ممنون اقای شروین دستتون درد نکنه.
فقط دو تا مشکل داشتم .وقتی واژه ها رو باز میکنم اولا اینکه ترجمه واژها به صورت بهم ریخته است و دوم اینکه نمیدونم چه جوری باید کپی بگیرم چون گزینه کپی وجود نداشت.
ویرایش توسط admin : 2014_10_31 در ساعت 11:51
هــــــمیشه از خـــــــوبی آدم ها
بـــــــــرای خـــــــــودت دیــــــــوار بـــــــساز.
هـــــــر وقــــــت در حـــــــــق تـــــــو بــــــــدی کـــــــــردنــــد،
فـــــقطـ یــــــــک آجـــــــــر از دیــــــــوار بــــــــــردار
بــــــــــی انــــــــــصافــــــیســ ـــت اگــــــــــــر دیــــــوار را خــــــراب کــــــــــنی
❤ |
خواهش میکنم.فایل اول رو دانلود کنید مشکلتون حل میشه انشاالله.حجمش کمتر از یک مگابایت هست و کلمات هر کتاب هم جداگانه قرار داده شده.کلماتش هم درست در میاد
اگه بازم مشکلی داشتید در خدمتم
برای اینکه شاید بخاید باز هم جداگانه هر فایل رو دانلود کنید اونها رو تو یه سایت دیگه هم آپلود کردم:
فلش کارت 504
فلش کارت 601 واژه
فلش کارت تافل
هر سوالی داشتید در خدمتم
موفق باشید
ممنون از راهنماییتون . مشکل حل شد.
سپاسگزارم
ویرایش توسط admin : 2014_10_31 در ساعت 11:51
هــــــمیشه از خـــــــوبی آدم ها
بـــــــــرای خـــــــــودت دیــــــــوار بـــــــساز.
هـــــــر وقــــــت در حـــــــــق تـــــــو بــــــــدی کـــــــــردنــــد،
فـــــقطـ یــــــــک آجـــــــــر از دیــــــــوار بــــــــــردار
بــــــــــی انــــــــــصافــــــیســ ـــت اگــــــــــــر دیــــــوار را خــــــراب کــــــــــنی
سلام ممنون از فایل هاتون فقط یک درخواست دارم این لغت ها را مخصوص موبایل هم دارید با پسوند جار .برای موبایل های جاوا
اگر بزارید واقعا ممنون اتون میشم![]()
❤ |
سلام
متاسفانه لغاتشون رو ندارم اما نرم افزارهایی هستن مخصوص موبایل که مثلا واژگان 504 توش طراحی شدن مثل minipauker ولی من زیاد ازشون خوشم نمیاد.نرم افزار لایتنر ماندگار هم هست.در کل نسخه کامپیوترشو بیشتر میپسندم هرچند ماندگار هم چیز بدی نیست ولی من زیاد باهاش کار نکردم
اینم یه نگاه بندازید.فکر کنم برخی مجموعه هاش معنیشم لاتین هست.ولی امتحانش کنید بد نیست:
504،تافل،1100 و 5000