نمایش نتایج: از 1 تا 4 از 4

موضوع: حساسیت و زودرنجی همسر

1875
  1. بالا | پست 1
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    5239
    سپاس
    0
    0
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

حساسیت و زودرنجی همسر

18 سال ازدواج کرده ام با کسی که واقعا عاشقش بودم اما بعد از 18 سال با همه علاقه ام دیگر بریده ام از بس بخشیده ام خسته شدم شوهرم فردی حساس زود رنج و وسواس است او خیلی زود عصبانی می شود و شروع به بد دهنی می کند و لی زود پشیمان می شود همین باعث می شود که ببخشمش توقع بی جا از همه دارد دلش می خواهد دیگران ان جور که او دوست دارد با او رفتار کنند و اگر این طور نباشد از بس قر می زند و یا با طرف بد دهنی می کند که یک دوست ندارد  همین اخلاقش باعث شد همه از او دور شوند. دیگر خودم خسته شدم نمی دانم چه کنم.

2. بالا | پست 2
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    4769
    سپاس
    0
    0
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

RE: مشاوره

سلام
    شما رابطه ی خودتون با همسرتون چطوره؟چه رفتارو عکس العملی در برابر این رفتارهاشون دارید؟چندتا بچه دارید؟رفتار همسرتون با بچه هاتون چطوره؟
    درکتون میکنم، واقعا خیلی  سخته که یه کسی با آدم اینطور رفتارکنه، ولی شما میدونستین که افراد زیادی هستن که این شرایطو دارن و یه جورایی با این شرایط کنار آمد و مشکلاتشون رو حل کردن ولی من میخواستم به شما بگم که این واقعا قابل تمجیده که شما 18 سال تونستین این شرایط رو تحمل کنیدو من بهتون تبریک میگم که بخشش و گذشت رو تو زندگیتون داشتین،مطمئن باشین که باز هم میتونید.

3. بالا | پست 3
    مشاور همیاری

عنوان کاربر
    مشاور همیاری
    شماره عضویت
    836
    سپاس
    76
    82
    نوشته های وبلاگ
    1
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

سلام شما دوتاموضوع را مطرح کردید حساس و وسواس .درچه زمینه هایی وسواس هستند ؟از چه مواردی عصبانی میشوند؟چه خوبی هایی دارند ؟در این 18 سال چه عاملی باعث شده که ایشون را تحمل کنید ؟ایا همسرتون تک پسر یا تک فرزند هستند؟

4. بالا | پست 4
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    5566
    سپاس
    0
    0
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

سلام در مورد چه موضوعاتی بیسشتر حساسیت نشان میدهند؟و وسواسشون در چه زمینه ای هست؟احساس میکنم مشکلی که وجود داره عدم گفتگو بعد از دعوا هست یعنی وقتی که همه چیز فروکش پیدا میکنه ما هم به طور کامل ناراحتی خودمون رو پنهان کرده و از ترس اینکه مبادا طرف مقابلمان از  بحث دوباره درباره دعوا ناراحت شود موضوع را حل نشده باقی میگذاریم و در دعوای بعد دوباره ناخودآکاه ذهنمان به دعواهای قبلی هدایت میشود...بهتر است مهارتهای گفتگو را بیاموزید هرشب ده الی پانزده دقیقه وقت بگذارید و باهم صحبت کنید خواسته ها و توقعاتتان را مطرح کنید و خاطرات شیرین را برای هم زنده کنید ....به بار کلمات شوهرتان توجه کنید دعواها در چه زمانی رخ میدهند؟بر سر چه موضوعی ؟و واکنش و رفتار شما در زمان قبل و بعد از دعوا چگونه بوده است؟

کاربران دعوت شده

© تمامی حقوق برای همیاری ایران محفوظ بوده و هرگونه کپی برداري از محتوای انجمن پيگرد قانونی دارد