صفحه 1 از 2 12
نمایش نتایج: از 1 تا 10 از 12

موضوع: مبانی برنامه نویسی

3218
  1. بالا | پست 1
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    5062
    سپاس
    0
    2
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

مبانی برنامه نویسی

خب دوستای گلم. تصمیم دارم اول از همه یه مبانی و توضیحاتی برا همه دوستانی که میخوان برنامه بنویسن بذارم
    اول از همه
    آشنایی با وب جهانی:
    ایده ایجاد اینترن تو اوایل دهه 1960 ارائه شد. تو سال 1969 اولین انتقال روی اینترنت بین یک کامپیوتر تو دانشگاه کالیفرنیا تو لی آنجلس و یه کامپیوتر دیگه تو موسسه تحقیقاتی استنفورد انجام شد. ولی همون اول مشکل ظاهر شده : وقتی کامپیوتر به حرف G در کلمه LOGIN رسید هنگ کرد!

اینترنت اویل توسط اکادمی ها و موسسه های دولتی استفاده میشد و به عنوان یه ابزار بریا تحقیات و همکاری بود و به دانشمندان تو جاهای مختلف امکان دسترسی به بقیه دانشمندان و به اشتراک گذاشتن اطلاعاتشونو میداد!
    و بالاخره مرورگرا اومدن تو بازار ! سال 1993

مرورگرهای وب:
    همه ما میدونیم که مرورگر یه نرم افزاره که اجازه میده تا به سایتای وب بریم و اونا رو برا ما نمایش میده. بدون استفاده از یه مرورگر ، وب وجود اره ولی شما نمیتونین ببینیننش!
    کار یه مرورگر وب خیلی سادس. تمام کاراشون شامل دوتا وظیفس. وقتی ما یه ادرس سایت ( مثل WWW.GOOGLE.COM)
    رو بهش میدیم یا رو یه لینک تو صفحه وب کلیک میکنیم، مرورگر ما برای صفحه وب مقصد یه تقاضا میده . مرورگر این تقاضا رو برای کامپیوتری که صفحه وب مقصدو داره میفرسته که به اصطلاح بهش سرور وب ( Web Server ) میگیم. یه سرور از کامپیوترای خونگی یا( pc ( personal compuiter  قوی تره چون باید ب تقاضاهای چندید مرورگر به صورت یکجا جواب بده. سرور درخواستارو جمع میکنه و محتویات صفحه وب رو  به مرورگر میفرسته.
    وقتی مرورگر محتویاتو میگیره، دومین مهارت خودشو به نمایش میذاره!  یعنی توانایی رندر کردن (render) یا ترسیم صفحه ی وب به صورت تکنیکی یعنی مرورگر متن ساده ای که از سرور دریافت میکنن رو به یه سند گرافیکی تبدیل میکنن که برای این کار از فرمت های ساختاری مشخص شده یا متن ساده درون صفحه وب متنی استفاده میکنن. نتیجه نهایی یک صفحه گرافیکی که توش محتویات مختلفو نشون میده هست. 

من دیگه دستم درد گرفت. فعلا همینا رو یاد بگیرین بقیش واسه پست بعد
    پست اول تموم شد
    همگی خسته نباشید!!!!

2. بالا | پست 2
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    5062
    سپاس
    0
    2
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

RE: مبانی برنامه نویسی

خب
    باز من اومدم 
    از انتخاب مرورگر شروع میکنیم
    انتخاب مرورگر بسته به تفکر شما میتونه یا یه کار خسته کننده باشه یا یک نمایش مهم از شخصیت ی چگونگی کار کردن شما با امپیتور باشه. اگه مورد دوم درباره شما بشه، احتمالا الان مرورگر مورد علاقه خودتونو دارین ولی اگه دنبال یه چیز متفاوت تو مرورگرا میگردین با میخواین بدونین که تو مرورگرای دیگه چه خبره ، یه نگاه سریع به مرورگرا میندازیم
    درصد استفاده کاربرا از مرورگرای مختلف به صورت زیره :
    اپرا 3% 
    سافاری 6% 
    کروم 9%
    فایر فاکس 23%
    اینترنت اکسپلورر 58% 
    میخوام درباره هر کدوم یه توضیح مختصری بدم 
    اینترنت اکسپلورر( internet explorer ) : این مرورگر هنوزم پر کاربردترین مرورگر دنیاس. در واقع این مرورگر استاندارد اصلی رو ایجاد میکنه که مرورگرای دیگه باید اونا رو دنبال کنن  مزین بزرگ استفاد از اینترنت اکسپلورر ( یا به طور مختصر IE) اینه که هیچ وقت به صفحه وبی برخورد نمیکنید که نتونه اونا رو بخونه. به علاوه با داشتن سهمی نزدیک به 60% در بین مرورگرها ، در هنگام طراحی سایت IE رو نمیتونیم در نظر نگیریم . اما مشکل اون اینه که مایکروسافت به کندی نسخه های جدیدشو بمیده بیرون  برای دانلود یه نسخه به روز میتونین به ادرس www.microsoft.com/ie برین

