-
2013_04_15, 15:02
بالا |
پست 1
شروع دوباره رابطه ؟
سلام و خسته نباشید امیدوارم این پیام رو صحیح ارسال کرده باشم . من در یک رابطه 2 ساله با شخصی بودم که هیچ مشکلی نداشتیم و هر 2 خانواده هم اطلاع داشتند این رابطه بسیار خوب و عالی پیش میرفت تا اینکه من یک دفعه خواستم تکلیف این رابطه روشن بشه و از اون آقا خواستم زمانی رو تعیین کنه و ایشون هم گفت اصلا شرایط لازم رو نداره و چون بسیار در قبال من و خانواده ام احساس مسئولیت می کنه قول الکی نمی ده .من دوست دارم ارتباطم رو دوباره شروع کنم ولی بسیار از آینده می ترسم . با توجه به شرایط موجود که کمتر کسی حاضر به ازدواج می شه و این آقا و خانواده ایشون هم مورد قبول ما هستند این درسته که من به این رابطه برگردم . آیا وجه من در خانواده اونها خراب نمی شه ؟
-
-
2013_04_15, 18:09
بالا |
پست 2
RE: شروع دوباره رابطه ؟
سلام دوست عزيز به همياري خوش آمدين:
شما و ايشون چند سالتونه؟ ميزان تحصيلات هر دو؟ چقدر نسبت به هم شناخت داريد؟ در حال حاضر با ايشون رابطه اي نداريد؟ سطح فرهنگي و اقتصادي خانواده ها؟ رابطه تون در چه حدي بود ؟ نظر خانواده ها در اين مورد چيه؟ قصد ايشون از اين رابطه چي بود؟ 
-
-
2013_04_16, 14:03
بالا |
پست 3
سلام و خسته نباشید من 31 ساله هستم و ایشون 26 ساله ، هر دو فوق دیپلم ، نسبت به هم شناخت 70% داریم . چند روزیه کمابیش تلفنی کمی صحبت می کنیم . از لحاظ سطح فرهنگی و خانوادگی به هم می خوریم ولی در کل به لحاظ اقتصادی و تحصیلات اونها از والدین من کمی بیشترن . رابطه ما در حد بسیار زیاد بوده و من کاملا در خانواده اونها و در جمع اقوام اونها رفت و آمد دارم و حتی با اونها به سفر میرم ولی ایشون فقط با مادر و خواهر من رفت و آمد دارند و مادر من ایشون رو به خونمون دعوت کرده و حتی ایشون به محل کار مادر من می اومدن و با بعضی اقوام من هم ارتباط دارن. خانواده ایشون با اختلاف سنی ما و اینکه حتی من یک بار ازدواج کردم اصلا مشکلی ندارن و بسیار رفتار محترمانه و محبت آمیز با من دارن رفتار مادر من هم با ایشون بسیار خوب بود و هنوزم هست البته . قصد ایشون دوستی جدی بود که کاملا به هم متعهد باشیم تا در آینده ببینیم چی پیش می آد و ایشون اصلا در حال حاضر شرایط ازدواج ندارن و قولی هم در این رابطه نمی دن. در حال حاضر هم بسیار به هم علاقه مندیم و با اینکه 3 ماه از دور شدن هم می گذره هنوز هم در شرایط بدی احساسی به سر می بریم و ایشون هم بسیار مایل هستن من برگردم و خیلی ها رو واسطه کردن.
