نمایش نتایج: از 1 تا 9 از 9

موضوع: مشکل خودارضایی همسرم

3194
  1. بالا | پست 1
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    4492
    سپاس
    0
    0
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

مشکل خودارضایی همسرم

درود دوستان.من قبلا مشکلمو کامل اینجا توضیح دادم و آقای عزیزی اطلاع دارن و شاید خیلی از شما دوستان هم مشکلمو خونده باشید و الان چون دیدم مثل اینکه نیست،خواستم راهنماییم کنین.

همسرم الان دیگه مثل قبل نیست و باهام خوبه و حتی منو میبوسه و بغل میکنه و دیگه مثل قبل سنگ نیست.
    اما همچنان خودارضایی میکنه و این واقعا آزارم میده. و فکرمیکنم به همین دلیل نمیتونه باهام رابطه برقرار کنه و هرروز و گاهی روزی دوبار خودارضایی میکنه.البته طوری که مثلا من نفهمم. بعد 3 ماه باهام رابطه داشت،و یکهو عقب کشید و حس میکنم نمیتونه با من باشه.
    چند بار در این مورد باهاش صحبت کردم اما نمیخواد در این مورد حرف بزنه و جبهه گیری میکنه.
    این اواخر بهش گفتم خیلی از مشکلاتمون به دلیل خودارضایی.توی اینترنت سرچ کن ببین چقدر خودارضایی عوارض داره،اما هیچ حرفی نزد و تنها چیزی که خوشحالم کرد این بود که تا 3 روز اینکارو نکرد و باز......و اینکه تازگیا میبینم که فیلم و عکس ....هم میبینه،خیلی عذاب میکشم .
    ممنونم میشم راهنماییم کنین. اگه سوالی هست در خدمتم.چون ماجراهای قبلی زندگیم خیلی خیلی طولانیه،انگفتم.اگه سوالی هست در خدمتم.

2. بالا | پست 2
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    4492
    سپاس
    0
    0
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

RE: مشکل خودارضایی همسرم

3. بالا | پست 3
    مشاور همیاریناظم همیاری

عنوان کاربر
    مشاور همیاری
    شماره عضویت
    3511
    صلوات
    28
    دلنوشته
    2
    ثوابش هدیه روح عزیزترین هدیه زندگیم
    سپاس
    664
    881
    دریافت
    6
    آپلودها
    5

سلام !
    همینطور که اشاره کردید افرادی که مرتکب خود ارضایی میشن به دلیل اینکه از این طریق بیشترین لذت رو کسب میکنن !
    ادامه خودارضایی نوعی اعتیاد محسوب میشه !
    شما نوشته بودین که بعد از سه ماه باهاتون روابط جنسی داشته ؟ اگر اینطور باشه باید سریعا نسبت به درمانش اقدام کنین !
    بوسیدن و بغل کردن زیبنای روابط جنسی محسوب میشن ولی متاسفانه افرادی که به خودارضایی گرایش دارن از اون به اشتباه تعبیر روابط زناشویی میکنن ...
    متاسفانه باید بگم اگر نتونین همسرتون رو  برای شروع درمان دارویی متقاعد نکنین  به مرور زمان شما هم دچار بی میلی جنسی خواهین شد ...
    اولین پیشنهاد من برای شما ینه که در اولین فرصت برای درمان دارویی اقدام کنین ! برای این کار میتونین با مراجعه به یک روانپزشک و همچنین تشریح مشکل همسرتون یک دوره درمان دارویی رو شروع کنین !
    با توجه به اینکه مشکل فعلی همسرتون بدون درمان دارویی امکان خیلی خیلی ضعیفی برای بهبودی وجود داره لزوم اینکار رو دو چندان میکنه ... ولی بعد از مصرف دارو  و حتی همراه با درمان دارویی ، روان درمانی هم توصیه میشه که برای اینکار دوستان میتونن از شیوه های تغییر رفتار به همسرتون کمک بکنن....
    شادکام باشید

4. بالا | پست 4
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    4492
    سپاس
    0
    0
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