اینم از پست دوم. بقیه مرورگرا باشه واس پست بعدی
    فعلا 

3. بالا | پست 3
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    5062
    سپاس
    0
    2
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

فایرفاکس(firefox) : فایرفاکس زندگیشو به عنوان یه پاسخ مدرن به اینترنت اکسپلورر شروع کرد. میشه گفت یکی از مطمئن ترین و سریعترین مرورگرای دنیاس. مزیت های زیادی داره که اول فایرفاکس داشت بعد اینترنت اکسپبورر با تلاش بهشون رسید مثل مرور صفحات با استفاده از یربرگها و بلوکه کردن پاپ آپ ها و...فایرفاکس هنوزم به دلیل برنامه های الحاقی ( Add-ons) بی شمارش منعطف ترین مرورگره. این برنامه ها باعث میشن تا فایرفاکس تقریبا هر کاری بتونه بکنه! فایرفاکس بین حرفه ای تر های کامپیوتر طرفدارای زیادی داره. به خاطر متن باز بودم فایرفاکس ، برنامه نویسای حرفه ای زیادی تو کل دنیا به پیشرفتش کمک میکنن

گوگل کروم(chrome): این مرورگر به تازه واردهسال 2008 اومد ولی بازم سومین مرورگر پر کاربده. یکی از سریعترین مرورگراس. ظاهرش یکمی نامناسبه ولی چون جاوا اسکریپت رو سریع پردازش میکنه، طرفدارای زیادی داره(از جمله خود من)
    میتونین  اونو از ادرس www.google.com/chrome دانلود کنین.

سافاری (safari ): این مرورگر توسط تیم اپل طراحی شده و با اخرین نسخه های سیستم mac os x ارائه میشه. اپل مشابه اونو واس ایفون،ایپد،ایپاد تاچ هم طراحی کرده. این مرورگر سریع بوده و دارای امکانات مناسبیه . نسخه ویندوزشم هست. ولی بازم بیشتر برای کاربرای مکینتاش کاربرد داره!!!
     برای دانلود کردنش به ادرس www.apple.com/safariبرین

اپرا(opera): یه مرورگر با ظاهر عالی و نصب اسان که برای بیشتر از 10 سال به عنوان یکی از بهترین مرورگرای شناخته شده بود ولی یه مشکل خیلی بزرگ داشت: اگه نسخه بدون تبلیغات میخواستین باید پول میدادین اما الان اپرا رایگانه و بدون تبلیغات. با وجود امکانات عالی نمیدونم چرا پنجمه
    برا گرفتنش برینwww.opera.com

بکس اینم از این پست . پست بعدی که فردائه درباره برنامه ریزی یه وب سایت حرف میزنیم. هرجا که احساس میکنین دارم سنگین توضیح میدم بگین
    مخلص همه
    فعلا

4. بالا | پست 4
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    5062
    سپاس
    0
    2
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

برنامه ریزی یه وب سایت :
    قبل از اینکه شروع به طراحی یه وب سایت کنیم، باید یه برنامه ریزی مناسب داشته باشیم!!!این کار باعث میشه وقت کمتری مصرف شه  خب حالا بیاین برنامه ریزی کنیم!

انواع سایت :
    اگه شما ندونین موضوع سایتتون چیه، هیچ وقت سایت موفقی نخواهید داشت!!(جدی میگم) بعضیا هدف خاصی تو سرشونه. ولی بعضیا فقط میخوان وضعیت خودشونو بگن( پیشنهاد میکنم دسته دوم وبلاگ بزنن نه وب سایت) حالا من براتون انواع سایت ها رو معرفی میکنم تا شما هدفتونو قشنگ بفهمین

سایت های شخصی: این سایت ها درباره خود شماست( که معمولا بازدید چندادنی نداره و به درد نمیخوره که گیگ حرومش کنی. یا برو فیشپوگ عضو شو یا وبلاگ بزن!)تو نت همه دارن یه خونه آنلاین واسه خودشون میسازن چه بخواین تصاویر به اشتراک بذارین یا آخرین وضعیت روحی خودتونو نمایش بدین!!!

