صفحه 1 از 2 12
نمایش نتایج: از 1 تا 10 از 14

موضوع: به شدت به کمک مشاوران نیاز دارم(فکر اون مرد منو از همسرم دور کرده)

3099
  1. بالا | پست 1
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    5673
    سپاس
    0
    0
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

به شدت به کمک مشاوران نیاز دارم(فکر اون مرد منو از همسرم دور کرده)

من 25 سالمه و 3 ساله که ازدواج کردم همسرم خیلی مهربون وفادار و با اخلاقه منو هم خیلی دوست داره البته اوایل مشکل داشتیم اما الان مشکلی نداریم. من قبل ازدواج با همسرم با یه مرد متاهل که 12سال ازم بزرگتر بود دوست بودم علاقه چندانی بهش نداشتم اما خیلی با محبت بود و همسر خوبی نداشت اینو خودم فهمیده بودم.بعد از 6ماه بیخیالش شدم و ازدواج کردم  و دیگه ارتباطی با اون آقا نداشتم تا اینکه  تو زندگیمون به یکسری مشکلات برخوردیم و از اون کمک خواستم همه ی مشکلاتمونو در عرض چندماه حل کرد به خصوص مشکلات مالی و حتی شغل! در حال حاضر 3ساله همسرم باهاش دوسته خونمون میاد اما من با زنش ارتباطی ندارم و توی تمام این 3سال منو و همسرم رو خیلی کمک کرد اما دور از چشم همسرم مدام به من زنگ میزد اس ام اس میداد خیلی سعی میکردم فاصله بگیرم اما چون خیلی کمکمون کرده بود دلم نمیخواست ناراحتش بکنم حالا به خودم اومدم و میبینم به شدت بهش علاقه مند شدم احساس میکنم نمیتونم ازش دل بکنم دارم روانی میشم زندگیم داره از هم میپاشه خیلی سرد شدم همش به اون فکر میکنم هروز باید باهاش صحبت کنم وگرنه مریض میشم همسرم رو خیلی دوست داشتم الانم دوسش دارم اما اون آقا رو بیشتر از هرکسی دوست دارم  خودشم فهمیده که من خیلی دوسش دارم . اما میخوام این حس رو دور بندازم اما چون همسرم خیلی ازش تو خونه تعریف میکنه خیلی برام سخته تو رو خدا منو راهنمایی کنید....

2. بالا | پست 2
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    4963
    سپاس
    0
    3
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

RE: به شدت به کمک مشاوران نیاز دارم.

باسلام
    هرجوری شده از ایشون فاصله بگیرید طبیعیه که چون یه مدتی با هم بودید،وارتباط داشتید مخصوصا ارتباط تلفنی وهمچنین ایشون هم کمک های زیادی به شما کردند نسبت به ایشون علاقه پیداکردید،ولی بدونید این علاقه را به هیچ عنوان نمیشودنامش را عشق گذاشت،یک علاقه زودگذر که به دلیل محبت های ایشون در زنگیتون در شما به وجود آمده،شما به هیچ عنوان نباید از ایشون درخواست کمک میکردید،به دلیل اینکه اگه همسرتون از رابطه شما چیزی متوجه شوند،خیلی به ضرر شماست،پیشنهاد من به شما این هست که دیگر به هیچ عنوان با ایشون هیچ رابطه ای نداشته باشید،وخیلی قاطعانه به ایشون بفرمایید ممنون که به ما کمک کردید و من وهمسرم تلاش میکنیم کمک های شما را جبران کنید فقط لطف کنید دیگر با من تماس نگیرید این کار شما باعث میشه که زندگی من را به هم بریزید،وشما هم بدانید که ایشون با این کارشون واقعا میخواهند که زندگی شما را به هم بریزند چون اگر به فکر شما بوند وبی منت کارهایی که برای زندگی شما کردند انجام میدادند هیچ وقت با شما تماس های تلفنی برقرار نمیکردند،وحتما بعد از برهم زدن زندگی شما شما را ترک میکنند،چگونه با داشتن همسر وشاید فرزند با شما ازدواج کننند،عیبی ندارد چنین فردی را ناراحت کنید بهتر است با اینکه زندگی تان را خراب کنیدکمی بیشتر فکر کنید زندگی خود را به خاطر افکار پلید این آقا به خطر نیاندازید وبیشتر وقت خود را با همسرتان بگذرانید وسعی کنید هم خودتان را وهم همسرتان را از این آقا دور کنید.

