نمایش نتایج: از 1 تا 6 از 6

موضوع: دوران نامزدی قبل از عقد

3875
  1. بالا | پست 1
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    5092
    سپاس
    0
    0
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

دوران نامزدی قبل از عقد

سلام
    من با پسر خالم نامزد کردم به طور کاملا رسمی . وقتی با هم صحبت کردیم قرار گذاشتیم تا وقتی درسش تموم نشده نامزد بمونیم .قرارمون 4سال بود که یک سالش گذشته یعنی سه سال دیگه قراره عقد کنیم. من 19 سالمه و اون 20.
    همه میگن سه سال دیگه خیلی زیاده ولی من میگم  بهتر از اینه که دوران عقد طولانی باشه
    ما چون فامیلیم تو روابط خانوادگی همدیگه رو میبینیم خیلی هم به هم اس ام اس نمیدیم مگر اینکه کاری باشه منظورم اینه که اس ام اس های عاشقانه نمیدیم
    میخوام بدونم این خوبه که خیلی به هم اس ام اس نمیدیم یا نه؟
    یا وقتی ازم میخواد با هم بریم بیرون قبول کنم یا نه؟
    در ضمن اینم بگم چون از بچگی با هم بودیم بیشتر اخلاقاشو میدونم یعنی فکر میکنم ،ولی بعضی وقتا حس میکنم خیلی عوض شده دلم میخواد بیشتر ازش بپرسم ولی فکر میکنم اگه من سر صحبت راجع به آیندمون رو باز کنم غرورم میشکنه و باید اون شروع کنه تو این مواقع خیلی گیر میکنم و نمیدونم باید چی کار کنم لطفا راهنماییم کنید..
    خلاصه چون تو اطرافیانم همچین روابطی نبوده ازتون میخوم بهم یه چارچوب بدین ،بهم بگین باید در چه محدوده ای با هم رایطه داشته باشیم
    بی صبرانه منتظر جوابتونم

2. بالا | پست 2
    مشاور همیاریناظم همیاری

عنوان کاربر
    مشاور همیاری
    شماره عضویت
    3511
    صلوات
    28
    دلنوشته
    2
    ثوابش هدیه روح عزیزترین هدیه زندگیم
    سپاس
    664
    881
    دریافت
    6
    آپلودها
    5

RE: دوران نامزدی قبل از عقد

سلام....
    خوش اومدید!!!!!
    اول از همه از طرف همیاری پیوندتون رو تبریک میگم...
    درسته که از کودکی با هم بزرگ شدید ولی این دلیل موجهی برای کناره گیری و جبهه گیری از همسرتون نیست....
    غرور اصلی ترین عامل شکست زندگی زناشوییه ...
    زندگیی که زیر بناش با غرور تشکیل بشه هیچگاه روی خوشی رو برای طرفین ازدواج در پی نخواهد داشت...
    ایشون در مقاطعی و برهه های زمانیی که به شما نیاز دارند اگر این حق رو ازشون بگیرین و کنارش نباشین به مرور ازتون دلسرد خواهند شد..
    اگر این بین دلسردی ایجاد بشه تو روحیات شما هم تاثیر خواهد گذاشت...و به مرور زمان همین احساسات زیبا و برنامه ریزی ها برای آینده خوب و خوش جای خودش رو به دلسردی و بی تفاوتی نسبت به همسرتون خواهد گذاشت...
    امیدوارم همچنین اشتباهی رو مرتکب نشین....
    بهترین کار رعایت اعتدال در روابط قبل از ازدواج هست...
    میتونین با برنامه ریزی پیش برین .... مثلا یک روز رو با ایشون باشین . برنامه ریزی گردش و تفریح و صله ارحام و ...
    یکی از شیوه های مدرن روابط اجتماعی ارتباط از طریق پیام کوتاه (sms) هست. قطعا با استفاده از این امکان برای برقراری رابطه با همسرتون چشم اندازی مثبت نسبت به هم پیدا خواهین کرد .. همین که همسرتون حس کنند که در همه حال به فکرشون هستین بزرگترین قوت قلب براشون محسوب میشه ....و مطمئنا بازتابی مثبت دریافت خواهین کرد....

