صفحه 2 از 2 12
نمایش نتایج: از 11 تا 15 از 15

موضوع: عشق به پسر کوچکتر از خود و بی احساسی نسبت به خواستگار

7910
  1. بالا | پست 11
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    5090
    سپاس
    0
    0
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

RE: عشق به پسر کوچکتر از خود و بی احساسی نسبت به خواستگار

سلام دوستانمی خواستم نظر مشاورارو راجع به دوستی یا ازدواج دختر با پسری که 1.5 سال ازش کوچیکتره بدونم...نظر علمی می خوام نه خرافیممنون

2. بالا | پست 12
    مشاور ارشد همیاری

عنوان کاربر
    مشاور ارشد همیاری
    شماره عضویت
    7792
    صلوات
    94
    دلنوشته
    1
    خدایا شکرت
    سپاس
    806
    764
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

person عزیز
     1.5 سال اختلاف سن شاید اونقدر زیاد نباشه که تبعات منفیش به چشم بیاد ولی در کل اگه بخوای خلاف جهت آب شنا کنی به مقصد میرسی اما با زحمت!
    خب چرا تشبیهش کردم به شنا کردن خلاف جهت آب , ذات زن تسلیم خلق شده و ذات مرد تسلط حتی باوجود ادعاهای زن سالاری و زن برتری و ... هم این ذات هیچ تغییری نمیکنه چون خلقته بشره اتفاقا اگه اطرافتون رو یه زندگی زن سالارانه خوب دقت کنین خلا ظرافت و عطوفت تو اون زندگی کاملا واضحه...
    وقتی که زن از مرد بزرگتره این روال تسلیم و تسلط جابجا میشه و چون ذاتا با خلقت هیچکدومشون سازگار نیست مشکلات کلید میخوره برای همینه که چه تو احادیث بزرگان و چه تجربیات اطرافیانمون رو این توافق دارن که مرد از لحاظ سنی , مالی و تحصیلی بالاتر از خانمش باشه...
    البته این حالت ایده آلش هست خب همیشه همه چیز وفق مراد ما و طبق اصول پیش نمیره همونطور که تضمینی برای خوشبختی صد در صد تو زندگی های متعارف وجود نداره این نوع ازدواجها هم همیشه به شکست منتهی نمیشه اگه درگیر همچین روابطی شدیم میتونیم با رعایت یسری از فاکتورها مشکلات رو به حداقل برسونیم و یه آرامش نسبی به زندگی بدیم...
    در هر صورت آرزوی خوشی و موفقیت دارم برات....

3. بالا | پست 13
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    5090
    سپاس
    0
    0
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

ممنون  خانم شادی عزیز
    بازم نظر می خوام دوستان .....لطفاااااااااااا

4. بالا | پست 14
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    7555
    سپاس
    0
    0
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

سلام و ممنون از راهنمایی ها 
    من متاسفانه قدرت نه گفتن ندارم و بعد از جلسات حضوری مشاوره که داشتم تصمیم گرفتم با خانواده ی خودم و دایی ام صحبت کنم که کلا قضیه ی ما تموم بشه ولی نتونستم متقاعدشون کنم و اونا بهم گفتن که بعد از اینکه همه ی آشنا و فامیل فهمیدن دیگه نمیشه کاری کرد و آبرومون میره تو ار اول باید درست تصمیم می گرفتی حالا هم تا آخرش باید بری من واقعا نمی خوام الان ازدواج کنم یعنی روحیه اش رو ندارم اونا هم راضی به دوران نامزدی نیستن منم روم نشد رو در رو به خانواده ی دایی ام نه بگم . مادرم میگه این کار تو باعث میشه برادرم قید منو برای همیشه بزنه تو رو خدا من چکار کنم می دونم از اول درست تصمیم نگرفتم ولی الان برنامه های دیگه ای برای زندگیم دارم چکار کنم خانواده ام و خانواده ی دایی ام راضی بشن و ازم نرنجن 

5. بالا | پست 15
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    22587
    سپاس
    0
    0
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

Unhappy

نقل قول نوشته اصلی توسط person نمایش پست ها
    ممنون خانم شادی عزیز
    بازم نظر می خوام دوستان .....لطفاااااااااااا
    من یکبار تو‌زندگیم واقعا عاشق شدم پسری که از خودم هفت سال کوچکتر بود دیگه بعد اون کسی به دلم ننشسته بنظرم فرهنگ و رسوم سنتی ایران خیلی غلطه و کوچکتر بودن پسر دلیل ب خوشبخت نشدن نیس ممکنه ب نتیجه برسه ازدواج و ممکنه هم نه و فقط سن فاکتور نیست اما کاش من به عشقم میرسیدم و درگیر این مزخرفات نمیشدم

صفحه 2 از 2 12

کاربران دعوت شده

© تمامی حقوق برای همیاری ایران محفوظ بوده و هرگونه کپی برداري از محتوای انجمن پيگرد قانونی دارد