3. بالا | پست 3
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    5673
    سپاس
    0
    0
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

ممنون از همیاریتون اما من بارها خواستم ارتباطم رو قطع کنم اما بعد از دو روز مریض شدم حتی راهی بیمارستان شدم اصلا نمیفهمم چه بلایی سرم اومده من زن موفقی بودم خیلی در مقابل اون ضعیف شدم چطوری از ذهن و فکرم بیرونش کنم؟

4. بالا | پست 4
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    4963
    سپاس
    0
    3
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

فقط با فاصله اگر شما همین طور ارتباط با ایشون برقرار کنید دلبستگیتون رو بیشتر میکنید،خیلی راحت ومنطقی به ایشون بفرمایید که دیگه با من تماس نگیرید شده خطتون رو هم عوض کنید،فقط دیگه با ایشون هیچ ارتباطی نداشته باشید،همسرتون برای ایشون کار میکنند؟یا در جایی جدا که ایشون رو نمیبینند مشغول به کارند؟

5. بالا | پست 5
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    4963
    سپاس
    0
    3
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

ببینید،شما تا از ایشون جدا نشید هیچ کاری نیتونید انجام بدید،وقتی که از ایشون فاصله گرفتید،سرگرمی رو برای خودتون ایجاد کنید با همسرتون به مسافرت بروید،با دوستانتان به بیرون بروید،اصلا وققتان را برای مدتی در  خانه نگذرانید به کلاس های گروهی بروید،یک کلاس ورزشی ثبت نام کنید، سعی کنید اصلا به این آقا فکر نکنید،فردی که به این راحتی میخواهد زندگی شما را با کارهایش به هم بریزد ارزش فکر کردن ندارد،هر چیزی که از این آقا در زندگیتون دارید از خودتون دور کنید،فقط فکر کردن زیاد به این آقا باعث مریضی شما شده از هر راه درستی استفاده کنید تا فراموشش کنید.

6. بالا | پست 6
    کاربر فعال

عنوان کاربر
    کاربر فعال همیاری
    شماره عضویت
    626
    صلوات
    5
    دلنوشته
    1
    سلام و درود بر محمد (ص) و آل محمد
    سپاس
    12
    163
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

سلام دوست عزیز
    ایشون بی غرض به شما محبت نکردن شما یه فرد ماهلید و نسبت به همسرتون زندگیتون تعهد دارید درسته که ایشون روزی دوستتون بودن و خیلیم به شما کمک کردن اما شما همسرتونو انتخاب کردید یه علاقه ی افراطی به ایشون موجب زیان به شما خواهد شد و ایشون هم متاهلند و فقط از روی هوس به سمت شما اومدند نه علاقه پس عاقلانه ترین راهو انتخاب کنید با عوض کردن خط و اینکه تفریحات متعدد میتونید این عشق ناگهانیو از بین ببرید

7. بالا | پست 7
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    5673
    سپاس
    0
    0
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

من همسرم وایشون توی یه محیط کار میکنیم البته من اصلا ایشون رو نمیبینم اما همسرم میاد پیشم و بهم سر میزنه این کار رو هم از ایشون داریم من علاقه ای به ایشون نداشتم هربار زنگ میزد حالم بد میشد اما حالا اگر زنگ نزنه دیوونه میشم و خودم تماس میگیرم تا تغییری تو رفتارم ایجاد نشه و همسرم رو هم اذیت نکنم.

