-
2013_03_15, 11:14
بالا |
پست 1
مخالفت خانواده
سلام خدمت اساتید
پسری هستم 28 ساله و دارای مدرک مهندسی مکانیک در حال حاضر سرباز هستم بیش از 3 سال پیش با یک خانم مطلقه آشنا شدم که هم سن بودیم بعد از گذشت نزدیک 3 سال از رابطه ما خانواده من هم با این خانم آشنا شدند و من هم مطلقه بودن ایشان رو به خانواده گفتم ولی قصد ازدواج نداشتیم و خانواده من مخصوصآ مادرم ازین خانم خیلی خوششان آمد از لحاظ خانواده اخلاق اعتقادات و همه چیز شبیه هم بودیم و خانواده تمایل داشتن من با ایشان ازدواج کنم با اینکه از طلاقشان خبر داشتند ولی نمیدانستند که یک بچه هم دارد و حالا که من قصد ازدواج دارم و موضوع بچه را مطرح کردم خیلی مخالفت شدیدی میکنند و این درحالی است که همسر سابقشون قرار تا اردیبهشت حضانت بچه رو بگیره چون 7 ساله میشه، ما خیلی بهم علاقه داریم و در خوشی و ناخوشی باهم بودیم و خیلی از لحاظ اخلاقی شبیه هم هستیم و خانوادم اول موافق بودند ولی بعد فهمیدن اینکه بچه داره مخالف شدن، خانوادم نمیذارن بهم برسیم ما چکار باید بکنیم لطفآ راهنمایی کنید
-
-
2013_03_15, 12:20
بالا |
پست 2
RE: مخالفت خانواده
سلام دوست عزيز به همياري خوش آمدين:
ايشون چند سالشونه ؟ شاغل هستند؟ ميزان تحصيلات ايشون ؟ از چه طریقی با ایشون آشنا شدین؟ سطح اجتماعی و فرهنگی و اقتصادی خانواده ها متناسب هستند؟ آیا خانواده تون به طور رسمي به خواستگاري ايشون رفتند؟ چه اقداماتی برای راضی کردن خانواده تون انجام داده ايد؟چرا فکر می کنین مناسب هم هستین؟فرزند ايشون دختر هست يا پسر؟ نظر خانواده ايشون در مورد اين وصلت چيه؟
-
-
2013_03_16, 18:21
بالا |
پست 3
سلام بر شما
ایشون دانشجو هستند هم سن هستیم، 3 سال پیش از طریق اینترنت، سطح اجتماعی و فرهنگی مثل هم هستیم از نظر مالی خانواده ایشان مقداری بالاتر هستند، بطور رسمی خواستگاری نرفتیم ولی مادر و خواهرم با ایشان آشنا شدند چندین بار همدیگر رو دیدند و خیلی از ایشان خوششان آمد حتی قضیه متارکه ایشان رو میدونستند ولی بازهم با ایشان موافق بودند تا اینکه قضیه بچه را بهشون گفتم که مخالفت کردند، تنها کاری که کردم این بود که مسآله را با خانواده (مادر و 3 خواهر و یک برادر، پدر فوت کردند) مطرح کردم که از طرف برادرم به شدت مخالفت شد بقیه هم مخالفت کردند ولی تا قبل جلسه خانوادگی مادرم و خواهر بزرگم موافق بودند که بعد جلسه آنها هم مخالفت کردند،
به این دلیل فکر میکنم برای هم مناسبیم چون 3 سال باهم بودیم در خوشی و ناخوشی در سختی در راحتی با تمام خلقیات هم آشنا هستیم باهم خوب کنار میایم اخلاقیات و سلایقمون خیلی شبیه هم هست با هم دعوا کردیم قهر کردیم آشتی کردیم احساسی نمیگم ما روی خیلی از چیزها فکر کردیم واسه آیندمون برنامه ریختیم، فرزندشون پسره و قرار برج 2 بره پیش پدرش زندگی کنه، مادرشون موافق هستن پدرشون خبر ندارن
لطفآ راهنمایی کنین خیلی به کمک نیاز دارم احساس میکنم تو برزخ افتادم . با سپاس
-
-
2013_03_17, 14:57
بالا |
پست 4
سلام دوست عزيز:
علت عمده ای که خانوادتون مخالفت میکنن چی هست؟لزوما فقط چون این خانواده بچه دارن مخالف هستن؟یعنی خانواده ی شما این گونه بیان میکنند که : چون این خانوم از همسر قبلش بچه داره مخالف این ازدواج هستیم؟
-
-
2013_03_17, 16:51
بالا |
پست 5
با سلام،
بله فقط اینو بیان کردن، بقیه مطالب رو قبل میدونستند ولی خودشون خیلی به این وصلت راضی بودند اما از وقتی بچه رو فهمیدند مخالف هستند حتی با النکه قرار بچه برج 2 بره پیشه پدرش باز هم میگن:" خب از زندگیش که نمیره ممکنه بچه بعدن بزرگ بشه با تو دشمن بشه و یا ...."
-
-
2013_03_19, 13:13
بالا |
پست 6
سلام دوست عزيز:
ببينيد اصولا ازدواج با یک مطلقه ، از حساسیت هایی بالاتر از حساسیت های یک ازدواج برخوردار هست.
در حقیقت شما برای پا گذاشتن در این زندگی نیاز هست که شناخت های خیلی عمیق تری نسبت به این خانم داشته باشین ، چرا که این خانم یک بار بنا به دلایلی شکست خورده ، و اگر خدایی نکرده به دلایل دیگر و یا دلایل قبلی اشتباهاتی رو مرتکب بشن ، بشدت گران برای ایشون تمام خواهد شد.
از طرف دیگه خود شما هم بهترین سنتون رو دارین به پای چنین زندگی میزارین ، پس باید تا حد امکان میزان و در صد خطا تون رو پایین بیارین.
توجه داشته باشین که تا حدودی تفکر خانواده ی شما به فرزند این خانم درست هست و شما باید مراقب این شخص باشید.
مشکلاتی از قبیل شناخت شما از این خانم تا حد نیاز ، برقراری ارتباط صحیح با فرزند این خانم به گونه ای که دشمنی ایجاد نشه و ... قابل حل هستن.
اما حل کردن این مشکلات راه های خودش رو داره.
به نظر من شما با خانوادتون صحبت کنین که من برای اطمینان پیدا کردن از صحت انتخابم ، میخوام با یه مشاور مشورت کنم، تمام حرف ها و مثال ها و مشکلاتتون رو با یک مشاور متخصص در میون بزارین ، و از مشاورتون بخواین که هم با خانم و هم با خانواده ی شما صحبت کنن. طی این راه ، اگر واقعا انتخاب شما صحیح باشه و مشکلی در آینده برای شما درست نکنه ، و تفکر خانواده ی شما اشتباه باشه ، مشاور با صحبت های صحیح، علمی و منطقی میتونه این تفکر رو اصلاح کنه و اگر خدایی نکرده شما در حال اشتباه باشین از اشتباه شما جلو گیری خواهد شد.
موفق باشيد 
-
-
2013_03_20, 18:03
بالا |
پست 7
سلام سال جدید رو تبریک میگم
از راهنماییتون خیلی متشکرم
-