نمایش نتایج: از 1 تا 6 از 6

موضوع: اختلاف در شهر محل سکونت

2761
  1. بالا | پست 1
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    5102
    سپاس
    0
    0
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

اختلاف در شهر محل سکونت

باسلام،خیلی خوشحالم ک توسایت به این خوبی عضو شدم ومیتونم مشکلمو بیان کنم
    من دختری20 ساله هستم ک تقریبا 2سال پیش بااقاپسری 22 ساله توی قم اشنا شدم .قصدشون از ابتدای اشنایی ازدواج بود و در دوست داشتن ایشون شکی ندارم ومنو با خانوادشون در جریان گذاشتن اما بخاطر مشکلاتی ک داریم میدونم اگ بیان خانوادم مخالفت میکنن
    خانواده من به شدت روی شهر محل زندگی پسر حساسن و بجز تهران قبول نمیکنن،حالا با وجودیکه ایشون قم هستن!و یکی دیگر از مشکلاتمون کاره ک به هر دری میزنیم کاری پیدا نمیشه توی تهران،توی قم هم الان مشغول کار در مغازه هستن
    ایشون دانشجوی مهندسی ای تیه و حسابداری و کار با کامپیوتر رو در حد عالی بلده ولی چون هنوز مدرک کارشناسی نداره کار پیدا نمیشه
    خواهشمندم هم در مورد کار هم در مورد شهر اگ میتونین راهنمایی کنین ک باید چیکار کنیم چون واقعا دوری از هم برامون سخته و به شدت به ازدواج نیاز داریم ومیدونم میتونه منو خوشبخت کنه.

2. بالا | پست 2
    مدیر کل همیاری

عنوان کاربر
    مدیر کل همیاری
    شماره عضویت
    5
    صلوات
    192
    دلنوشته
    6
    اللهمّ صلّ علی محمّد و آل محمّد
    سپاس
    2,633
    8,729
    نوشته های وبلاگ
    38
    دریافت
    146
    آپلودها
    5

RE: اختلاف در شهر محل سکونت

سلام

خوش آمدید

چند وقت مانده تا ایشون مدرک کارشناسی شون رو بگیرند؟

مساله ای که هست اینه که رضایت خانواده ها در ازدواج حائز اهمیت هست. از آنجا که تهران با قم فاصله چندانی نداره، میتونید در این باره با خانواده تون به شکل غیرمستقیم صحبت کنید.

مثلا با خانواده تون بگین اگر یه خواستگار خوب در شهری نزدیک تهران برای من(یا خواهرام) پیدا بشه، شما اونو ترجیح میدین یا یه خواستگار معمولی تهرانی رو؟

ولی خب همه اینها الان فرضیه هست. خب هنوز حتی خواستگاری هم صورت نپذیرفته.

باید بدونیم که ایشون چند وقت دیگه میتونن بیان خواستگاری؟

3. بالا | پست 3
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    5102
    سپاس
    0
    0
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

مرسی از پاسختون
    ترم 6 هستن  اما حدودا2 سال تا تموم شدن درسشون مونده ...
    قراره هروقت ی کار مناسب پیدا کنن بیان خاستگاری ...البته منم گفتم دیگ باید تاتابستون همه چی تموم بشه!بنظرتون اینکه موضوع خاستگاری رو زیاد باهاشون مطرح کنم خوبه یا نه؟؟تاثیرمنفی نداره گفتنش؟
    واینکه من ااولین دختر خانواده ام و 2برادر کوچکتر دارم وایشونم فرزند دوم و تک پسرن وخواهر بزرگترشون  هنوز مجردن
    خانوادش هم برای اینکه بیان خاستگاری گفتن باید ی شغل خوب داشته باشی و مدرکتم بگیری ک میگه میتونم با همون شغل راضیشون کنم ک البته حرفشونم منطقیه!

4. بالا | پست 4
    مدیر کل همیاری

عنوان کاربر
    مدیر کل همیاری
    شماره عضویت
    5
    صلوات
    192
    دلنوشته
    6
    اللهمّ صلّ علی محمّد و آل محمّد
    سپاس
    2,633
    8,729
    نوشته های وبلاگ
    38
    دریافت
    146
    آپلودها
    5

خواهش میکنم

اگه می خواین هم وابستگی از این بیشتر نشه و هم ایشون سریعتر بجنبند و دنبال کار بگردند، و هم در صورت رد بودن پاسخ خانواده یا خودتون(به هر دلیلی)، موقعیتهای دیگرتون رو از دست ندید، به ایشون بگید که من تا اواخر تابستون پای شما صبر می کنم، ولی تا اون موقع ارتباطمون باید قطع بشه. هر وقت شرایطت فراهم شد با خانواده رسما اقدام کن. البته اگر به زبان خوش بگید، این اقدام میتونه باعث بشه ایشون با تکاپوی بیشتری به دنبال کار بگرده

علت این تصمیمتون رو میتونید اینگونه بهش عنوان کنید که هم از پاسخ خانواده تون مطمئن نیستید و هم دوست دارید تکلیفتون زودتر روشن بشه و هم از وابستگی عاطفی که تشدید میشه و سرانجامش هم مشخص نیست واهمه دارید.

کار دیگه ای هم که میتونین بکنین اینه که بهشون بگید با خانواده بیان خواستگاری و شرایطشون رو بگن. اینطوری یه آشنایی بین خانواده ها هم شکل می گیره و خانواده دو طرف میتونن با آگاهی از شرایط همدیگه تصمیم مناسب رو بگیرن.

5. بالا | پست 5
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    5127
    سپاس
    0
    0
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

چه جواااااب درستی(تعیین کردن زمان)
    کاش اون زمان یکی همچین راهنمایی رو به من میکرد.

6. بالا | پست 6
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    5102
    سپاس
    0
    0
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

مرسی از پاسختون!

کاربران دعوت شده

© تمامی حقوق برای همیاری ایران محفوظ بوده و هرگونه کپی برداري از محتوای انجمن پيگرد قانونی دارد