شاد کام باشید

3. بالا | پست 3
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    5092
    سپاس
    0
    0
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

سلام
    بابت جوابتون خیلی ممنون
    ولی برای اینکه شروع به اس ام اس دادن کنم چی کارکنم ؟چه طوری شروع کنم ؟با اس ام اس های عاشقانه یا مثلا لطیفه ای چیزی؟
    یه دفعه ازم خواست با هم بریم بیرون ولی من قبول نکردم ،دیگه پیشنهادشو نداد،به نظرتون ییه کم بد نمیشه من ازش بخوام بریم بیرون؟یا اینکه با اس ام اس هام هدایتش کنم که ازم بخواد بریم بیرون اینطوری بهتر نیست؟
    راستشو بخواین الان که فکر میکنم حق با شماست اوایل بیشتر پیام میداد از وقتی گفتم بهتره بیشتر از ایمیل استفاده کنیم تا از پیام ، یه جورایی از هم فاصله گرفتیم
    اینو میدونم که یه خانوم با چند تا پیام عاشقانه هر چه قدر هم فاصله گرفته باشه بر میگرده خیلی زود برمیگرده اما برای طرف مقابل نمیدونم بایدچی کار کرد ؟چه طوری یه مرد رو که هنوز همسرم نشده برگردونم؟یعنی برای اونم فقط پیام عاشقانه جواب میده؟؟!!!

4. بالا | پست 4
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    5087
    سپاس
    0
    0
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

برای گفتن دوست دارم هیچ وقت دیر نیست
    کسی که من دارم از حدود 2500 تا اس که آمارش همین حدوده می دونم که  تقریبا حدود 20 تا اس داده که علاقشو از زبون خودش بهم گفته
    تمام جملاتش هنوز تو ذهنمه
    اینکه بهم گیر میده را تا حدودی زیادی دوست دارم چون می دونم که این یعنی نگرانمه و تو فکرمه و به هم فکر می کنه
    از یه مناسبتی شروع کنید
    تنهاش نذارید حواستون به گرگ ها باشه که زیره گوشش ......نخونن
    دلتونو خون نکنم ولی اگه عاشقتونه پس عاشقش باشید
    زیاد هم محبت آمیز شروع نکنید
    اول در مورد مشکلاتتون بگیر و ازش راهنمایی بخواهید تا سر صحبت باز بشه
    موفق باشید

5. بالا | پست 5
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    5087
    سپاس
    0
    0
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

هر شب حداقل 1 ساعت اس به هم بدید و از هم بی خبر نباشید

6. بالا | پست 6
    کاربر فعال

عنوان کاربر
    کاربر فعال همیاری
    شماره عضویت
    626
    صلوات
    5
    دلنوشته
    1
    سلام و درود بر محمد (ص) و آل محمد
    سپاس
    12
    163
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

سلام
    دوست عزیز برای مسایل عاطفی سعی کنید ازش اصله نگیرید بذارید اعتماد بینتون ایجاد بشه غرور دلیل قانع کننده ای نیست بلکه سمه به این فکر کنید که وقتی به سلامتی رفتید زیر یه سقف اونوقت همین غرورهای بیجای امروزتون اذیتتون می کنه و حسرت یه محبت از ته دل که امروز مانعش شدید به دلتون میمونه.
    اول همیشه شما به یادش بیفتید زنگ بزنید اس بدید اول کمتر احساسی بعد با عزیزم و اینا شروع کنید مسایلتونو باهاش درمیون بذارید تا کم کم راه بیفتید

کاربران دعوت شده

© تمامی حقوق برای همیاری ایران محفوظ بوده و هرگونه کپی برداري از محتوای انجمن پيگرد قانونی دارد