من یه مشکلی دارم . نمی تونم حرفا مو بزنم یعنی قفل دهن دارم نمی تونم به راحتی مشکلاتم رو بگم . واقعا خسته شدم از این وضع. خیلی رو خودم کار کردم که همینم بنویسم.
من یه مشکلی دارم . نمی تونم حرفا مو بزنم یعنی قفل دهن دارم نمی تونم به راحتی مشکلاتم رو بگم . واقعا خسته شدم از این وضع. خیلی رو خودم کار کردم که همینم بنویسم.
kasi mitone rahnamaim kone?
یعنی حرفایی که تو ذهنت هست رو نمی تونی بزنی؟؟نوشته اصلی توسط 'mahdieh' pid='2960' dateline='1365935269'
بیشتر از ویژگی هات بگو
و...
24salame lisanse fizik , darsamam tamam shode , emsal ham konkore arshad dadam. man hamishe in moshkelo dashtam hata az kodaki , ta jai ke yadame hichvaght natonestam harfamo bezanam hata vaghti ke midonestam age tozih bedam az dardesari ke baram pish omade raha misham vali be elate nagoftan hata gahi tanbi ham mishodam . vaghean daste khodam nist nemidonam che kar konam
man vasvas ham daram, shayad be in mozo rabti nadare . goftam shayad ba donestanesh betonin komakam konin
❤ |
سلام!!!!
خوش اومدید
اگر زحمتی نیست فارسی تایپ کنین !
جای خوبی رو برای بیان کردن مشکلاتتون انتخاب کردید! تبریک
من نتونستم مطالبتون رو بخونم .... ببخشین!
میشه یه بیوگرافی کلی از خودتون بگین ؟
چند سالتونه ؟
فرزند چندم خانواده هستین ؟
شغلتون؛ البته اگر شاغل باشین !
میزان تحصیلات والدین و شغلشون !!!!!
و همچنین بگین چه چیز خاصی باعث شده تا بحال نتونین مشکلاتتون رو بیان کنین!
شاد کام باشید![]()
سلام من کیبردم حروف فارسی نداره .اینطوری خیللی طو ل میکشه تا بنوسم میشه فینگیلیش بنویسم؟
من24 سالمه لیسانس فیزیک هستم. پدرم جنوب مشغوله کاره دولتی هستن و مادرم فرهنگی هستن. من از 5/2 مهد بودم. از زمانی که یادمه هیچوقت نتونستم حرفمو بگم همش سکوت کردم . حتی زمانیکه میدونستم با حرف زدنم از دردسر خلاص میشم ولی بازم نتونستم بگم .حتی به خاطر توضیح ندادن گاهی تنبیه شدم جایی که اصلآ تقصیره من نبودخ. من یک خواهر دارم 2 سال از من بزرگتر .لیسانس زبان هستن.نمی دونم کامل گفتم یا نه؟
❤ |
به آدرس زیر برین و از on-screen kayboard برای تایپ استفاده کنین
start/all programs/accessories/ease of access/on-screen kayboard
با تشکر![]()
سلام من24 سالمه لیسانس فیزیک هستم وامسال برا ارشد آزمون دادم . یه خواهر دارم لیسانس زبان 2سال از من بزرگترن. پدرم شغل دولتی دارن جنوب کار میکنن 15 روز پیش ما هستن و15 روزجنوب. مادرم فرهنگی هستن .من از 5/2 سالگی مهد بودم . از زمانه بچگی نمی تونستم حرفامو بزنم . حتی وقتی که میدونستم با حرف زدنم از دردسر خلاص میشم ولی نمی تونستم. بعضی وقتها به خاطر توضیح ندادن تنبیه میشدم برا چیزی که بیتقصیر بودم اما نمی تونستم بگم و سوتفاهم ها رو بر طرف کنم.هنوزم همین مشکل را دارم.