نمایش نتایج: از 1 تا 5 از 5

موضوع: مقیاس چند بعدی کمال گرایی(mps) هویت و فلت

5174
  1. بالا | پست 1
    مدیر کل همیاری

عنوان کاربر
    مدیر کل همیاری
    شماره عضویت
    5
    صلوات
    192
    دلنوشته
    6
    اللهمّ صلّ علی محمّد و آل محمّد
    سپاس
    2,633
    8,729
    نوشته های وبلاگ
    38
    دریافت
    146
    آپلودها
    5

مقیاس چند بعدی کمال گرایی(mps) هویت و فلت

پرسشنامه چند بعدی کمال گرایی:

توجه: مقیاس هویت و فلت 45 سوالی است که نسخه انگلیسی آن در پیوست قرار داده شده. نسخه آقای بشارت که بر این مبنا ساخته شده در لینک زیر موجود است:

http://hamyaryiran.ir/thread9222.html

در این پژوهش ابعاد کمال گرایی آزمودنی ها بااستفاده از مقیاس چند بعدی کمال گرایی(MPS) مورد سنجش قرار گرفت.این مقیاس توسط هویت و فلت(1991)ابداع ودر ایران توسط بشارت(1381) روی نمونه ایرانی هنجاریابی واعتباریابی شده است.

این مقیاس یک آزمون 30سوالی است که ده ماده اول آن کمال گرایی خویشتن مدار،ده ماده دوم آن کمال گرایی دیگرمدار و ده ماده آخر،کمال گرایی جامعه مدار دریک مقیاس 5درجه ای لیکرتی (از نمره ی1تا5)می سنجد. حداقل وحداکثر نمره آزمودنی در زیر مقیاس های سه گانه به ترتیب10و50 است.یعنی کسی که نمره 10را بدست آورده است دارای کمترین میزان کمال گرایی وکسی که نمره50 را کسب نموده دارای بیشترین میزان کمال گرایی در هر یک از سه بعد کمال گرایی می باشد.روش نمره گذاری مقیاس برای تمام داده ها به صورت معکوس می باشد،یعنی به گزینه "کاملا موافقم"نمره ی5 وبه گزینه"کاملا مخالفم"نمره ی 1تعلق خواهد گرفت.

روایی و پایایی پرسشنامه چند بعدی کمال گرایی:

در اعتباریابی مقدماتی فرم ایرانی این مقیاس روی یک نمونه 180نفری از دانشجویان دانشکده های مختلف دانشگاه تهران،آلفای کرونباخ به دست آمده برای کمال گرایی خویشتن مدار90/.،برای کمال گرایی دیگر مدار 83/.،وبرای کمال گرایی جامعه مدار78/.بوده، که نشانه همسانی درونی1 بالای مقیاس است.ضرایب همبستگی بین 40نفر از دانشجویان در دونوبت بافاصله ی چهار هفته ای برای کمال گرایی خویشتن مدار 84/.،وبرای کمال گرایی دیگر مدار82/. وبرای کمال گرایی جامعه مدار80/.بودکه نشانه پایایی بازآزمون بالای فرم ایران مقیاس است.[Internal consistency] در پژوهش حاضر ضریب آلفای کرونباخ بدست آمده برای پرسشنامه ابعاد کمال گرایی برابر 89/. است.

نمونه های از ماده های زیر مقیاس های این آزمون به شرح زیر است:

کمالگرایی خویشتن مدار:

- نمی توانم حتی یک اشتباه را در کارم تحمل کنم.
    - به چیزی کمتر از کامل وایده آل بودن قانع نمی شوم.
    - هرچقدر کاری را خوب انجام داده باشم باز هم از عملکردم ناراضی هستم.

کمال گرایی دیگر مدار:

- از بستگانم انتظار دارم که کامل وایده آل باشم.
    - وقتی از کسی می خواهم کاری انجام دهد،انتظلر دارم آن را کامل وبدون نقص انجام دهد.
    - حوصله کسانی که برای بهتر شدن وکامل شدن خودشان تلاش می کنند را ندارم.

کمال گرایی جامعه مدار:

- خانواده ام از من انتظار دارند که کاملا ایده آل باشم.
    - اطرافیانم انتظار دارند در هر کاری کاملا موفق باشم.
    - وقتی کاری انجام می دهم احساس می کنم دیگران با دیدی انتقادی در مورد آن قضاوت خواهند کرد.[1]

1-برای دستیابی به مقیاس مورد نظر به آقای دکتر بشارت، دانشکده روانشناسی و علوم تریبتی دانشگاه تهران مراجعه شود.

