نمایش نتایج: از 1 تا 5 از 5

موضوع: دستشویی رفتن کودک

2291
  1. بالا | پست 1
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    4769
    سپاس
    0
    0
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

دستشویی رفتن کودک

سلام دوستان
    من میخوام مشکل یکی از مراجعانم رو مطرح کنم، شما چه نظری دارید.
    کودکی 3 ساله دارد که به خاطر مشکلات ریوی که داشت دچار یبوست شده بود و همیشه دستشویی خود را در شلوارش میکرد و الآن که 3 ساله است باز هم در گوشه ای از اتاق می نشیند و در شلوارش دستشویی میکند و به توالت نمیرود،پدرش میخواهد او را تنبیه کند و بترساند تا او دیگر به توالت برود، شما چه پیشنهادی برای او دارید.
    پیروز باشید

2. بالا | پست 2
    کاربر فعال

عنوان کاربر
    کاربر فعال همیاری
    شماره عضویت
    4969
    صلوات
    38
    دلنوشته
    11
    خدایا همه چیز را به تو میسپارم به امید تو
    سپاس
    236
    332
    دریافت
    5
    آپلودها
    0

RE: دستشویی رفتن کودک

سلام
    اگر مشکل یبوست داشته که شکمش کار نمیکرده
    من فکر کنم اصلا بچه بلد نباشه که دستشویی برود چون یادش ندادند احتمالا
    همانطور که گفتین 3 سالشه باید بهش آموزش بدن
    لطفا بیشتر توضیح دهید و از اونها بپرسید

3. بالا | پست 3
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    5398
    سپاس
    0
    0
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

با سلام خدمت دوستان عزیز. پسر من هم همین مشکل را داره البته منظورم مشکل ریوی و یبوست نیست.مشکلش اینه که توی لگن کارشو نمیکنه.الان سه سال و نیمه شده ولی هنوزم توی لباس زیرش خرابکاری میکنه و اجازه نمیده بنشونمش روی لگن.اوایل سر این موضوع خیلی عصبی میشدم،فکر میکنم به خاطر خساسیت نشون دادن من داره لجبازی میکنه مدتی هم با رشوه و کادو تونستم مجابش کنم که از لگن برای این کار استفاده کنه ولی متوجه شدم که اگه 1روز رشوه نگیره باز همون کارو ادامه میده!! پس رشوه دادنو قطع کردم.مدتیه که خودمو کنترل میکنم عصبی نشم ولی باز هم فرقی نکرده!!! واقعا موندم چیکار کنم.به خاطر این مشکل تا به حال مهدکودک ثبت نامش نکردم ! اگه میشه راهنماییم کنید !

4. بالا | پست 4
    کاربر فعال

عنوان کاربر
    کاربر فعال همیاری
    شماره عضویت
    4969
    صلوات
    38
    دلنوشته
    11
    خدایا همه چیز را به تو میسپارم به امید تو
    سپاس
    236
    332
    دریافت
    5
    آپلودها
    0

سلام
    دوست عزیز این کار در این سن طبیعی نگران نباشید 
    عمل دفع یک کار لذت بخش و نشاندهنده استقلال داشتن بچه است لجباز بودن بچه تو این سن طبیعی 
    با این کار میخاد بگه که منم وجود دارم از نظر ما لجبازی ولی از نظر او استقلال داشتن حتی در این سن بچه ها با مدفوعشون بازی میکنند و بهش عشق میورزند دنیای اونا با ما متفاوت
    عکس العمل نشون ندین 
    به نظر من مهد کودک ثبت نامش کنید وقتی با بچه ها باشه این کار رو ترک میکنه 
    شاد باشید

5. بالا | پست 5
    مشاور همیاری

عنوان کاربر
    مشاور همیاری
    شماره عضویت
    836
    سپاس
    76
    82
    نوشته های وبلاگ
    1
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

آموزش توالت رفتن را میشه به سه مرحله تقسیم کرد.

