شخص دوم |
دوست سابقیم |
خصوصیت اخلاقی |
فکر میکنم دارد |
دارد |
1- شخصیت حمایتگر |
اعتماد به نفس خیلی بالا و شایدم کاذب |
اعتماد به نفس متوسط یا گاها پایین |
2- اعتماد به نفس خوب |
بنظر خودش واقع بینه و براساس تواناییهاش قضاوت میکنه ولی به نظر من خیلی خیلی مثبت نگره و زیادی خوشبین ( البته با یک ماه و نیم نمیشه قضاوت کرد) مثلا یک مورد اینه که مثلا یه ماشین گرون حدود دویست میلیونی دیده و میگه من این رو بلاخره میخرم، من بهش میخندم میگم پولت کجا بود؟ میگه من با خودم عهد کردم از این ماشین ها بخرم و با شناختی که از خودم دارم و از پشتکارم، خواهم خرید و توانایی مالیشو پیدا میکنم |
هست ولی تا حدودی منفی نگر (مثل خودم) |
3- واقع بین |
بنظر میاد که راستگو باشه ( با یک ماه و نیم شناخت نمیشه قضاوت کرد) ولی مسئله که اینجا هست اینه که بخاطر اعتماد به نفس بالایی که به خودش داره مسائل رو خیلی بزرگ میکنه یا یه چیزی که در حد احتمال هست رو درجه وقوعش رو خیلی میبره بالا.... شاید دست خودش نباشه ولی واسه منی که شخصیتم اینجوری نیست سخته چون به حرفاش صد درصد امید میبندم و وقتی اونجوری که اون گفت نمیشه نا امید میشم. نمیتونم بگم درغگوعه چون وقتی این احتمالات برعکس میشه و اون چیزی میشه که اون نمیخواد بهم میگه نشد..... |
بنظرم خیلی پسر خوب و صادقیه البته بگم یه بار یه دروغ کوچیک بهم گفته که قابل گذشته، ولی از نظر احساسی صداقت نداره چون اگه صداقت داشت میفهمیدم که واقعا دوستم داره ولی بهم نگفت حس واقعیشو |
4- صادق باشه و دروغ نگه |
بنظر میاد داشته باشه ولی یک ماه و نیم اصلا کافی نیست واسه قضاوت |
احترامم رو خیلی داره، حتی زمانی که من بهش بی احترامی میکنم اون نمیکنه و این ویژگیش بسیار مورد پسندمه |
5- احترام متقابل |
شناختم بهشون کمه ولی ایشون توی مسائلی که واسشون خیلی مهمه شاید زود عصبانی بشن ( مثلا مسائل ناموسی) ولی در باقی موارد بیشتر ناراحت میشن تا عصبانی |
ایشون توی این یک و نیم سال خیلی باهام خوب بود، و شخصیت آرومی داره به طور کل، نه اینکه عصبانی نشه ولی دیر عصبانی میشه |
6- زود عصبانی نشه و کنترل خشمش رو داشته باشه |
بیشتر توی حال زندگی میکنه ولی نه اینکه آینده نگر نباشه، آِینده نگر هست ولی خیلی مثبت نگاه میکنه خیلی خیلی مثبت بنظرم میاد که به خاطر احتمالات منفی در آینده اصلا خودش رو ناراحت نمیکنه ( ولی مطمئن نیستم) |
خیلی آینده نگره بطوری که گاهی زندگی حالش رو بخاطر آینده از دست میده ولی به طور کل برای اینکه یه کاری رو انجام بده بدون فکر این کار رو انجام نمیده و کلی تحقیق و سبک سنگینی میکنه تا بعدا پشیمون نشه |
7- آینده نگر باشه |
ایشون هم خیلی اهل بحث نیستن و اکثر بحث هامون به جای اینکه حل بشه به ناراحتی کشیده میشه......( هنوز شناختم کامل نیست، بحث لفظی یا تلفنی حتی با هم نداشتیم که عکس العملش رو ببینم) |
خیلی دوست ندارن راجع به مشکلمون بحث کنن و بیشتر به من میگن بحث درست نکن، خصوصا تو زمانی که مشکل داشتن اکثرا صحبت هامون منجر به ناراحتی و نا تموم موندن بحث میشد ( البته ایشون میگن اون زمان در فشار عصبی بودن به خاطر بیکاری و عدم پیدا شدن شغل مناسب و بلاتکلیفی و ....) کلا به من میگفتن موقع مناسبی رو برای بحث انتخاب نمیکنی |
8- توانایی مذاکره |
ایده ای ندارم، در این رابطه نمیشناسمشون ولی اون چیزی که من فهمیدم انگار ایشون برای هر مسئله ای چند تا راه حل اضافی دارن که اگه یکی جواب نداد میرن سراغ دومی و ..... |
تا الان چیزی که از ایشون فهمیدم اینه که واقعا صبر بالایی دارن، واسه حل یه مشکل خیلی صبر میکنن و اصلا عقب نمیشینن، مثلا واسه کسب سرمایه تقریبا شیش ماه وقت صرف راضی کردن پدرشون و پیدا کردن یه مشتری مناسب کردن تا مشکلشون حل بشه |
9- توانایی حل مشتکلات |
دوستم داره و خیلی زیاد ابراز میکنه |
میدونستم دوستم داره ولی قبلا ابرازش کم بود ولی بعداز جداییمون ابراز احساسش به شدت زیاد شده |
