سلام
هرکسی بیشتر و کاملترش رو میدونه بگه .....
بعد یه نفر هم بیاد بگه چه کار کنیم از دست این افراد ... درامان باشیم.
کلا ما چند روش داریم برای نفوذ به ایمیل ها ( کاری با روش های کلاینت هکینگ ندارم منظورم متااسپلویت هست )
فیک پیج
کیلاگر
کرک کردن ایدی ( بیشتر رو یاهو و هاتمیل جواب میده )
دی اکتیو کردن ایدهای یاهو
فک پیج چیست؟؟؟؟
فک پیج به صفحاتی گفته میشه که کپی سایت اصلی درست میشه مثلا شما صفحه ی ورود به ایمیل سایت یاهو رو در نظر بگیرید
ما با تغییراتی که توی سورس فایل انجام میدیم اونا رو طوری تنظیم میکنیم که هر چیزی توش وارد بشه ( چه درست چه غلط ) برای ما فرستاده بشه ( پس از وارد کردن اطلاعات حالت صفحه اطلاعات رو به مقصد مشخصی انتقال میده (برای دستیابی هکر!) )
برای جا افتادن من یه مثال میزنم:
مثلا من دارم با هکر چت میکنم( روحمم خبر نداره که اون هکره)اون خودشو به عنوان یه دوست جا میزنه اون ادعا میکنه یه لینک داره که میتونم بدون فیلتر به سایت فیس بوک دسترسی داشته باشم منم از خدا خواسته لینک رو ازش میگیرم وکلی هم خوشحال میشم میگم دستش درد نکنه کارمو راه انداخت خدا خیریش بده
لینیک که من گرفتم هیچ تفاوتی با فیس بوک اصلی نداره و من هم نمیدونم که لینک فیک هست
یوز و پسوردم رو وارد میکنم.
دینگ دینگ
هکر یوزرو پسوردم رو برمیداره...
به همین راحتی...!
کیلاگر چیست؟؟؟؟
کیلاگرها (Keylogger) برنامه های خطرناکی هستند، که برای دزدی هویت اشخاص و پی بردن به اطلاعات خصوصی آنها به کار میروند. این موضوع مخصوصاً برای افرادی که اطلاعات مهمی دارند یا از کامپیوتر و ابزارهای موبایل برای امور بانکی و نقل و انتقلات مالی استفاده میکنند، کاملاً جدی است.
کیلاگر چیست؟
کیلاگرها برنامه های مبتکرانه نرم افزاری یا قطعات سخت افزاری هستند، که کار اصلیشان دزدیدن اطلاعات و هویت اشخاص است.
شاید بشود معادل فارسی واقعه نگار را برای آنها پیشنهاد کرد. خیلی ساده، این برنامه ها تمام کلیدهایی را که یک کاربر فشار می دهد، ضبط میکنند. این اطلاعات یا برای فرد دیگری فرستاده شده و یا برای استفاده های بعدی ذخیره میشوند.
کیلاگرها هم مثل همه فناوری های دیگر پیشرفت کردهاند و حالا دیگر همه چیز را ثبت میکنند. از صدای شما هنگام مکالمه گرفته تا محتوای کلیپ بردتان، هیچ کدام از دست این بدافزارها در امان نیستند.
هرچند راههای فراوانی برای محافظت در برابر دزدی اطلاعات وجود دارد، اما متأسفانه کیلاگرها به طرز وحشتناکی آسان منتقل و نصب میشوند. جالب اینجا است که این برنامه ها گاهی به صورت قانونی برای حفظ امنیت سازمانها هم مورد استفاده قرار گرفته اند.
مواردی هست که صاحب یک سیستم میخواهد بداند در غیاب وی چه فعالیتهایی با آن سیستم انجام گرفته است. پس یک کیلاگر نصب می شود، تا همه چیز ثبت کرده و بصورت یک فایل رمزگذاری شده نگهداری کند. البته مسئولیت اخلاقی استفاده از چنین برنامه ای در این حالت به کاربر آن بستگی دارد.
ساده ترین راهحل برای راحت شدن از دست کیلاگرها، نصب یک آنتی ویروس یا آنتی اسپای ور قوی است.
به روز نگه داشتن دائمی این برنامه ها و اسکن سیستم به صورت دورهای، اهمیت زیادی دارد. بعضی از برنامههای آنتی اسپای ور مانند SpywareBlaster یا SpywareGuard پولی هستند. کار اصلی این برنامهها این است که جلوی دانلود و نصب کی لاگرها را میگیرند و اجازه ورود آنها را به سیستم نمی دهند.
اما نمونههای مجانی آنتی اسپای ورها مثل Spybot S&D به گونهای متفاوت عمل میکنند
این برنامه ها به صورت دورهای سیستم را اسکن میکند و بعد از یافتن کی لاگر، نشان دادن اخطار و تأیید شما، از شرش خلاص میشوند.
بعد از نصب ضد بدافزار مورد نظر، کامپیوتر را ری استارت کنید تا اسکن Startup انجام شود و کی لاگر نتواند در ابتدای کار سیستم عامل خود را از چشم برنامه کنترلی مخفی کند. بهتر است که System Restore را هم خاموش کنید و تمام فایلهای ذخیره شده قبلی آن را پاک کنید.
چرا که ممکن است در برخی از این نسخه ها، بدافزارها هم ذخیره شده باشند. بعد از اتمام اسکن میتوانید System Restore را دوباره روشن کنید.
بر خلاف آنتی ویروس ها، نصب بیش از یک آنتی اسپای ور معمولاً در سیستم مشکلی ایجاد نمی کند. اما اگر سیستم را به طور همزمان توسط چند آنتی اسپای ور اسکن کنید، ممکن است با کاهش شدید سرعت و برخی مشکلات پیشبینی نشده مواجه شوید.
پس بهتر است که فقط یک آنتی اسپای ور داشته باشید، اما همیشه آن را به روز نگه دارید.
تکنیک های دیگری برای از بین بردن کیلاگر
روشهای مؤثر دیگری هم برای خلاص شدن از دست برنامه های کیلاگر هست.
یکی از روشهای مطمئن، فرمت کردن سیستم است. فرمت دوباره سیستم باید با استفاده از یک سی دی نصب سیستم عامل انجام بگیرد. موقعی که سیستم با یک سی دی نصب بالا می آید، کی لاگر دیگر در حافظه اصلی جایی ندارد و در نتیجه مجبور است از بین برود.
اگرچه فرمت کردن همه اطلاعات را از بین می برد، بنابراین این باید روش آخر باشد. وقتی که با روشهای دیگر نتوانسته اید از دست کی لاگر خلاص شوید یا واقعاً به امنیت سیستم تان اطمینان ندارید.
خلاص شدن از دست کی لاگر سخت افزاری به سادگی قطع کردن آن از سیستم و نصب دوباره صفحه کلید است.
بعد می توان آن دستگاه کوچک الحاقی را نابود کرد، تا هیچکدام از داده ها قابل بازیابی نباشد. کی لاگرهای سخت افزاری معمولاً در خانه مشکلی محسوب نمی شوند. چرا که نیاز به نصب دستی و دسترسی فیزیکی به سیستم دارند.
منبع: اینترنت
ادامه ....