درود و ممنونم ازتون برای اینکه وقت گذاشتید و به تاپیک من جواب دادید.
    میدونم مشکلش حاده.اما چجوری باید با کسی که حتی نمیخواد یه کلمه هم در مورد خودارضاییش ازم بشنوه صحبت کرد؟
    به تازگی اوضاع زندگیم کمی بهتر شده.و من شدیدا ترس از این دارم که با اصرار من بر درمان خودارضایی دوباره اوضاع زندگیمون مثل قبل بشه،حتی چند بار خواستیم جدا شیم. یه بار که رفته بودیم روانپزشک،همسرم به دکتر گفت: من برام رابطه جنسی توی زندگی از هرچیزی مهمتره،اما نمیتونم به دنیا نزدیک شم و اصلا نمیتونم باهاش رابطه داشته باشم!!!
    لطفا در مورد اینکه چجوری باهاش در مورد اینکه خودارضایی رو ترک کنه ،صحبت کنم راهنماییم کنین.

5. بالا | پست 5
    کاربر فعال

عنوان کاربر
    کاربر فعال همیاری
    شماره عضویت
    4969
    صلوات
    38
    دلنوشته
    11
    خدایا همه چیز را به تو میسپارم به امید تو
    سپاس
    236
    332
    دریافت
    5
    آپلودها
    0

سلام دوست عزیز
    به نظر من بهتر همسرتون یک دوره گیاهخواری خام خواری رو شروع کنند این بهترین روزه و شروع برای ترک خود ارضایی، میتونید از کتاب 15 روز تا سلامتی آقای مهندس خدادادی استفاده کنید.

6. بالا | پست 6
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    4239
    صلوات
    50
    دلنوشته
    1
    بر جمال محمد صلوات
    سپاس
    386
    258
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

سلام دنیا جان
    اگه خودشون که نخوان شما نمی تونین هیچ کاری براش بکنین
    پیشنهاد من اینه که اگه دسترسی دارین به یک هومیوپات مجرب مراجعه کنن. البته اگه در کنار هومیوپاتی هم مشاوره بشن که عالی جواب می ده منتها فقط باید خودشون بخوان و به دکتر هم کاملا توضیح بدن 
    امیدوارم مشکلتون به زودی حل بشه
    در مورد هومیوپاتی هم اگه توضیح خواستین من در خدمتم 

7. بالا | پست 7
    مشاور همیاری

عنوان کاربر
    مشاور همیاری
    شماره عضویت
    836
    سپاس
    76
    82
    نوشته های وبلاگ
    1
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