-
-
2013_04_22, 12:08
بالا |
پست 4
سلام ، من تا کی باید منتظر پاسختون بمونم ؟
-
-
2013_04_22, 14:39
بالا |
پست 5
سلام،به نظر خودتون ارتباط با پسری که قصد ازدواج نداره کار درستی است؟شاید بهتر باشه خیلی جدی تر با ایشون صحبت کنید و اگه واقعا قصد ازدواج ندارند،به این ارتباط خاتمه بدید،نظر خانواده خودتون چیه با این که از ارتباط شما مطلع هستند؟
-
-
2013_04_22, 15:47
بالا |
پست 6
سلام ببخشید من متوجه نشدم شما از ایشون بزرگتر هستید درسته ؟ایشون یا خانواده اشون با این مساله مشکلی ندارن ؟دلیل ایشون برای پا پیش نزاشتن چی هست ؟مگر شما را مناسب نمی بینند ؟ایشون هم قبلا ازدواج کردن؟در این سه ماه دوری،هیچ ارتباطی بین شما نبوده ؟برای چی سه ماه است که با ایشون قطع ارتباط کردید؟
-
-
2013_04_22, 16:02
بالا |
پست 7
سلام دوست عزيز :
بابت تاخير در دادن جواب معذرت ميخوام
به واسطه اينكه خانواده ايشون كاملا از ماجرا باخبر بوده و تا حدي نيز خانواده شما از اين رابطه آگاه هستند و با اين وصلت
موافق هستند لذا پيشنهاد ميكنم كه از ايشون خواهش كنيد براي ايجاد تعهد و ادامه رابطه اين موضوع رو از طريق خانواده با
خانواده شما در ميان بگذارند و ادامه شرايط براي زندگي مشترك را در دوران نامزدي محيا كنند
درست است امكان داره به واسطه محيا كردن شرايط مدت نامزدي تا مدتي به طول انجامد اما فرق اين مطلب با دوستي
شما در تعهدي است كه دو طرف به واسطه نامزدي به هم ميدهند تحت چنين شرايطي تا حد ممكن شما و ايشون از گناه
كردن در امان خواهيد بود و همچنين زير نظر خانواده ها به شناخت صحيح تري دست پيدا خواهيد كرد
موفق باشيد 

-
-
2013_04_28, 12:43
بالا |
پست 8
سلام دوست عزیز
صحبت های من اکثرا به دل نمیشینه و اذیت میکنه خیلی هم اذیت میکنه اگه نمیخواید اذیت بشید نخونید
یه فاصله گذاشتم که تصمیم بگیرید که اذیت کنید خودتون رو یا نه
به هر حال یه نگاهی بندازیم به تفاوت زن و مرد
مرد مثل زن دور اندیشی نداره و این تفاوت ایجاد مشکل میکنه شما همین الان میتونید 7 سال دورتر رو ببینید و اون اقا نمیتونه ببینه و شما بهش میگی بیتجربه است و ناشی بازی درمیاره و همین در تصمیم گیری های زندگی باعث عدم تفاهم میشه
خانوم ها زود تر مسائل جنسیشون دچار مشکل میشن در صورتی که اقایون میتونن تا 60 سالگی یا بیشتر مشکلی نداشته باشن
خانوم ها وقتی میبینن که نسبت به همسران دوستان و اقوام خانوادگیشون شکسته تر شدن دچار مشکل میشن و فکر میکنن که مردشون به اونها دید خوبی نداره و بیشتر به دیگران توجه میکنه هرچند که این مسئله وجود نداشته باشه
و هزار مشکل دیگه که پیش میاد که متوجه نمیشید و از تفاوت سنی سرچشمه میگیره
به نظر من زوج باید بین 1 تا 7 سال اختلاف سنی داشته باشند که مرد سنش باید بیشتر باشه
شاد و موفق باشید
-
-
2013_04_28, 16:01
بالا |
پست 9
سلام شما نگران این نباشید که شرایط امروزه چجوری هست و کمتر کسی حاضر به ازدواج میشه چون این یک باور نادرست است و گاهی براساس یک سری آمارهای غلط جوان های را مارو مترسونن شما به این فکر کنید که در این جامعه دختر سالم و نجیب کم پیدا میشه و هرچقدر شما بهتر بتونید این فاکتور را داشته باشید شانس ازدواج اتون بالاتر میره و اگر ایشون با وجود طی دوسال رابطه با شما هنوز قادر به پذیرفتن تعهد نیستند پس این راهم در نظر بگیرید که در زندگی آینده هم نمیتونید زیاد روی ایشون حساب باز کنید پس به مسائل حاشیه ای فکر نکنید و راه درست را که همان ازدواج هست را انتخاب کنید محکم و مصمم به ایشون بگید که دیگرنمیتونید به رابطه به این شکل ادامه بدید و اگر واقعا قصد ازدواج دارند پا پیش بزارند وگرنه دیگه لزومی به ادامه رابطه نمیبینید اگر برگشتند که هیچ ولی اگر برنگشتند این را بدانید که ایشون کیس مناسبی برای شما نبودند و چه بهتر که زودتر این قضیه را فهمیدید و بیشتر از این شانس های دیگر ازدواج را از خودتون نگرفتید
مویدباشید
-