سایت های موضوعی : این سایت ها روی یک موضوع خاص تمرکز میکنن. مثلا اگه روی ساخت یه وب سایت درباره موسیقی،هنر،کتاب،غذا، حرکت های سیاسی موردعلاقه خودتون متمرکز شدین، یه وب سایت موضوی مناسبه!!! 

سایت های رویداد : این سایتا روی یه موضوع خاص متمرکز شدن . به عنوان مثال ، وب سایت ازدواجه. میزبانان رویداد چنین مواردی رو ایجاد میکنن تا اطلاعات زمینه ، لینک برای ثبت نام هدیه و تصاویر عاشانه  رو نمایش بده. وقتی ازدواج تموم شه، سایتم ناپدید میشه

سایتای تبلیغی: این دیگه از اسمشم معلومه! وقتی میخواین چیزی رو برا فروش به بقیه نشون بدین، از این سایت استفاده میکنین!
    سایت های تجاری کوچک ( small bussiness) یا سایت های E-commerce (تجارت الکترونیک): این سایتای موفقیت امیزترین کاربرد وب رو نشون میدنفروش اشیای مختلف از پخش کننده های موسیقی قابل حمل بگیر تا دارو!
    ایجاد یه سایت تجارت الکترونیک مثل amazon.com از تلاش یه نفر بیشتره. این سایتا توسط گروهی از برنامه نویسا و برنامه های پشتیبانی میشن. اما اگه میخواین با وب پول در بیارین، نا امید نشین! شرکت هایی مثل PayPal یا Yahoo سرویسای داره که اجازه میده شما سایتای فروشگاه بسازین!!!

خب این پستم تموم شد. فعلا دستم درد گرفت. پست بعدی درباره طول عمر سایته!!!
    فعلا

5. بالا | پست 5
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    5062
    سپاس
    0
    2
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

طول عمر سایت شما 

وب همیشه در حال تغییره. وب امروزی هیچ شباهتی به سال قبل نداره( یا حتی 10 ثانیه قبل!!!!)
    2 حقیقت مهم درباره مدت زمان زندگی وب سایت ها میبینیم:

بهترین وب سایتا همیشه در حال تغییرن! سازندگان اونا همیشه امکانات جدید مرورگرا رو پشتیبانی میکنن و ظاهر وب سایت خودشونو تغییر میدن تا با علایق جدید سازگار باشن و همیشه چیزای جدیدی رو به سایت اضافه میکنن

وقتی یه وب سایت دیگه تغییر نکنه، به حالت مرگ نزدیک میشه!
    درباره سایتای مورد علاقه خودتون فک کنین!معمولا این سایتا به صورت روزانه تغییر میکنن. سایت خوب اونیه که باعث بشه تو اونو بوک مارک کنی و همیشه بهش سر بزنی!!!
    ایجاد یه سایت سخته ولی از اون سخت تره به روز نگه داشتن یا همون اپدیت بودن خودمونه! حالا چند تا نکته میگم که کمکتون کنه!:
    همیشه درباره بهتر شدن سایت خودتون مرحله مرحله فک کنین! وقتی اولین بار سایت رو انلاین میکنین، سایت هنوز کامل نیس بلکه باید اونو به صورت نسخه 1 در نظر بگیریم و برای نسخه بعدی چند تا تغییر در نظر بگیریم!!!
    این کارو به صورت تیکه تیکه نجام بدین تا بتونین همه موارد لازم رو به سایت اضافه کنین!

قسمتایی رو انتخاب کنین که میتونین مرتب اونا رو تغییر بدین و بقیه رو ول کنین! هییییییچ روشی وجود نداره که بتونین هر هفته کل سایتو عوض کنین!!!!به جای اینکار بهتره جاهایی که میشه هر لحظه تغییر داد رو بشناسین و فقط اونارو عوض کنین
    وب سایتو جوری طراحی کنین که بتونین خیلی راحت تغییرش بدین!این سخت ترین اصله(ولی نترسین بازم کمکتون میکنم)به برنامه ریزی و تجربه نیاز داره!هرچی تجربتون بیشتر باشه، این کار راحت تره!

اینم از این پست . تو پست بعدی با چندتا از طرح های وب خوب اشناتون میکنم
    فعلا

6. بالا | پست 6
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    5062
    سپاس
    0
    2
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

همه ساله ،یه عالمه وب سایت جایزه هایی بای عالی بودن میبرن. بعضی وقتا ، میبیننی که سایتایی هستن که تو اونا کره زمین داره میچرخه و یک متن صوریت تو پس زمینه سبز رو اون نمایش داده میشه. بعضی وقتا هم سیستم های هدایت درون سایت بسیار زشتی را میبینید که روی یه پس زمینه چشمک زن قرار دارن. مهم نیس که چه مشکلی تو طراحی وجود داره!! وب سایتای بد همیشه هستن و ساختنشون کار سختی هم نیس!
    ولی ما داریم سعی میکنیم یه وب سایتی بسازیم که از همه لحاظ تک باشه

