صفحه 1 از 2 12
نمایش نتایج: از 1 تا 10 از 11

موضوع: عدم اعتماد و شک ، خانمان سوز تر از اعتیاد !

4037
  1. بالا | پست 1
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    5142
    سپاس
    0
    0
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

عدم اعتماد و شک ، خانمان سوز تر از اعتیاد !

با سلام...
    مدتی زیادی است احساس می کنم دوست دخترم بهم خیانت میکنه...توهم دارم..مطمئنم...فقط یه حسه...اما این حس رو نمی تونم از زندگیم حذف کنم..نمیتونم بهش اعتماد کنم...زندگی رو واسه خودمو اون جهنم کردم..!
    خودم میدونم...بعد از رابطه قبلیم که با یه خانمی داشتم اینجوری شدم...اعتماد کامل بهش داشتم و خیانت دیدم...نمی تونم زندگی کنم... باور کنید دیگه دارم دیونه میشم  به همه چیزو همه کس شک دارم...ممنون میشم راهنماییم کنید !
    با سپاس

2. بالا | پست 2
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    1030
    سپاس
    0
    6
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

RE: عدم اعتماد و شک ، خانمان سوز تر از اعتیاد !

چ خوبه خودتون میدونید زندگی رو به اون دختر زهر و جهنم کردید....

خوب اگه اذیت میشید تمومش کنید....

3. بالا | پست 3
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    5142
    سپاس
    0
    0
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

جناب الان راهنمایی فرمودین !!؟

4. بالا | پست 4
    محیا مودت

اخه پسر جان من به تو چی بگم؟هان؟
    اخه پسر تو تا حالا فکر کردی ادم عاشق چند نفر میشه؟
    ببین جان برو بشین خوب فکر کن  .این دوست دختر بازی پسر بازی عاقبت نداره.من میدونم که بت میگم .اگه به ازدواج نکشه به خودت و دختره فقط صدمه میزنه .بیاید قبول کنیم ما ایرانیا جنبه این جور چیزا رو نداریم.تو بهتره باهاش منطقی حرف بزن یو خواهش کنی حقیقتو بهت بگه .از حسی که داری براش بگو.و اینکه ازش بخواه یه تصمیم درست بگیره که با ا و باشه یا دیگری.
    در ضمن یکمم به دختر مردم حق بده اق گل پسر
    من کشاور نیسما بعدا نیای خفم کنی چرا اینار و گفتی

5. بالا | پست 5
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    1030
    سپاس
    0
    6
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

نه راهنمایی نکردم....
    از عصابانیت جوابتونو دادم...چون میدونم الان اون دختر چی داره میکشه...
    جناب فکر کنین و مطمئن باشین اون دخترم همین حسو بهتون داره...چرا نداشته باشه؟چون دختره فکر کردین نمیتونه؟ازش چیزی دیدن؟که انقدر بهش شک دارین؟

6. بالا | پست 6
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    5142
    سپاس
    0
    0
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

نه هیچی ازش دیدم نه کاری کرده..فقط حسه خودمه..واسه همین نمیدونم چه جوری این حس رو نابود کنم...
    الان من چیکار کنم !؟

7. بالا | پست 7
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    1030
    سپاس
    0
    6
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

به خودت بگین که همه این فکرا اشتباهه ....
    دوست دارین یک به شما شک داشته باشه؟نه...
    پس خودتونو یزارین جای اون دختر زمانی که بهش شک دارین

8. بالا | پست 8
    محیا مودت

اوهوم.یکم اگه از خود گذشتگی نشون بد ی  خود خواهیو بذاری کنارو سعی کنی قبلو کن ی توهم زدی حل ها

9. بالا | پست 9
    ناظم همیاری

عنوان کاربر
    ناظم همیاری
    شماره عضویت
    4733
    سپاس
    1,035
    870
    نوشته های وبلاگ
    33
    دریافت
    0
    آپلودها
    12

سلام دوست عزيز به همياري خوش آمديد:

شما و ايشون چند سالتونه؟ ميزان تحصيلات؟ خانواده در جريان هستند؟ قصدتون از اين رابطه چيه؟ چطوري باهم آشنا شديد؟ از كجا ميدونيد ايشون به شما خيانت ميكند؟ بار اولتونه با كسي رابطه دارين؟ اگر خير دليل جدايي تون چي بوده؟ چقدر نسبت به هم شناخت داريد؟ 

10. بالا | پست 10
    مشاور همیاری

عنوان کاربر
    مشاور همیاری
    شماره عضویت
    836
    سپاس
    76
    82
    نوشته های وبلاگ
    1
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

