نمایش نتایج: از 1 تا 8 از 8

موضوع: از بی تفاوتی شوهرم خسته شدم

13006
  1. بالا | پست 1
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    5220
    سپاس
    0
    0
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

از بی تفاوتی شوهرم خسته شدم

با سلام و عرض ادب ..من زنی هستم 30 ساله ..دارای مدرک کارشناسی ارشد و خانه دار...4 سال پیش با مردی 2سال کوچکتر از خودم ازدواج کردم و در این مدت مثل همه زندگیهای دیگه زندگی ما هم فراز و نشیب داشت....مشکلی که خیلی آزارم میده و الان به خاطر اون مزاحمتون شدم اینه که همسر من اصلا مایل به رابطه زناشویی با من نیست درصورتیکه من زن کاملا امروزی و مطابق مد هستم...مدام چهره.تیپ و قیافم رو عوض میکنم و حتی تو مجالس زنونه خانمها هم توجهشون بهم جلب میشه..انگار برای همه جذابم بجز شوهرم.....البته اینو اضافه کنم که ما 1/5 سال عقد بودیم و تو اون دوران رابطه خوبی با هم داشتیم...بعد اینکه مستقل شدیم و وارد خونه خودمون شدیم شوهرم همیشه تا پاسی از شب روبروی ماهواره مینشست و یا همونجا خوابش میبرد و یا وقتی به رختخواب میومد که من خوابم برده بود....رابطمون از هفته ای یبار کم و کم و کمتر شد تا اینکه به 5 یا6 ماه یبار رسید...چند وقت پیش برای شوهرم یه نامه نوشتم و به خاطر تمام زحماتش ازش تشکر کردم..بهش یاداور شدم که میدونم با توجه به اینکه بدون حمایت مالی کسی تونسته زندگی خوبی برام فراهم کنه و از همه همسناش جلوتره چقد خوشحالم بعد کلی تعریف کردن ازش گله کردم که چرا دیگه حاضر به برقراری رابطه با من نیست؟مشکلی داره یا من مشکل دارم..بهم بگه تا با هم حلش کنیمشوهرم در جوابم نوشت همبستر شدن با منو دوس داره اما چون من قبلا بهش گفتم هوسبازه نمیتونه بهم نزدیک شه(من این حرف رو مدتها پیش در خصوص اس ام اس بازیهای مشکوک و شبانش گفته بودم) احساس میکنم همه این حرفها بهانس..چون خودش بدترین حرفها رو بمن زده و بدترین کارها رو کرده اما من همیشه بخشیدمش.....بعد ازین که جواب نامم رو داد خودم 2 بار برای رابطه پیشقدم شدم و بعد ازون دوباره این روند ادامه پیدا کرد یعنی شبها تا دیر وقت پای ماهواره وبی تفاوتی و....پیشقدم شدن من تا چندین بار پیاپی درسته؟یبار تمام کانالهای ناجور رو پاک کردم اما یکی دو تا که نیستن..تازه اینترنتم هست.من که نمیتونم با همه رقابت کنم...بنظر شما چکار کنم؟برخورد درست چیه؟شوهر من اعتیاد به پورنو داره؟بعد از همبستری با من امتناع میکنه؟من زن گرمی هستم و ازین قضیه آسیب روحی شدیدی دیدم....راستی اینم بگم که چند روز پیش میخواستم باهاش رو در رو صحبت کنم اما زد به مسخره بازی و احساس کردم دارم تحت فشار میذارمش حرفو کوتاه کردم و گفتم من عذاب میکشم وقتی تو اتاقم میدونم بیرون تو هال چه خبره...وقتی از خونه رفت بیرون بهم اس ام اس داد "دوست دارم همیشه" منم در جواب گفتم قصد سرزنشتو ندارم اما دلم میخواد زندگیمون بهتر شهحالا شما بفرمایید چکار کنم؟درمونده و عاجز شدم..چقدر بخودم برسم و با بی تفاوتیش روبرو بشم...لطفا کمکم کنید... ممنون بابت زحماتتون

2. بالا | پست 2
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    1927
    سپاس
    0
    20
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

RE: از بی تفاوتی شوهرم خسته شدم

سلام دوست عزیز خوش اومدین تالار 

اول چندتا سئوال پیش میاد 
    /
    1.خانواده ها موافق با ازدواج شما 2نفذ بودن یانه
    2.از گذشته ی شوهرت خبر داری یانه؟
    3/ازذواج سنتی داشتین یا خیر؟
    4.بعد از ازدواجتون همسرتون با زن ذیگه ای رابطه داشته یا نه؟
    5.منظورتون از بخشیدمش چندبار چی بوده؟