شاید این سایتای زشت به این دلیل اومدن که ایجاد سایت اصن سخت نیس!!!یا شاید به این خاطر باشه که ما  میخوایم با رنگها ، بافت ها، صداها و ابزارهای جالب وب بازی کنیم!!!! برای این که یکی از این وب سایتای بد طراحی شده رو ببینین برین www.anglefire.com/super/badwebs یا برین www.worthoftheweb.com این سایت هر ماه سایتای مشکل دار رو معرفی مینکه!!!
    من نمیتونم بهتون یاد بدم یه طراح حرفه ای وب بشین. من فقط میتونم بهتون یاد بدم چه جوری وب بد نسازین!!! چند نکته وجود داره:

1- سایت باید ساده باشه!!! بازدیدکننده رو اذیت نکنین! میتونین تعداد زیادی وسیله توی یه صفحه وب بذارین اما به جز وقتی که واقعا به وجود اونا احتیاج دارین،هیچ وقت اینکارو نکنین!!!  به تدریج میفهمین چیزایی که به نظر جذابن، میتونن باعث سخت شدن کار روی سایتمون بشه و باعث سر درد  بازدید کننده بشه

2- همیشه از طراحی ثابتی داخل سایت استفاده کنین . مهم نیس فک میکنین سایت شما چقد منطقیه چون اکثر بازدید کننده ها متوجه این منطق نمیشن!!!برا این که یوزر کمتر گیج بشه، از ساختار یکسانی تو همه صفحات استفاده کنین. 

3-  بازدید کننده سایتو بشناسین!!! هر نوع سایتی یه قردادای نانوشته داره. اگه یه سایت تبلیغاتی برای یه گروه موسیقی الکترونیک درست کردین، لازم نیس تا از یه طرح مثل یه فروشگاه اینترنتی استفاده کنین!!! برای مک به تصمیم گیری این که چیا مناسبن و چیا مناسب نیستن، همیشه سایتا با موضوع مشابه که طراحی مناسبی دارن رو نگاه کنین!!!!

اینم از این پست. پست بعدی درباره مواد لازم برا درس کردن یه سایته!!!
    فعلا

7. بالا | پست 7
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    5062
    سپاس
    0
    2
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

سلام
    با این که میدونم کسی اینجاها نمیاد ولی واس دلم خودم میگم
    درس دارم وقت نمیکنم زیاد بیام
    از این به بعد اخر هفته ها اینجا پست میذارم
    فعلا

8. بالا | پست 8
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    5808
    سپاس
    10
    50
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

استاد یه سوال
    این هایی که فرمودید قراره به برنامه نویسی وب ختم بشه؟!
    یا  "چگونه یک وبلاگ و سایت پربازدید داشته باشیم"...؟
    شوخی کردم دوستم.
    من میرم ولی تو به کارت ادامه بده...
    راستی مبانی برنامه نویسی الگوریتمه ها...!

9. بالا | پست 9
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    1123
    سپاس
    0
    0
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

بنده حقیر هم در حد متوسط برنامه نویسم ولی خوشبختانه یا متاسفانه تحت ویندوز کار میکنم.
    برای طراحی یه برنامه ویندوزی این مراحل طی میشه تا کار به نتیجه برسه:
    تحلیلگر/طراح دیتابیس/چند تا برنامه نویس/طراح رابط کاربری/ دیباگر( شخصی خطاهای برنامه رو پیدا میکنه)/بازاریاب
    GoodLuck

10. بالا | پست 10
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    5062
    سپاس
    0
    2
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

نقل قول نوشته اصلی توسط 'andromeda' pid='13795' dateline='1373217872'
    استاد یه سوال
    این هایی که فرمودید قراره به برنامه نویسی وب ختم بشه؟!
    یا  "چگونه یک وبلاگ و سایت پربازدید داشته باشیم"...؟
    شوخی کردم دوستم.
    من میرم ولی تو به کارت ادامه بده...
    راستی مبانی برنامه نویسی الگوریتمه ها...!

مبانی هر برنامه ایالگوریتمه
    ولی این مباین تر از الگو ریتمه
    دارم کلا توضیح میدم چه نیازی به برنامه نویسی داریم و ...
    تهش هم به این میرسیم چطوری یه سایت مفید بنویسیم  

صفحه 1 از 2 12

کاربران دعوت شده

© تمامی حقوق برای همیاری ایران محفوظ بوده و هرگونه کپی برداري از محتوای انجمن پيگرد قانونی دارد