با سلام و عرض ادب ..من زنی هستم 30 ساله ..دارای مدرک کارشناسی ارشد و خانه دار...4 سال پیش با مردی 2سال کوچکتر از خودم ازدواج کردم و در این مدت مثل همه زندگیهای دیگه زندگی ما هم فراز و نشیب داشت....مشکلی که خیلی آزارم میده و الان به خاطر اون مزاحمتون شدم اینه که همسر من اصلا مایل به رابطه زناشویی با من نیست درصورتیکه من زن کاملا امروزی و مطابق مد هستم...مدام چهره.تیپ و قیافم رو عوض میکنم و حتی تو مجالس زنونه خانمها هم توجهشون بهم جلب میشه..انگار برای همه جذابم بجز شوهرم.....البته اینو اضافه کنم که ما 1/5 سال عقد بودیم و تو اون دوران رابطه خوبی با هم داشتیم...بعد اینکه مستقل شدیم و وارد خونه خودمون شدیم شوهرم همیشه تا پاسی از شب روبروی ماهواره مینشست و یا همونجا خوابش میبرد و یا وقتی به رختخواب میومد که من خوابم برده بود....رابطمون از هفته ای یبار کم و کم و کمتر شد تا اینکه به 5 یا6 ماه یبار رسید...چند وقت پیش برای شوهرم یه نامه نوشتم و به خاطر تمام زحماتش ازش تشکر کردم..بهش یاداور شدم که میدونم با توجه به اینکه بدون حمایت مالی کسی تونسته زندگی خوبی برام فراهم کنه و از همه همسناش جلوتره چقد خوشحالم بعد کلی تعریف کردن ازش گله کردم که چرا دیگه حاضر به برقراری رابطه با من نیست؟مشکلی داره یا من مشکل دارم..بهم بگه تا با هم حلش کنیمشوهرم در جوابم نوشت همبستر شدن با منو دوس داره اما چون من قبلا بهش گفتم هوسبازه نمیتونه بهم نزدیک شه(من این حرف رو مدتها پیش در خصوص اس ام اس بازیهای مشکوک و شبانش گفته بودم) احساس میکنم همه این حرفها بهانس..چون خودش بدترین حرفها رو بمن زده و بدترین کارها رو کرده اما من همیشه بخشیدمش.....بعد ازین که جواب نامم رو داد خودم 2 بار برای رابطه پیشقدم شدم و بعد ازون دوباره این روند ادامه پیدا کرد یعنی شبها تا دیر وقت پای ماهواره وبی تفاوتی و....پیشقدم شدن من تا چندین بار پیاپی درسته؟یبار تمام کانالهای ناجور رو پاک کردم اما یکی دو تا که نیستن..تازه اینترنتم هست.من که نمیتونم با همه رقابت کنم...بنظر شما چکار کنم؟برخورد درست چیه؟شوهر من اعتیاد به پورنو داره؟بعد از همبستری با من امتناع میکنه؟من زن گرمی هستم و ازین قضیه آسیب روحی شدیدی دیدم....راستی اینم بگم که چند روز پیش میخواستم باهاش رو در رو صحبت کنم اما زد به مسخره بازی و احساس کردم دارم تحت فشار میذارمش حرفو کوتاه کردم و گفتم من عذاب میکشم وقتی تو اتاقم میدونم بیرون تو هال چه خبره...وقتی از خونه رفت بیرون بهم اس ام اس داد "دوست دارم همیشه" منم در جواب گفتم قصد سرزنشتو ندارم اما دلم میخواد زندگیمون بهتر شهحالا شما بفرمایید چکار کنم؟درمونده و عاجز شدم..چقدر بخودم برسم و با بی تفاوتیش روبرو بشم...لطفا کمکم کنید... ممنون بابت زحماتتون