3. بالا | پست 3
    ناظم همیاری

عنوان کاربر
    ناظم همیاری
    شماره عضویت
    4733
    سپاس
    1,035
    870
    نوشته های وبلاگ
    33
    دریافت
    0
    آپلودها
    12

سلام دوست عزيز به همياري خوش آمدين: 

در ادامه سوالات  tinasanjari عزيز گفتيد رابطه تون در زمان عقد خوب بوده وقتي اومدين زير يه سقف تغيير كرد ، مشكلي پيش اومد كه ايشون تغيير رفتار دادن؟ شغل شوهرتون چيه؟ براي رفع اين مشكل پيش مشاور هم رفتين؟ نيازهاي شوهرتون رو در طول رابطه براورده ميكنيد؟ فرزند داريد؟ 

4. بالا | پست 4
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    5220
    سپاس
    0
    0
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

نقل قول نوشته اصلی توسط 'tinasanjari' pid='3023' dateline='1365982517'
    سلام دوست عزیز خوش اومدین تالار 

اول چندتا سئوال پیش میاد 
    /
    1.خانواده ها موافق با ازدواج شما 2نفذ بودن یانه
    2.از گذشته ی شوهرت خبر داری یانه؟
    3/ازذواج سنتی داشتین یا خیر؟
    4.بعد از ازدواجتون همسرتون با زن ذیگه ای رابطه داشته یا نه؟
    5.منظورتون از بخشیدمش چندبار چی بوده؟

سلام عزیزم.ممنون ازینکه وقت گذاشتین برام.در جواب سوالاتتون باید بگم:
    1-بله خانواده هامون مشکلی نداشتن
    2-گذشته شوهرم هم تا حد زیادی مطمئنم که کسی تو زندگیش نبوده.چون مدام سرش تو درس و کتاب بوده
    3-ازدواج ما سنتی نبود ما حدود 2 سال با هم دوست بودیم.
    4-بعد از ازدواج چون شوهرم  صاحب آموزشگاهه و مدام توش دختر و پسر های مختلف رفت و آمد دارن.روابط تلفنی و اس ام اسی زیادی داره...البته بیشترشون دخترن...رابطه دیگه ای رو چند بار مشکوک شدم وسرش دعوا کردم.بعد شوهرم بهم گفت همش در حیطه کاریه.و کلی بهش برخورد که چرا بهش شک کردم.
    5-منظورم از بخشش تمام بدرفتاریها.حرفهای بدش .توهینها و تحقیرهاشه.من همشو فراموش کردم.اما همونطور که گفتم اون برام نوشته بود که رابطه با منو دوست داره اما چون من بهش گفتم هوس بازه(مربوط به همون اس ام اس دادنها و شک کردنم)نمیتونه بهم نزدیک شه..من که دوبار بعد این نامه نگاری پیشقدم شدم.الان نمیدونم تا چه حد پیشقدم بودن زن صحیحه؟با توجه به اینکه بعدش از دست خودم ناراحت میشم.البته اضاف کنم شوهرم هر وقت پیشقدم شدم جواب رد نداد.

5. بالا | پست 5
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    5220
    سپاس
    0
    0
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

نقل قول نوشته اصلی توسط 'rahaii' pid='3038' dateline='1366016945'
    سلام دوست عزيز به همياري خوش آمدين: 

در ادامه سوالات  tinasanjari عزيز گفتيد رابطه تون در زمان عقد خوب بوده وقتي اومدين زير يه سقف تغيير كرد ، مشكلي پيش اومد كه ايشون تغيير رفتار دادن؟ شغل شوهرتون چيه؟ براي رفع اين مشكل پيش مشاور هم رفتين؟ نيازهاي شوهرتون رو در طول رابطه براورده ميكنيد؟ فرزند داريد؟ 
    ممنونم از توجه و جوابتون.مشکل خاصی پیش نیومد .خودم فکر میکنم فقط دسترسی همسر من به ماهواره و امکان تا ساعاتی از شب نشستنش جلو تلویزیون بیشتر شد.چون قبلا تو خونه خودشون همچین امکانی نداشت...پیش مشاور نرفتم.فقط مقاله های تو اینترنتو خوندم.فرزند ندارم . و انتظارات شوهرمو براورده میکنم.البته خودش اصلا راجع به انتظاراتش صحبت نمیکنه.بارها ازش پرسیدم ولی جواب درستی نشنیدم.با اینکه اصلا ادم خجالتی نیست ولی در این خصوص زیاد صحبت نمیکنه.و چیزیز راجع به توقعاتش از من چه درباره  ظاهر.چه رابطه.دفعات.چگونگی و هیچ چیز دیگه نمیگه 