منبع: بررسی و مقایسه رابطه بین ابعادکمال گرایی، حمایت اجتماعی با فرسودگی تحصیلی در دانشجویان با سطوح بالا و پایین فرسودگی تحصیلی دانشگاه علامه طباطبایی“ افشین شه بخش

یک نسخه انگلیسی از مقیاس MPS رو پیدا کردم که با توضیحات داده شده البته متفاوت هست!(پرسشنامه 45 سوالی مربوط به هویت و فلت و پرسشنامه 30 سوالی مربوط به آقای بشارت)

در پیوست قرار میدم.

فايل هاي پيوست شده فايل هاي پيوست شده
    ویرایش توسط admin : 2015_02_03 در ساعت 14:38
    امضای ایشان
    از امام علی علیه السّلام پرسيدند «خير» چيست؟ فرمود:

خوبى آن نيست كه مال و فرزندت بسيار شود، بلكه خير آن است كه دانش تو فراوان و بردبارى تو بزرگ و گران مقدار باشد و در پرستش پروردگار در ميان مردم سرفراز باشى، پس اگر كار نيكى انجام دهى شكر خدا به جاى آورى، و اگر بد كردى از خدا آمرزش خواهى. در دنيا جز براى دو كس خير نيست: يكى گناهكارى كه با توبه جبران كند، و ديگر نيكوكارى كه در كارهاى نيكو شتاب ورزد.

نهج البلاغه، حکمت 94

2. 2 کاربر مقابل از admin عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

3. بالا | پست 2
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    11991
    سپاس
    0
    0
    دریافت
    0
    آپلودها
    0
    اصلا توی نت نیست این مقیاس به فارسی . هیچی پیدا نکردم

4. بالا | پست 3
    مدیر کل همیاری

عنوان کاربر
    مدیر کل همیاری
    شماره عضویت
    5
    صلوات
    192
    دلنوشته
    6
    اللهمّ صلّ علی محمّد و آل محمّد
    سپاس
    2,633
    8,729
    نوشته های وبلاگ
    38
    دریافت
    146
    آپلودها
    5
    نقل قول نوشته اصلی توسط smasoudn نمایش پست ها
    اصلا توی نت نیست این مقیاس به فارسی . هیچی پیدا نکردم
    پرسشنامه سی سوالی آقای بشارت بر روی سایت قرار داده شد:

http://hamyaryiran.ir/thread9222.html#post58010
    ویرایش توسط admin : 2015_02_03 در ساعت 14:38
    امضای ایشان
    از امام علی علیه السّلام پرسيدند «خير» چيست؟ فرمود:

خوبى آن نيست كه مال و فرزندت بسيار شود، بلكه خير آن است كه دانش تو فراوان و بردبارى تو بزرگ و گران مقدار باشد و در پرستش پروردگار در ميان مردم سرفراز باشى، پس اگر كار نيكى انجام دهى شكر خدا به جاى آورى، و اگر بد كردى از خدا آمرزش خواهى. در دنيا جز براى دو كس خير نيست: يكى گناهكارى كه با توبه جبران كند، و ديگر نيكوكارى كه در كارهاى نيكو شتاب ورزد.

نهج البلاغه، حکمت 94

5. 2 کاربر مقابل از admin عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

6. بالا | پست 4
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    22716
    سپاس
    0
    0
    دریافت
    0
    آپلودها
    0
    سلام وقت بخیر چطور میتونم ایمیل دکتر بشارت رو پیدا کنم چون فکر میکنم ترجمه ی یکی از سوالات که به مراتب در همه ی سایتا و پایان نامه هام تکرار شده غلط میباشد.

7. بالا | پست 5
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    21852
    سپاس
    0
    0
    دریافت
    0
    آپلودها
    0
    ممنون دوست عزیز.مقاله ی انگلیسی که گذاشتید دارای ۷نمره و امتیاز از ۱۵تا۱۰۵ است. نمونه ی پرسشنامه ی ایرانیش قاعدتا متفاوت با آن است و ۵نمره ای و امتیاز از ۱۰تا ۵۰ می باشد.
    دوستان انتخاب کنند که کدام آزمون را استفاده کنند بومی شده که از ترکیب دو پرسشنامه ی خارجی بوده یا خود آزمون هویت و فلت را.
    بخواستم توضیح بدم چون نمره ها گیج کننده شده بود🙂🙏

کاربران دعوت شده

کلمات کلیدی این موضوع

© تمامی حقوق برای همیاری ایران محفوظ بوده و هرگونه کپی برداري از محتوای انجمن پيگرد قانونی دارد