10- دوستم داشته باشه و ابراز کنه |
جذابیت خوبی برام داره در حد متوسط |
جذابیت زیادی برام داره |
11- جذابیت ظاهری |
در حال حاضر به دلیل مشخص نبودن وضعیت سربازی کاری نداره ولی دو سال سابقه کار در بانک داره و یک سال در یک شرکت خصوصی، پیشنهاد های کاری زیادی بهش میشه و با توجه به رشته ای که خونده میگه میتونه در آمد بالایی داشته باشه در حد ماهی سه تا چهار میلیون تومن.... برای سربازی هم قصد داره توی یک وزارت خونه امریه بگیره و امید داره همونجا استخدام بشه! خونه رو هم که پدرشون تقبل کردن که تهیه کنن ولی ماشین نداره |
در حال حاضر با سرمایه ای که داره کار میکنه و بهم گفته که برای بعد از عید هم یه شغل ثابت خواهد داشت، میگه از نظر خونه نگران نباشم و پدرش براش تهیه میکنه، ماشین هم داره |
12- توانایی مالی |
من در حد شناختم بهش اعتماد دارم ولی ایشون همه جوره بهم اعتماد دارن از همون اول داشتن |
من بهش اعتماد دارم هیچ موقع خیانتی در کارش نبوده و نیست، اونم بهم اعتماد داشت و الانم میگه داره |
13- اعتماد متقابل |
در همین مدت کوتاه یک ماه و نیمه ایشون خیلی تونستن منو خوشحال کنن، تو رابطه با ایشون غم و ناراحتی نداشتم، خیلی بیرون رفتیم، گردش رفتیم، به بقیه معرفیم کرده و به طور کل من ناراحتی خاصی از جانب ایشون ندیدم و باهاشون خوشحالم، نمیدونم الان اینطوریه فقط یا توی زندگی هم همینطوری میمونه؟ خودشون که خیلی اهل ورزش و کوه و مسافرت و .... هستن و واسه همین فکر میکنم میتونه اسباب خوشحالی و تفریح رو برام فراهم کنه، بخاطر رابطه قبلیم دیگه تحمل غم و عذاب رو ندارم |
در طی مدت یک سال و نیمی که با ایشون بودم یادم نمیاد هیچ وقت خوشحال واقعی بوده باشم همش غم و ناراحتی و افسردگی و ترس از آینده، یادم نمیاد خبر خوشی شنیده باشم .... ولی ایشون میگن اون دوران تموم شده و میتونه از این به بعد خوشحالم کنه چون مهم ترین مسئله زندگیش که کار و آینده اشه الان حل شده و دیگه زندگی روی خوشش رو نشون داده و میگه که بخاطر اینهمه سختی که با من تحمل کردی دوست دارم الانم خوشی هام مال تو باشه |
14- بتونه خوشحالم کنه |
یکم با ایشون اختلاف نظر در حجاب داریم که بهشون گفتم نمیخوام مجبور بشم اینطور که شما میگی لباس بپوشم خصوصا اگه به اجبار باشه ولی اگه با مهربانی بهم گفته باشه در صورتی که بتونم عمل میکنم ( فعلا دارم بررسی میکنم این موضوع رو و نیاز به بررسی بیشتر داره) |
بیاد ندارم که بهم زور گفته باشه یا مجبور به کاریم کرده باشه |
15- به کاری مجبورم نکنه |
نمیدونم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ |
نمیدونم ؟؟؟ تاحالا چیزی بینمون پیش نیومده و تا حالا کسی دخالت نکرده که بخوام قضاوت کنم. |
16- مستقل باشه و اجازه دخالت نده |
به فکر من هست ولی بیشتر ما مد نظرش هست یا خودش، مثلا میگه به خارج فکر نکن من نمیتونم بیام خارج و دوستم ندارم ازم دور باشی یا میگه در صورتی که محیط کاریتو بپسندم میخوام کار بکنی ..... شرط و محدودیت میذاره |
بفکر بوده و هست،حامی درس خوندم بوده و با ادامه تحصیل من در خارج از کشور مشکلی نداره ( البته اینکه چقدر بعدا به این حرفش وفادار باشه نمیدونم) |
17- به فکر من و پیشرفت کاری و تحصیلیم باشه |
تحصیلات فوق لیسانس دانشگاه دولتی، قصد ادامه تحصیل بعد از سربازی رو داره.... از نظر تحصیلات ایشون مقبولتر هستن |
تحصیلاتش لیسانس هست، دانشگاه آزاد، و گفته که قصد ادامه تحصیلم داره..... برای من قابل قبوله ولی نمیدونم برای خانوادم باشه یا نه |
18- تحصیلات |
موقعیت اجتماعی خوبی به دلیل رشته تحصیلی و اعتماد به نفس بالاش داره |
خانواده شون رو به درستی نمیشناسم ولی فکر میکنم خانواده خوب و آبروداری باشن، خودش هم تازه کار پیدا کرده و واقعا نمیدونم چه موقعیت اجتماعی داره ؟ |
19- موقعیت اجتماعی خوب |
نیاز به شناخت خانوادگی و خواستگاری داره |
نیاز به شناخت خانوادگی و خواستگاری داره |
20- مشابهت خانوادگی |
|
|
|