-
2013_06_02, 12:06
بالا |
پست 1
-
-
2013_06_17, 20:50
بالا |
پست 2
RE: ترس بسه!!!!!
خوب همه اینا درست حالا چی؟
اینارو که گفتی زغال آتیش بود آب روی اتیش چی شد؟؟
-
-
2013_06_17, 21:21
بالا |
پست 3
راهکارهایی برای مقابله با ترس از عدم تایید و پذیرش :
۱-کنارآمدن با عدم تایید و پذیرش دیگران را تمرین کنید:
به عمد عدم تایید و پذیرش فردی را برانگیزید، تا نخست دریابید که قادر به تحمل آن میباشید و دوم اینکه بدون تایید و پذیرش دیگران دنیا برای شما به آخر نمیرسد. برای مثال لباسی را که دوست دارید، اما شریکتان تصورمیکند برای شما مناسب نیست، را خریداری کنید. و یا عقیده ای را بیان کرده و برآن اصرار ورزید البته در مقابل فردی که با آن مخالف است.
۲- چیزهایی که ازآنها هراس دارید و ازمواجهه شدن با آنها اجتناب میورزید را به چالش بکشید.
به جلسات، محافل اجتماعی، میهمانی ها وهرمکانی که از نحوه تفکر دیگران نسبت به خود نگرانی دارید، حضور یابید.
۳- به فعالیت های مورد علاقه خود مشغول گردید.
خود را متعهد سازید که کارهایی که برایتان لذت بخش است را انجام دهید تا براساس خواسته ها و امیال خود عمل کرده باشید، بدون ترس از طرز تفکر دیگران نسبت به خودتان.
۴-در مقابل تکانه ی جویا شدن نظر دیگران مقاومت کنید.
هنگام خرید لباس و دیگر اقلام، و هنگامی که انتخاب تنها به سلیقه شخصی مربوط است،شخصا تصمیم بگیرید.در مواقع مقتضی نیز با دیگران مشورت کرده، اما تصمیم آخر را خودتان اتخاذ کنید.
۵-همواره در پی جلب تایید و تصدیق گفته هایتان نباشید.
در بیان عقاید خود مستقل عمل کنید.جملات خود را اینگونه خاتمه ندهید:”درست نمیگویم؟”،”شما اینگونه فکر
نیمکنی؟”،”قبول نداری؟"
۶-عدم نیاز به تایید،پذیرش،توجه و محبت دیگران نباید به منزله خودخواهی و خودمحوری تلقی گردد.
بلکه پذیرش خود،پذیرش دیگران را آسانتر می سازد. همچنین به شما می آموزد که همواره در مقابل مهربانی و عشق ورزی انتظار تلافی و چشم داشت نداشته باشید و اینگونه عشقتان نیز واقعی تر خواهد بود.
۷-با اینکه شما نیازی به تایید ندارید، اما پذیرش و تایید دیگران خوشایند است.
چنانچه چهره ای نامرتب دارید،عادت به تاخیر و یا غیبت دارید،سریع از کوره در میروید،خشونت طلب هستید و غیره…بهتر است خود را تغییر دهید.اما برخی چیزها را نمیتوان و نباید تغییرداد مثل ظاهر فیزیکی.
۸-هرگز عقاید و ارزش های خود را به قصد جلب تایید دیگران تغییر ندهید.
تایید و پذیرش دیگران یک مزیت است و نه یک نیاز.
۹- چنانچه ازعدم تایید و پذیرش دیگران می هراسید ،بدترین احتمالات را انتظار بکشید.
برای مثال چنانچه ازطرد شدن ازسوی فردی دل نگرانید، تصور کنید با وی سر صحبت را باز کرده اید، اما وی کاملا به شما بی اعتنایی میکند،شما به وی پیشنهاد دوستی میدهید، اما وی آن را رد میکند. تمام این اتفاقات هم در حضور دوستان شما صورت میگیرد و شما سرانجام بسیار سرخورده میشوید. تجسم بدترین پیامدهای محتمل، شما را دربرابر رویارویی با عدم پذیرش و طرد شدن ازسوی دیگران آماده میسازد.
۱۰-مقابله با خجالتزدگی.
خود را در معرض موقعیت های واقعی زندگی که پیشترازآنها اجتناب میکردید، قرار دهید. تا با افزایش تحمل ناکامی و آمادگی خود با ناملایمات ریسک پذیری خود را افزایش دهید:-- چنانچه شما نسبت به ظاهر خود بسیار وسواس دارید، بدون به تن کردن لباس های زیبا و مناسب، بدون شانه زدن موهای خود،و یا آرایش کردن ازمنزل خارج شوید.-- چنانچه شما نگران رفتار نسنجیده خود در مقابل دیگران هستید، برخی اوقات برخی قوانین اجتماعی را نقض کنید.-- بمنظور مقابله بر ترس خود مبنی بر مضحک جلوه کردن در حضور دیگران، برخی اوقات کارهای نابخردانه ای انجام دهید.-- چنانچه ازطرد شدن بیم ناک میباشید، به عمد با یک دختر و یا پسر بسیار زیبا و جذاب هم صحبت شده و به وی پیشنهاد دوستی دهید.
۱۱- هرگاه فردی از شما درخواستی کرد قبل از اینکه به وی پاسخ مثبت دهید با خود بگویید:
“آیا من واقعا با کاری که وی از من میخواهد تا انجامش دهم موافق هستم و یا از این بیم دارم که در صورت رد درخواست، وی ممکن است خشمگین، ناراحت و دلگیر شود و یا من مورد عدم پذیرش قرار گرفته و طرد شوم؟”
-
-
2013_06_17, 21:29
بالا |
پست 4
سلام
به نظر من باید روحیه اعتماد به نفس در افراد بالاتره بره ..
باید از دوران کودکی ... خانواده بهشون بهاء بده و در مسائل مختلف ازشون نظر بخواند.
به نظر من از کودکی باید پدران و مادران محترم حق و حقوقی که فرزندشون داره رو بهش یاد بدند و بفهمونند
وقتی فرزند از کودکی میبینه پدر و مادرش خودشون تو گرفتن حقشون مشکل دارند .. خب اونم در آینده شبیه اونا میشه دیگه ... وقتی پدر و مادر برای توجیه کاراشون به فرزندشون میگند .. مثلا فلان جا ما نه نگفتیم تا کسی ناراحت نشه در صورتی که باید نه میگفتند تامشکل خودشون جل بشه . خب این بچه از کودکی داره خود به خود الگوهای غلط رو یاد میگیره
وقتی پدر کم رو هست و نمیتونه با دوستان و فامیل ارتباط خوب برقرار کنه .. بچه هم از کودکی الگوسازی میکنه دیگه
البته استثناء هم هستا ولی در دید کلی میشه ... دوران کودکی رو مهمترین عامل دونست و از کودکی به بچه آموزش داده بشه خیلی بهتره ...
-
-
2013_06_17, 22:13
بالا |
پست 5
من الان 35 ساله هستم تا الان همیشه نظر دیگران مهم بوده
شوهرم خیلی اعتماد بنفس داره ولی در برابر توقعاتی که از من داره به نظر دیگران خیلی اهمین میده و جالب اینکه اصلا هم این موضوع رو قبول نمی کنه
من واقعا برای حل این مشکلم تنها هستم و هیچ حامی ندارم باید چکار کنم
-
-
2013_06_18, 07:12
بالا |
پست 6
-
-
2013_06_18, 15:21
بالا |
پست 7
-