ديشب اينترنتم قطع شد !رفتم يه ذره با خانواده نشستم، باهاشون آشنا شدمبه نظر آدماى خوبى ميان
--------------------------------
خرما کيلويي 6 تومن، شير بطري 3 هزارتومن...
!ديگه نميشه مثه پيغمبرا ساده زندگي کرد :|
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
مار معمولی به مار بوآ گفت : سلام بوآ مار بوآ گفت : سلام روله تونم لری؟
------------------------------------
من از صحنهی لود شدن گوگل رو لپتاپم فیلم
بگیرم میتونم پناهندگی سیاسی بگیرم! والا!
------------------------------------
اینایی که میگن ادم رو باید تو مسافرت شناخت اشتباهه آدم رو فقط سر جلسه امتحان میشه شناخت همین و بس
--------------------------------------
بابام شطرنج گذاشته بود جلوش داشت به بچه خواهرام یاد میداد مثلا...
مثلا این سربازا شما دوتایید ! این شاهه منم و وزیر مامان بزرگتونه !
این دوتا گوشه ای ها اسمشون رخه , یکیش باباتونه یکیشم مامانتون !
این دوتا فیلا عموهاتونن , حرف حالیشون نیست همینجوری سرشونو میندازن پایین اینور اونور میرن !!!
این دوتا اسبا هم دایی هاتونن فقط میپرن و مث خر جفتک میندازن !!!
------------------------------
بعضی وقتا وقتی یکی میگه «ببخشید اشتباه کردم» بهتره قبول کنید چون «خوب کردم اشتباه کردم» گزینه بعدیه که بهتون ارائه می ده !
----------------------------------------------
به یکی میگن یه جمله از امام خمینی بگو: میگه امام خمینی: مسافرین محترمی که قصد ادامه سفر به سمت ایستگاه صادقیه یا فرهنگ سرا را دارند، در این ایستگاه از قطار پیاده شده و با توجه به تابلوهای راهنما وارد خط 2 شوند
------------------------------
کاش وقتی یه چیز جدید به یخچال اضافه میشد واسمون یه نوتیفیکیشن میومد !
--------------------------------------8
روسری اذیتت می کنه ؟
دلت می خواد وقتی قدم می زنی باد توی موهات بپیچه ؟
.وقتی کـفـتر رو کله ات خرابکاری کرد می فهمی حجاب مصونیت است نه محدودیت
------------------------------------------------
دقت کردين جمله ي "دوستت دارم" سوالي نيست ولي همه بعد از گفتنش منتظر جوابن؟؟؟؟؟
--------------------------------------------------------------8
رفیقم پفک بهم تعارف کرد دوتا برداشتم گفت خب دیگه بسه ، برگشت دستش خورد به درخت نصفش ریخت تو جوب . ( کلید اسرار ) ----------------------------------------------------------------------------
8 توی تموم زندگیم فکر میکردم هوا مجانیه .... . . . . . . . تا اینکه یه بسته چیپس خریدم .... ))))))))
----------------------------------------------------
آقا تجربه ثابت کرده …! اگه بالای سرِ کتری وایستی آبش دیرتر جوش میاد ! برید کنار دورشو خلوت کنین بذارین کارشو بکنه…!!)) --------------------------------------------------------------
پوست کنار ناخن از خیانت کار ترین پوستهاست اولش فقط یه ذره گوشه ى ناخنه اما تامیکشیش تا زیرزانوت میاد پایین !
--------------------------------------------------------------
ﯾﮑﯽ ﺍﺯ ﻓﺎﻧﺘﺰﯾﺎﻡ ﺍﯾﻨﻪ ﮐﻪ ﺑﺘﻮﻧﻢ ﻣﺰﻩ ﻗﻬﻮﻩ ﺗﺮﮎ ﺭﻭ ﺍﺯ ﻓﺮﺍﻧﺴﻪ ﺗﺸﺨﯿﺺ ﺑﺪﻡ ﻻﻣﺼﺐ ﺧﯿﻠﯽ ﺑﺎ ﮐﻼﺳﻪ ﻭﻟﯽ فعلاً ﻓﻘﻂ ﻓﺮﻕ ﺷﯿﺮ ﮐﺎﮐﺎﺋﻮ ﺑﺎ ﻗﻬﻮﻩ ﺭﻭ ﻣﯿﺪﻭﻧﻢ =)) ------------------------------------------------------------
داشتیم فیلم هندی میدیدیم سلمان خان با یه کلاش یه گردان زرهی رونابود کرد ! گفتم بابا ایناخالی بندیـــه! بابام برگشت گفت خالی بندی اینه که راننده سیگار میکشه ، تو بوی سیگار میـدی ! هیچی دیگه ضایع شدیم نشستیم ادامه فیلم رو نیگا کردیم
------------------------------------------------------------------------------
نود درصد کسايي که با خونوادشون زندگي ميکنن موقع وب گردي يه تب اضافه باز ميزارن که در صورت ورود ناغافل پدر و مادر ازش استفاده کنن ! --------------------------------------------------------------------------
امروز با دوستم رفتم استخر ، آروم آروم داشتم میرفتم سمت رفیقم یهو غریق نجات سوت زد! گفتم: چی شده ؟ من که کاری نکردم!! گفت: افکار شومی در سر داشتی --------------------------------------------
دختره 13 سالشه استاتوس گذاشته خیلی سخته ببینی عشقت دستاش تو دستای کس دیگس...... من 13 سالم بود پشت کمدمو به امید راه پیدا کردن به سمت سرزمین بلفي و لي لي بيت بررسی می کردم!