درس دوم: معرفی منوهای کاربردی- پرکاربرد ترین موارد استفاده از منوهای نرم افزار
منوی فایلFile
ذخیره سازی فایلsave- پرینت گرفتن فایلPrint- باز کردن فایل داده open- باز کردن یک صفحه جدید New
منوی Edit
ویرایش داده ها: هرگاه نیاز به copyکردن و یا بریدن cutو چسباندن متن pasteداشتید پس از انتخاب موارد و داده هایی که مقصد کپی کردن یا cutکردن و آن ها را دارید می توانید از این منو هم استفاده کنید.
منوی View
نمایش دادن:Valuelable چک کردن کدهای اسمی
انتخابFont : اگر تمایل داشته باشید در نوع و اندازه فونت بکار رفته در نوشتن داده ها متغیری ایجاد کنید می توانید از فرمانFont استفاده کنید.پس از انتخاب نوع فونت سبک و اندازه font، دکمه okرا کلیک کنید تا Fontشما تغییر کند. (البته پیشنهاد می شود Fontاولیه Spssرا تغییر ندهید و زیاد به تغییر فونت نپردازید( فرمان Crid Lines : برداشتن خطوط جدول داده های Spss با استفاده از فرمان Crid Linesو برداشتن تیک √ کنار آن می توانید خطوط جدول داده ها Spss را حذف کنید و با گذاشتن دوباره تیک این خطوط را بازگردانید.
منوی Data
سورت کردن و مرتب کردن داده ها و متغیر ها sort casess
جداسازی متغیرهای طبقه ایsplit file
وزن دادن به داده ها wight cases
منویTransform
محاسبات ریاضیcomput
کدگذاری مجددRecode
تعریف داده های از دست رفته Replace missing value
Analysisبه معنای تجزیه و تحلیل کردن- این منوی بسیار مهم و پر کاربرد است. در واقع اکثر عملیات از طریق این منو انجام می شود. عملیات مربوط به آمارهای توصیفی- آزمونهای مختلف، همبستگی ها و ...
دانلود فایل تصویری: توضیحات بیشتر را در فایل تصویری مشاهده نمایید ; کلیک کنید