سلام دوست گرامی
    خب اول به شما تبریک میگم که خیلی خوب تونستید این وضعیت را تحمل کنید خب مسلما شرایط سختی را دارید تحمل میکنید و تا اینجا خوب پیش رفتیدو خداراشکرهمسرتان تغییراندکی پیدا کردن که خودش جای شکر داره.
    من هم به زعم خودم چند تا نکته هست که فکر میکنم دونستن اش خالی از لطف نباشه
    دوست من، اگر همسر شما خود ارضايي مي كند به احتمال زياد قسمتي از خواسته هاي جنسي وي بر آورده نمي شود.
    اول از همه حس نکنید که مشکل بزرگی برایتان بوجود آمده؛ پس مهمترین کار حفظ خونسردی و آرامش است.انجام خودارضایی همسرتان میتواند دلایل مختلفی داشته باشد که یکی از اونها میتونه داشتن این عادت قبل از ازدواج باشه.اما یکی از دلایل مهمی که معمولاً مردها پس از ازدواج دست به این عمل میزنند ارضا نشدن کامل با همسر است و یا در دسترس نبودن همیشگی همسر و یا سردمزاج بودن همسر و گرم مزاج بودن شوهر و یا امتناع زن از شوهر که اینها باعث میشود مرد به سمت خودش کشیده بشه. البته همانطور که گفتم اصلاً جای نگرانی نیست، بلکه باید با خونسردی سعی کنید بفهمید دلیل اصلی ایشان برای انجام این رفتار چیست ؟ ممکن است همانطور که اشاره شد گرم و سرد مزاج بودن طرفین منجر به این عمل شده باشد، پس شاید مشکل تنها از ایشان نباشد و درصدی از این مشکل به شما برگردد.اما بهرحال پیشنهاد بنده آن است که اگر زمانی متوجه میشوید که ایشان به سمت این عمل کشیده میشوند سعی کنید با ایشان همان لحظه نزدیکی داشته باشید و سعی کنید در حین نزدیکی نیاز ایشان را رفع نمائید و شما زودتر از ایشان نزدیکی را ترک نکنید تا ایشان به مرحله ارضاء برسند.در ضمن ممکن است استفاده از مسائلی چون کاندوم (چه نوع مرد و چه نوع زنانه آن) لذت نزدیکی را کاهش دهد پس در صورتیکه اینگونه است و چندان مشکلی برای بچه دار شدن نیست از این وسائل حداقل تا زمانیکه ایشان از این عمل دوری کنند استفاده نکنید.از طرفی میتونید باهاش صحبت کنید و خود شما این کار را با دست برای ایشون انجام بدید لازم به ذکر است، خودارضایی به دست همسر از لحاظ شرعی و پزشکی هیچ مشکلی ندارد.و در حین اینکار یواش یواش ایشون را به سکس با خودتون ترغیب کنید...از طرفی سعی کنید که همسرتون را سرزنش و توهین نکنید و حالت خسمانه و کینه توزانه نداشته باشید درسته که شما از کار ایشون عصبانی و ناراحت میشید ولی سعی کنید که عصبانیت اتون را به ایشون منتقل نکنید و از طریق ورزش و..ان راتخلیه کنید و احساس خودتون را صادقانه بهش بگید (مثلا بگید وقتی با من سکس برقرار نمیکنی ،من حس میکنم که فرد بی ارزشی هستم واز این وضع احساس ناراحتی عمیقی میکنم و..)انتظار هم نداشته باشید که اینکار را ناگهان ترک کنه بهرحال این یک اعتیاد ورفتار وسواس گونه هست که بدون مداخلات جدی روانپزشکی بسختی قابل حل شدن هست
    موید باشید

8. بالا | پست 8
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    5910
    سپاس
    0
    0
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

سلام عزیزم شوهر منم حدود یکماه مرتب خودارضایی داشت. روزی به دو الی سه بار می رسید من به رفتارش دقیق شدم فهمیدم مشکلش به دوران کودکیش بر می گرده. اون معتاد خودارضایی بود. و کارش رو بیرون از خونه انجام میداد که من نفهمم ولی توی اون یکماه اونقدر بهش فشار بود که توی خونه انجام میداد ولی فکر می کرد من متوجه نمیشم. چون پامیشد ادای نماز خوندن درمیاورد.
    وقتی متوجه شد که من فهمیدم خودش انگار از خواب بیدار شد. الان توی یه سایت ثبت نام کرده دیگه اینکارو نمی کنه. یعنی جلوی من چیزی بروز نمیده. اون سایت خیلی بهش کمک کرده. اون خودش باید بخواد. اگر شخص مذهبی باشه باید وجدانش بیدار بشه. اگر میتونید یه طوری با سایت آشناش کنید. توی اون سایت همه مثل هم هستن و کسایی هستن که به خوبی بعنوان راهنما بهش کمک کنن. یه مرد از جنس خودش بهتر میتونه اونو درک کنه و کمکش کنه. البته این نظر منه.
    امیدوارم بتونم کمکی کرده باشم.

9. بالا | پست 9
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    5910
    سپاس
    0
    0
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

یادم رفت بگم اسم سایت «معتادان جنسی گمنام»
    یه سرچ کنی پیداش می کنی.

کاربران دعوت شده

© تمامی حقوق برای همیاری ایران محفوظ بوده و هرگونه کپی برداري از محتوای انجمن پيگرد قانونی دارد