6. بالا | پست 6
    ناظم همیاری

عنوان کاربر
    ناظم همیاری
    شماره عضویت
    4733
    سپاس
    1,035
    870
    نوشته های وبلاگ
    33
    دریافت
    0
    آپلودها
    12

سلام دوست عزيز:

ببينيد همونطور که مردها  از عدم رسیدگی خانوم ها به خودشون رضایت ندارن  به زیاد رسیدن خانم به خودش هم عادت میکنن یعنی شما باید همیشه  از زیبایی که برای رابطه ی جنسی استفاده میشه  خودداری کنید  تا چشم همسرتون به شما عادت نکنه  لباس های خیلی باز توی خونه خیلی کم بپوشید و سعی کنید همسرتون تشنه بشه و بعد با پوشیدن یه لباس و رفتار هایی که نشون دهنده ی تقاضای رابطه ی جنسی باشه به استقبالش برید یه بار ازش بپرسید من چکار کنم که تو منو بابت حرف هایی که زدم ببخشی و بتونی بیشتر دوستم داشته باشی

7. بالا | پست 7
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    5220
    سپاس
    0
    0
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

ممنون از نظرتون...اما خودماحساس میکنم قضیه پیچیده تر ازین حرفها باشه..البته اینم بگم که فشار کاری همسرم خیلییییییییییییی زیاده...و من  تو مقالاتی خوندم که فشار کاری تا حد زیادی میل جنسی رو کاهش میده...اگه اینطوره پس چرا همسرم از دیدن سایتهای س ک سی امتناع نمیکنه و فقط رابطش با من ضعیف شده؟من اگه تنهایی برم پیش مشاور میتونم حلش کنم یا حتما باید همسرم بدونه و بیاد؟میدونم محاله بیاد اصلا  اگه 1درصد بخواد بیاد هم وقتشو نداره.......

8. بالا | پست 8
    مشاور همیاری

عنوان کاربر
    مشاور همیاری
    شماره عضویت
    836
    سپاس
    76
    82
    نوشته های وبلاگ
    1
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

سلام کاربرمحترم
    مقداری در روابط خودتان تامل کنید ببینید اون ابهت و قدرتی را که مردتون نیاز داره بهش میدید ؟سعی کنید که همیشه در فکر اینکه زیبا ظاهر شوید و از کدوم فرد جلوتر یا عقب ترید نباشید چون اقایون از زنانی هم که زیاد به ظاهرشون اهمیت میدهند خوش اشون نمیاد(افراط و تفریط)و اینکه همیشه هم شما شروع کننده باشید خوب نیست از طرفی سعی کنید که برای همسرتان مادری نکنید بگذارید وسایل اش را خودش پیدا کنه جوری رفتار کنید که قدرت در دست اونه البته نه تا حدی که خودتون هم زیادی به ایشون وابسته بشید.سعی کنید سرش را با چیزهای دیگه گرم کنید که کمتر به دیدن فیلم های پورنو بپردازه مثلا ازش درکارهای منزل کمک بخاید یا باهم جدول حل کنید و...سعی کنید که غذاهای گرم بیشتر بهش بدید مثل :انبه، توت سفید، خربزه، خرما، زردآلو، زیتون، گلابی، موز، نارگیل، نارنگی، هلو، بادمجان، بامیه، پیاز، ترب، سیب زمینی ترشی، سیر، شلغم، قارچ، كرفس، كنگر فرنگی، مرزه، موسیر، نعناع، هویج، چای، خردل، زعفران، زنجبیل، انواع فلفل، خاكشیر، سیاه دانه، لوبیا، نخود، برنج، گندم، شیر، ماست، كنجد، بادام، پسته، فندق، گردو، تخم مرغ و گوشت ماهی را نام برد كه باعث افزایش میل جنسی می ‌شوند. اگر مشکل عمیق تراست سعی کنید که خودتون حتی اگر همسرتون هم نمیاد به یک مشاور ه حضوری رجوع کنید .موید باشید

کاربران دعوت شده

© تمامی حقوق برای همیاری ایران محفوظ بوده و هرگونه کپی برداري از محتوای انجمن پيگرد قانونی دارد