سلام دوست گرامی شما تا قبل از خیانت اون خانم هم مواقعی وجود داشته که به کسی یا چیزی بدبین باشید ؟در خانواده اتون فرد بدبینی وجود داره ؟بنده چند راهکار را که به نظرم ممکنه به درد اتون بخوره براتون ذکر میکنم .
    در ابتدا باید بگم که برای اینکه بتوانید به نامزدتان اعتماد کنید و مطمئن شوید که او به شما وفادار است باید از خودتان شروع کنید.آیا شما شرط وفاداری را می‌دانید؟ اگر شما و نامزدتان اصول وفاداری را بشناسید دلیلی ندارد که با هراس ازدست دادن، بدبینی و شک و دودلی را وارد رابطه کنید.
    از خودتان شروع کنید و اعتماد کنید
    شک و تردید نسبت به نامزدتان او را خائن نمی‌کند اما هرچقدر شما به ایشون بدگمان و ظنین باشید به همان نسبت به رابطه عاطفی‌ای که با او برقرار کرده‌اید آسیب می‌زنید.اگر هر دوی شما حدود و مرزهای رابطه را مشخص کنید و درهمان محدوده گام بردارید به راحتی می‌توانید به یکدیگر اعتماد کنید.وفاداری، اعتماد و باور، شما و نامزدتان را در یک رابطه آرام و مطمئن قرار می‌دهد.اگر می‌خواهید رابطه مستحکم و قابل اتکایی داشته باشید خودتان باید آن را اینگونه بسازید
    بپذیرید که دیگر تنها نیستید   یاد بگیرید که برای رابطه اتان،باید بخشی از نیازهای خودخواهانه تان را کنار بگذارید
    نامزدتان را کنترل نکنید
    بیش از اندازه کنجکاوی کردن و نگران بودن نشانه تعهد و مسئولیت شما نسبت به نامزدتان نیست.همین که مدام از نامزدتان بپرسید کجا بودی؟ چی پوشیدی؟ چی خوردی و چرا دیرآمدی زنگ خطری برای رابطه شماست.بین رفتارهایی که نشان دهنده کنترل بیش از اندازه نامزدتان است و رفتارهایی که نشانه توجه و حمایت است تفاوت قایل شوید.طوری رفتار کنید که نامزدتان احساس نکند شما او را تحت سلطه خود گرفته‌اید.
    داستان های ساختگی ذهنی اتون را زیر سوال ببرید .اگر می خواهید جیمزباند بازی کنید، اینکار را در ذهن خودتان انجام دهید. از خودتان بپرسید از درست بودن چه چیزی صد در صد مطمئن هستید.اینکه نفر قبلی به شما خیانت کرده تضمینی واسه خیانت بقیه نیست
    وقتی داستان ساختگی خود را که بیشتر ریشه در گذشته دارد تا زمان حال، در ذهنتان زیر سوال ببرید، متوجه می شوید که واقعاً هیچ دلیل و مدرکی وجود ندارد که نامزدتان بخواهد دوباره به شما خیانت کند. و احتمال اینکه راست گفته باشد خیلی بیشتر است.اگر بعد از اینکه داستان های ساختگی را در ذهنتان زیر سوال بردید باز هم نگران بودید و شکتان برطرف نشده بود، چند نفس عمیق بکشید.
    می توانید از نامزدتان اطلاعات بیشتری بخواهید و اینکار را طوری انجام دهید که به اعتمادسازی کمک کند نه از بین بردن آن.
    قبل از اینکه سوالات خود را از نامزدتان بپرسید آنها را در ذهنتان مرتب کنید. راهی پیدا کنید که این سوالها شکل بازجویی به خود نگیرد.هیچ تضمینی نیست که طرف مقابلتان دروغ نگوید و پاسخ سوالات شما را صادقانه بدهد. اما خودتان بهتر می دانید که مسئله حیاتی برای رابطه شما اعتماد است و این با جاسوسی کردن به دست نمی آید.
    توصیه ما این است که هوشیارتر باشید و چشمانتان را بیشتر باز کنید. به شواهد و مدارکی که می دانید حقیقت دارند و اطلاعاتی که طرفتان در اختیارتان می گذارد تکیه کنید. به احساستان گوش دهید نه ترس ها و تردیدهایتان. فقط از این راه است که می توانید اعتماد بیشتری ایجاد کنید.یکی دیگر از دلایل بدبینی نداشتن اعتماد به نفس است. اگر مدام نسبت به همه چیز بدبین هستید این نشان می‌دهد آنطور که باید روی توانایی‌های خودتان کار نکرده‌اید. آدم‌هایی که اعتماد به نفس بیشتری دارند کمتر دچار بدبینی می‌شوند. حسادت یکی از دلایل بدبینی است و در قدم اول اگر دلیل بدبینی خودتان را به حسادت ارتباط می‌دهید، بهتر است روی خودتان متمرکز شوید و انرژی مثبت را به سمت خودتان بیاورید.برای خلاص شدن از بدبینی‌ها بهتر است با افرادی معاشرت کنید که به شما انرژی مثبت بدهند و دیدگاه بهتری را نسبت به رابطه به شما بدهند. مراقب افراد بدبین کنار خودتان باشید.سعی کنید که نقش بازی نکنید و صادقانه در مورد بدبینی هاتون با نامزدتان صحبت کنید و مشکل اتون را با ایشون در میان بزارید و وانمود کنید که آدم مثبت و خوش بینی هستید.بعد سعی کنید تمام بدبینی هاتون را روی کاغذ بنویسید و روی آن ها فکر کنید و با کمک نامزدتان دلیلی قانع‌کننده برای آن‌ها بیابید. ترس‌های خود را سرکوب نکنید و به جای فرار با آن‌ها روبه‌رو شوید.در مورد احساس اتون با نامزدتان صحبت کنید و ان را مخفی نکنید شاید همین گفتن احساس اتون باعث تخلیه روانی و کم شدن استرس اتون بشه
    موید باشید

ه

صفحه 1 از 2 12

کاربران دعوت شده

© تمامی حقوق برای همیاری ایران محفوظ بوده و هرگونه کپی برداري از محتوای انجمن پيگرد قانونی دارد