8. بالا | پست 8
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    5278
    صلوات
    10
    دلنوشته
    2
    برای عاقبت بخیری
    سپاس
    24
    22
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

RE: به شدت به کمک مشاوران نیاز دارم(فکر اون مرد منو از همسرم دور کرده)

سلام
    ببین عزیزم به نظر من علاقه شما به این آقا به این دلیله که ایشون احتمالا خیلی به  شما ابراز محبت  میکنند و اظهار عشق و علاقه در حالیکه همسر شما شاید نصف این ابراز عشق و علاقه رو هم نداشته باشه  ما خانم ها هم که  دیوونه اینیم که یکی بهمون بگه دوست دارم اما ..
    درست میگم؟

9. بالا | پست 9
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    5439
    سپاس
    0
    0
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

سلام
    اولين اشتباه شما اين بوده كه با وجوديكه مي دونستيد متاهله باهاش دوست بوديد
    دومين اشتباهتون اين بوده كه با وجوديكه به ايشون علاقه اي نداشتيد اما بعد از ازدواج از ايشون تقاضاي كمك كرديد و صد البته مي تونم بگم هم شما و هم ايشون بسيار خوددار و باهوش بوديد كه تا الان همسرتون حتي شك هم نكرده و با ايشون رابطه دوستي داره و اين آقا به خونه شما رفت و آمد ميكنه
    خوب حالا تا اينجا كه هيچ اما عزيزم خورشيد هميشه پشت ابر پنهون نمي مونه و اگر خداي نكرده همسر شما بفهمه امكان نداره كه باور كنه شما فقط يك رابطه تلفني و معمولي با هم داشتيد چون اين آقا معتمد همسر شماست شوهرت داغون ميشه و شايد كار به جاهاي خيلي باريك تر از اوني كه فكر كني برسه
    پس تا دير نشده با همفكري خود اين آقا اين رابطه رو تموم كن و بهش بگو اگر زندگي من رو دوست داري پس اين رابطه رو تمومش كنيم و فقط با همسرم در تماس باش نه من
    اين واسه زماني هست كه اول خودت واقعاً بخواي اين رابطه تمام بشه كه البته با خوندن توضيحاتت متوجه شدم خودت نمي توني دست از اين ارتباط بكشي
    حضوري با يه مشاوره صحبت كن و كمك بگير
    موفق باشي و پايدار

10. بالا | پست 10
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    5694
    سپاس
    1
    0
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

سلام دوست عزیز شما اشتباهات زیادی داشتید ولی الان اصلا با اشتباهاتتون کاری نداریم به این فکر کنید که حتی اگر باشما ازدواج هم کند این ابراز علاقه وعشقی که نسبت به شما دارد حتی از نصفم کمترمیشه شما هیچ وقت علاقه مردهارو قبل از ازدواج با بعد از ازدواج نمیتونید مقایسه کنیدچه برسه به این آقا که از متاهل بودن شما باخبر هستن و آتو به این بزرگی از شما داره مطمئن باشید که همین موضوع رو اگه به مشکل بربخورید پیش میکشه وشمارو سرکوب میکنه که بیخیال زندگیو شوهرت شدی و این شکو همیشه تو ذهنش به شما داره که ممکنه یه روزی بهتر ازمن گیرش بیادو به منم وفادار نباشه شاید هم کاری که شما با همسرتون کردیدو اون باشما بکنه و تا آخرعمر عذابو وجدان براتون میمونه تواینجور وقتها یه آتیشی به جون آدم میفته که تا کارتو انجام ندی خاموش نمیشه ولی نمیدونیم نه تنها خاموش نمیشه بلکه برعکس اینبار خودمونو با جای آتیش عوض میکنیم تا دیروز آتیش اسیرما بود ولی ازامروز ما اسیر آتیش پس تا وقتی آتیش اسیر تو هستش سعی کن خاموشش منی اینقدر هم به دوست داشتن اون آقا فکرنکن وپرورشش نده به همسرتوعشق خودتون فکر کن و بخدا توکل کن سعی کن همه چیزودرست کنی کاری که میدونی درست نیستو انجام نده دنیا رو یه پاشنه نمیچرخه عزیزم خدا وجود داره و شاهد اعمال ما هست و همیشه کمکمون میکنه یادش کن تا به دادت برسه از ته دل اینکارو کن حتما جواب میگیری صبرداشته باش . اگه حرفام تاثیری داشت حتما منو درجریان بزار ممنونم موفق وپیروز باشی.
    امضای ایشان
    نه گریه نمیکنم به گمان چیزی داخل چشمم رفته شاید یک خاطره

صفحه 1 از 2 12

کاربران دعوت شده

© تمامی حقوق برای همیاری ایران محفوظ بوده و هرگونه کپی برداري از محتوای انجمن پيگرد قانونی دارد