-
2013_03_26, 08:38
بالا |
پست 1
چگونه دوست خوبی باشم؟
سلام
من با دوست صميميم كه اتفاقا خيلي هم باهاش راحتم و خجالت نمي كشم
باهاش ساكتم واصولا بحث و حرف زيادي براي گفتن ندارم حوصلشو سر مي برم
مي شه بهم بگيد چه طور مي تونم براي يه نفر يه دوست خوب باشم؟چه طور از دستم خسته نشه؟از با من بودن لذت ببره؟چي كار كنم كه ديگري رو به من ترجيح نده؟
خيلي ممنون
-
-
2013_03_26, 13:53
بالا |
پست 2
RE: چگونه دوست خوبی باشم؟
سلام
خب، ابتدا باید برخی اصول دوستی رو بدانیم. یکی از این اصول این است که دوست ما آزاد است تا دیگران را به ما ترجیح هم بدهد(همچنان که ما این آزادی را داریم). پس باید ابتدا این را بدانیم که دوستی به معنای در بند کردن دیگران نیست.
اما برای حفظ دوستی میشه کارهایی رو انجام داد.
یکی از نکات اینه که خودتون رو به دوستتون علاقه مند نشون بدید. در صورتی که او رو آزموده اید و به او اعتماد دارید، بهش اطمینان کنید.
دیگر نکته اینکه کشف کنید به چه موضوعاتی علاقه مند است. درباره این موضوعات کسب اطلاع کرده و باهاش صحبت کنید.
با اینکه معمولا دوست داریم به دوست نزدیکمون وابسته تر باشیم و به او نزدیکتر بشیم، اما این نکته رو باید بدونیم که ابراز وابستگی شدید به دوست صمیمی میتونه نتیجه وارونه بده و او رو از ما دورتر کنه. باید استقلال خودمون رو هم حفظ کنیم تا او هم به نزدیکی با ما احساس نیاز بکنه
آبروش رو در جاهای مختلف حفظ کنید.
امام علی(ع) می فرمایند:«دوست، دوست نیست مگر آنکه حقوق دوستش را در سه جایگاه حفظ کند: هنگام گرفتاری، زمانی که حضور ندارد، و پس از مرگ». پس باید رفیق خوشی ها و سختی ها بود تا پایداری رابطه بیشتر بشه
صداقت رو هرگز فراموش نکنید. اگر دوست، از دوستش عدم صداقت ببینه، اطمینانش بهش سلب میشه
میتونید برای دوستتون گاهی هدیه هم بگیرید. هدیه ای که مفید باشه و او دوستش داشته باشه
انتظار بیش از حد از دوستتون نداشته باشید. گاهی ما کارها و رفتارهایی رو در قبال دوستان نزدیکمون انجام میدیم و توقع داریم اونها هم دست کم همین رفتار رو با ما داشته باشند. اما شاید این انتظار عادلانه و معقولی نباشه. بنابراین تنظیم سطح توقعات از دوستان بسیار مهمه
باز امام علی(ع) میفرمایند:«بدترین دوست آنکه برای او به رنج و زحمت افتی». پس سعی کنیم مایه رحمت برای دوستان باشیم تا زحمت...
-