-
2013_03_30, 22:43
بالا |
پست 1
نیاز به کمک دارم.پای زندگی دوستم وسطه
سلام نمیدونم چطو شروع کنم خودمم باورش برام سخته .گوشی زنگ زد .دوستم بود براداشتم دیدم حالش یه جوریه .ولی گرفتم به شوخی فکر کردم مثل همیشه داره اذیتم میکنه .میگه قلبم تند میزنه هواسم هی پرته ندوسته انگشتشو با تیغ بریده بود.
برگشتم گفتم چته عاشق شدی.داشتم شوخی میکردم اونی که من میشناختم و با اون اخلاق هرگز عاشق پسر جماعت نمیشد .باورم نمیشه بعد یکم که سر به سرش گذاشتم دیدم نه انگار حالش خرابه.اخه اون هیچ وقت این طوری نبود به خدا محال بود اون عاشق بشه شما هم اگه دوست ده سالش بودید میدونستین محاله.بهم گفت تجربت بیشتره بگو من چمه قلبم میزنه تند واسم پرته برگشتم گفتم یهو یه چیزایی یادت نمیاد یهو نمیخندی؟یهو گریه نمیکنی>/؟دلت پر نمیکشه؟
گفت همینایی که تو میگی .دلم ریخت بازم میگم باورم نمیشه.عیدو رفتن تهران اون جا خالش که تصادف میکنه یکی از فامیلاشون که یه پسر گویا 23 .24 ساله داشته کارارو ردیف میکنه . خلاصه کارشون را میافته .پسره خیلی سر به زیر بوده .
مامانش میگه برا تشکر باید بریم خونشون .اینم از همه جا بیخبر میره.
اخه من نمیفهمم چی میشه با یه نگاه عاشق پسره میشه
.پسره هم گویا نه قیافه ای داره نه چیزی .فقط یه ادم سر به زیر و خوب.
خلاصه اون شب با اتفاقاش میگزره و دوست منم مجبور بوده به صاحب خونه کمک کنه و اونو هی میفرستادن سمت سفره مردا.
خلاصه اینکه حالا که برگشته عاشق پسره شده پسری که شاید حتی دیگه نبیندش
من میترسم
اون به این صادقی عاشق نمیشد و مطمعنم عشقش یه چیز زود گذر نیست کمک میکنید تا کمکش کنم؟
-
-
2013_03_30, 23:37
بالا |
پست 2
RE: نیاز به کمک دارم.پای زندگی دوستم وسطه
احساس رو نمیشه اونطور که باید با عقل کنترل کرد
غریزه دوست شما الان بیدار شده !!
-
-
2013_03_30, 23:50
بالا |
پست 3
-
-
2013_03_31, 00:02
بالا |
پست 4
چه مدته از این ماجرا میگزره؟
دوست شما چند سالشه؟ آیا امکانش هست که با خانواده اش صحبت بکنه ؟ ایا امکانش هست که بطور غیر مستقیم نظر اون پسر رو در مورد ازدواج بپرسن؟
-
-
2013_03_31, 20:28
بالا |
پست 5
حدود یک هفته .
دوست من 16 سالشه
نه امکانش نیستبا خانواده صحبت کنه
اون که اگه بتونه هم صذ سال سیاه به پسره نمیگه.به منم گفته زیادیه
امروز خیلی بی حال بود .حتی سر قرارم نیومد نگرانشم
بازم میگم باورم نمیشه اصلا
-
-
2013_03_31, 22:46
بالا |
پست 6
از اینکه یه همچین حسی بهش دست داده تعجب نکن؛ادم هایی هستند که حتی بقیه بهشون میگن بی احساس یا از نظر بقیه هیچ وقت نمی تونند عاشق بشن؛ اما با یک نگاه ممکنه دلشون به لرزه و همچین حالتی بهشون دست بده. خصوصا تو این سن وسال
این حس ها معمولا زود گذره ( 6ماه هم زود می گذره
) ممکنه تا چند ساله اینده فقط گاهی بهش فکر کنخ ولی احساس الان رو بهش نداشته باشه.نمی دونم چطور کمکتون کنم اما گذر زمان شاید توی این قضیه کمک بزرگی باشه.
-
-
2013_03_31, 22:53
بالا |
پست 7
منم امید وارم فقط ترسم اینه اون حتی هم جنس خودشم خیلی وسواس گونه انتخاب میکنه و با هر کسی معاشرت نمیکنه در کل ادمیه که فقط با من و خانوادش راحت و متعادل .به بقیه رو خوش نشون نمیده .میترسم حس زود گذر نباشه براش .من خودم ده سال عذاب یه همچین حسی رو کشیدم که حتی یه ذره هم ازش کاسته نشد و در اخر فق با چندتا کلمه از سوی معشوق همه چی به پایان رسیو میترسم ترس بدیه
-
-
2013_03_31, 23:18
بالا |
پست 8
فعلا تنها راهش ثبره همه افراد مثل هم نیستن یه مدت صبر کنه بهتر درمانش هم اینه که متقاعد ش کنین که بدرد هم نمیخورن البته وقتی حالش بهتر شد
-
-
2013_03_31, 23:24
بالا |
پست 9
-
-
2013_04_01, 00:42
بالا |
پست 10
معمولا اشخاص در ذهن ناخودآگاهشون از شخصی که براشون ایده آله یه تصویر میسازن با همون خصوصیات که میخان
احتمالا دوست شما در ملاقاتش با این شخص - همون شخص ایده آل ذهنیش رو دیده و برای همین چنین حسی رو داره
دوستتون احساسش با سنش متناسبه - برای همین این هیجان رو تجربه میکنم و امکان داره در آینده هم چنین احساسی رو باز تجربه کنه 
زیاد نگران نباشید - انشاالله به مرور زمان و کسب تجربه میتونه این حسش رو مدیریت کنه - شما هم سعی کنید احساس این سن و بلوغ غریزه اش رو براش تشریح کنید تا بتونه با این حالاتش بهتر کنار بیاد
موفق باشید
-