-
2013_06_03, 10:22
بالا |
پست 1
فرزند
سلام. من سال 84 ازدواج کردم سال 85 قرار بود خدا ناخواسته به ما بچه بدهد اما من بی صبری و ناشکری کردم و از انجایی که تازه ازدواج کرده بودیم و موقعیت مناسبی نداشتیم، از خدا خواستم بچه تو راهی را از ما بگیره و سالهای بعد به ما فرزند بدهد اما تا الان همسرم 4 بار باردار شده و پس از دو ماه زجر بچه از بین می رود. پزشکی نیست که ما پیشش نرفته باشیم و تمام آزمایشات را انجام داده ایم اما کسی علت واقعی این مورد را نمی داند.
تو را به خدا راهنمائیم کنید من مطئنم به خاطر ناسپاسی و ناشکری برای اولین هدیه اش خدا از من انتقام می گیرد.
الان دو تا عذاب وجدان مرا نابود می کند: اولا همسرم در این میان گناهی نداشته اما بیشترین زجر را می کشد و دوما خودم پشیمانم اما انگار دچار غضب الهی شده ام (اگر دیگر هیچوقت بچه دار نشوم چه؟). شما بگید من چطور توبه کنم و دعا کنم که خداوند فرزند صالح و سالمی به من و همسرم که الان شرایط خانوادگی و روحیمان بحرانی شده عطا کنه.
-
-
2013_06_03, 10:51
بالا |
پست 2
RE: فرزند
خداوند انقدر مهربان و رحیمه که حتما اگر از صمیم قلبتون استغفار کنید،می بخشتتون.
من از خدا چیزهایی دیدم که فکر نمی کنم خدا نسبت به بندش غضب کنه.فقط می خواد به اشتباهت پی ببری.پس استغفار یادت نره و انفاق کن.
-
-
2013_06_04, 23:21
بالا |
پست 3
سلام
موارد مشابه شما رو دیدم.
مثلا مادرم تعریف می کردند که در شیراز که بودند، همسایه ای داشتند که چند تا دختر داشت و دلش پسر می خواست. شوهر دفعه بعد که همسرش باردار شد، به همسرش گفت اگر ایندفعه دختر بیاری، خودم دستاشو قطع می کنم(واقعا جای تاسف داره چنین نگاهی). میدونید نتیجه چی شد؟
یک پسر بدون دو دست!!
خب با وجودی که نمیشه قطعا نظر داد به دلیلی که بیان کردید این مساله پیش اومده، اما ماها باید خیلی مراقب باشیم. مراقب کلام، گفتار و اعمالمون. همانطور که بیان شد، خدا بزرگتر از اون هست که ماها تصور می کنیم. با این اعتقاد که «لا موثر فی الوجود الا الله» از خدا طلب توبه کنید. ان شا الله که با هر واسطه ای که صلاح بدونه، مساله تون رو حل کنه
-
-
2013_06_05, 23:55
بالا |
پست 4
سلام ازادی عزیز خیلی متاسف شدم
الان شما باز دارید ناشکری می کنید به خداوند اعتماد داشته باشید و صبر و شکیبایی تون را از دست ندید شما الان باید به همسر عزیزتون روحیه بدید انشالله بزودی زود خبر بچه دار شدنتون را خواهیم شنید ایت الکرسی زیاد بخونید و مراقب خود و همسر مهربونتون باشید
-
-
2013_06_06, 18:26
بالا |
پست 5
سلام
کمی به جای غصه خوردن از خدا بخوایید یه فرصت دیگه بهتون بده و مطمئن باشید خداوند مهربان ترازاین هست که شما رو بدون برکت زندگی یعنی فرزند بذاره
کمی با مراقبت های پس از بارداری و مراقبت های طبیعی همسرتون میتونن بچه دار بشن و فقط نام و یاد خدارو فراموش نکنیدو با خلوص نیت یک بار دیگه امتحان کنید
-
-
2013_07_13, 18:40
بالا |
پست 6
سلام همیشه به این فکر کنید که میتونست قضیه بدتر از این باشه به خانمتون بگید اینکه تونسته چند ماه حس مادربودن روتجربه کنه جای شکرداره یکی مثل من آرزوی تجربه ی حتی یک لحظه شو داره .خداهیچ وقت از آدما انتقام نمی گیره مطمعن باشید با این اتفاق به شما فرصت داده تو زندگی غیر از خودتون به دیگران هم فکر کنید پیشنهاد میکنم یه سربه کمیته امداد بخش اکرام ایتام بزنید وقتی کمکی به این بچه هامیکنید چنان تاثیری تو زندگی تون داره که باورکردنی نیست شاید این کار کلید مشکل شماباشه
-