تقریبا یک سال پیش وقتی که با یکی از دوستام داشتم دربارهی چیزی صحبت میکردم فهمیدم که مثل بقیه نمیتونم چیزی رو توی ذهنم تصور کنم و ببینم. فکر میکردم همه اینطوری هستند و کسی نمیتونه چیزی رو توی ذهنش ببینه. وقتی که مثلا می گفتند چیزی رو توی ذهنت تصور کن یا توی کتابها می خوندم و نمی تونستم، فکر می کردم که تصور کردن چیزها یه قدرت خارق العاده اس، یه چیزی که افراد خیلی کمی دارنش. اما بعدا فهمیدم که اینطور نیست و به نظر می رسه که فقط من هستم که نمی تونم چیزی رو توی ذهنم ببینم. برای من ترسناکتر از این موضوع این بود که دیگران حتی می تونستند مزه و بو و لمس کردن و لمس شدن رو هم توی ذهنشون تصور کنن و حس کنن! اینها چیزایی هستن که من هیچوقت فکرم هم بهشون نرسیده بود که امکان پذیر باشن.
به مرور فهمیدم که افراد دیگه ای هم مثل من وجود دارن که نمی تونن توی ذهنشون چیزی رو ببینن، اما تعداد خیلی خیلی کمی از این افراد رو دیدم و البته درباره این موضوع تحقیقات زیادی کردم و چندین مقاله خوندم که تعداد افرادی مثل رو بین 2 تا 10 درصد جامعه تخمین می زنن. من درک درستی از اینکه تصورات چطوری هستند رو ندارم. با خیلی ها صحبت کردم، بعضی ها بهم گفتن که درست مثل یک فیلم می تونن خاطرات گذشته و وقایع رو توی ذهنشون ببینن، بعضی ها گفتن می تونن ببینن اما نه زیاد واضع، در حالی که بعضی ها هم می تونستن خیلی واضح یک چیز رو توی ذهنشون ببینن، اما برای من وقتی که چشمم رو می بندم حتی نمی تونم به یاد بیارم که مادرم چه شکلی هست یا خونه ای که توش زندگی می کنم چه شکلیه؟
به هر حال، می خوام بدونم که این موضوع توی زندگی من چه تاثیراتی داشته؟ یعنی کدوم قسمت از مشکلاتی که توی زندگیم داشتم به خاطر این بوده؟ اگر کسی درباره این موضوع اطلاعاتی داره لطفا بهم بگه یا اگر مقاله ای هست لطفا بهم معرفی کنید. اگر بهم بگید که تصورات شما چه شکلی هستند؟ آیا می تونید چیزی رو توی ذهنتون ببینید و اگر می تونید اون چیزها چطوری هستند؟ چون بودند افرادی که به من گفتند واقعا چیزی رو توی ذهنشون نمی بینند، فقط می بینند، یعنی این دیدن یک نوع استعاره هست. اما استعاره از چی هست؟ من هیچ اطلاعاتی در این باره ندارم و این روزا این موضوع من و خیلی گیج کرده... از یه طرف دیگه توی مقاله هایی خوندم که این تصویر واقعا دیده میشه و توی همون بخش از مغز که تصاویر دنیای واقعی رو پردازش می کنه تشکیل میشه...
منتظر جوابها و سوالهاتون هستم...