1- آشنایی با لگن یا توالت
    2- ارتباط دادن بین لگن یا توالت با عمل توالت کردن
    3 - گفتن نیاز به رفتن به توالت و رفتن و انجام دادن کار

مرحله اول
    در این مرحله که از حدود سن 18- 21 ماهگی شروع میشه، کودک را با لگن آشنا میکنیم.
    می توانیم به همراه کودک بریم و یه لگنی که دوست داره براش بخریم و بگذاریم براش تو توالت یا حمام. وقتی بچه بهش علاقه نشون داد، ازش بپرسیم که دوست داره روش بشینه. تو این مرحله اصلا نیاز نیست که کودک از لگن برای توالت رفتن استفاده کنه. حتی نیاز نیست که بدون لباس یا پوشک روش بشینه. میتونیم وقتی روش میشینه براش کتاب بخونیم یا باهاش بازی کنیم یا اسباب بازی مورد علاقه اش را بهش بدیم. تو این مرحله فقط مهمه که یاد بگیره که چطوری روی آن بشینه و باهاش احساس آرامش و راحتی کنه

مرحله دوم
    مرحله دوم وقتی شروع میشه که میبینیم که کودک علائم آمادگی را از خودش نشون میده.
    در این مرحله که معمولا کودک نشان میده که میدونه که توالت کرده یا میخواد بکنه می توانیم از کودک بپرسیم که میخواد بره و روی لگن بشینه.
    اگه کودک گفت نه. ما هیچ کاری نمیکنیم و میپذیریم. به هیچ عنوان به بچه فشار نمی آوریم که از لگن استفاده کنه.
    اگه گفت که میخواد میتوانیم حتی با پوشک کودک را روی لگن بشونیم یا پوشک را از پاش در آریم .
    در این مرحله فقط میخوایم به کودک آموزش بدیم که لگن با توالت رفتن ارتباط داره.

مرحله سوم
    در این مرحله که معمولا یه زمانی بعد از 2 سالگی اتفاق میوفته کودک قبل از اینکه توالت بکنه اعلام میکنه و بعد میره و رو لگن میشنیه و کارش را میکنه.

در تمام این مراحل باید مراقب  باشیم که رو کودک فشار نگذاریم کل آموزش باید برای بچه مفرح و شاد باشه. مرتب باید ازش بپرسیم ولی هرگز نباید روی کودک فشار بیاوریم. یادمون باشه که بالاخره یاد میگیره. فشار زیاد گذاشتن جز نتایج منفی و گاهی دراز مدت هیچ اثر مثبتی نداره.
    در کل ،نگران نشويد تا 5 سالگي اغلب بچه ها اين توانايي را به دست مي آورند . شما فقط آرامش خود را حفظ كنيد ودر برابر تمرينات استمرار به خرج دهيد و تا آنجا كه ميتوانيد كودكتان را تحسين و تشويق كنيد  .در ضمن باید آمادگی فرزندتان را هم برای از پوشک گرفتن در نظر بگیرید.
    نكته هايی هم درباره آموزش استفاده از لگن هست که باید بهش توجه کنید
     : قبل از آنكه آموزش عملي را شروع كنيد بهتر است نكاتي را براي كـودك خود روشن كنيد . بطور مثال به كودكتـان نـام بخشهـاي مختلف بدن و عملكرد آن را بصورت ساده قابل فهم توضيح دهيد .
    براي او توضيح دهيد، ادرار و مدفوع حاصل چيست و از كجاآمده و حتما به او بگويد كه ادرار و مدفوع بخشي از بدن او نيست ،تا كودك به هنگام دفع آن دچار ترس نشود. واژهايي براي دفع ادرار و مدفوع وي انتخاب كنيد و بكوشيد كودك را در حين مدفوع كردن گير بياوريد و براي او توضيح دهيد كه مشغول چه كاري است و نام اين كار چيست .
    براي نمونه به او بگوييد "پيام الان پي پي داره ، پيام داره پي پي ميكنه . بريم پوشكت رو عوض كنم " اهميت آموزش تعويض لباس خصوصا در آوردن و پوشيدن شلوار را نبايد ناديده گرفت . براي كودكتان شلوار راحت و گشاد تهيه كنيد تا او بتواند براحتي اين كار را انجام دهد .
    اگر كودك بطور اتفاقي شلوارش را خيس يا كثيف كرد ، سرو صدا راه نيندازيد و اتفاق را ناديده بگيريد. و اگر در این امر پیشرفت کرد در نزد دیگران او را تشویق کنید
    بلافاصله بعد از يادگيري و پيشرفت كودك پاداشها را حذف نكنيد . بلكه تا يك هفته پس از آن نيز جايزه ها بايد ادامه پيدا كند و به آرامي از برنامه حذف شود.
    شادباشید

کاربران دعوت شده

© تمامی حقوق برای همیاری ایران محفوظ بوده و هرگونه کپی برداري از محتوای انجمن پيگرد قانونی دارد