بودن واسه شما خیلی زوده.
ببخشید که اینو میگم اما اگه واقعا اعتقادات قوی داشتین تو سن 16 سالگی با یه پسر نامحرم یه رابطه ی دوستی بی سرانجام رو آغاز نمیکردین.پس بیخودی دم از معتقد بودن نزنین
کسی که تو 16 سالگی به رابطه ی دوستی تن میده معلوم نیست بعدا به چه رابطه هایی وارد نشه..
خیلی آدمای از شما معتقدتر بودن که تا 30سالگی پاک موندن اما سر یه رابطه ی کوچیک کارشون به کجاها کشیده نشده.
لطفا با دعوت سایر کاربران برای دیدن تاپیکتون که نتیجه ای جز اشغال بی مورد فضای سایت میشه وقت دیگر دوستان رو هدر ندین.
شما هنوز تکلیف خودتو روشن نکردی.
اینم بگم که خیلی عقده ی توجه داری که فقط به امید اینکه اون آقا به خواستگاریت بیاد و شما جواب مثلا منفی بدی باهاش موندی...واقعا که
از مشاوران سایت معذرت میخوام اما دیگه واقعا جوش آوردم.
http://hamyaryiran.ir/Thread-%D8%B1%D8%A7%D8%A8%D8%B7%D9%87-%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%86%D8%AA%DB%8C
http://hamyaryiran.ir/Thread-%D9%82%D8%B7%D8%B9-%D8%B1%D8%A7%D8%A8%D8%B7%D9%87-%D9%82%D8%A8%D9%84%DB%8C-%D9%88-%D8%B4%D8%B1%D9%88%D8%B9-%D8%B1%D8%A7%D8%A8%D8%B7%D9%87-%D8%AC%D8%AF%DB%8C%D8%AF?page=3
http://hamyaryiran.ir/Thread-%DA%86%D8%B1%D8%A7-%D8%9F-%DA%86%D8%B1%D8%A7-%D8%9F?page=2
-
-
2013_08_30, 23:39
بالا |
پست 7
لادن جان اگه بپذیری
خودتو و آینده ات و خیلی چیزهای دیگه رو باختی
یه لطفی بکن و به تاپیکهای کسانی که رابطه داشتن و بعد وصلت سر نگرفته نگاه بکن
متوجه میشی
شما دختر عاقلی هستی
من مطمئنم راه درست رو در پیش میگیری
-
-
2013_09_01, 23:50
بالا |
پست 8
سلام
ببینید این ابراز احساسات زود گزرند....ممکنه که رابطه ی شما ادامه پیدا کنه ولی اگه زیر بار خواستشون برید به مرور زمان عفت خود را از دست داده وحتی ممکنه که از شما سوء استفاده کنه تا به خواسته هاش برسه (از هر لحاظ)
به نظر من اگه ایشون به رابطه با شما اصرار کردن کم کم این دوستی را سرد کنید و عقب بکشید و به کل فراموششان کنید
هرچند سخته ولی ارزش عزت یه دختر بیشتر از این حرفاس
-
-
2013_09_02, 13:24
بالا |
پست 9
سلام دوستان.
لطفا ب تاریخ تاپیک توجه کنید.

بنده تاپیک رو میبندم هروقت صاحب تاپیک خواستن ادامه بدن بگن تاپیک رو باز کنیم.
-