-
2013_04_18, 10:55
بالا |
پست 1
ناراحت شدن
سلام
با دختري كه 2سال از خودم كوچيكتره 7سال هست رابطه دارم و تا يكسال پيش هيچ قول ازدواجي بهم نداديم.اما هر دوتامون همديگر رو ميخواهيم و همه چيز به خواست خدا ميدونيم كه اگر قسمت باشه بهم خواهيم رسيد وگرنه نه.و اين خواستنمون احساسي نيست داريم به همه ي مشكلاتمون فكر ميكنيم و هرچند وابستگي تاثير داره در تصميم گيريمون اما تا جايي كه ميتونيم داريم چشمامون رو روي مشكلات باز ميكنيم تا قبل از ازدواج تا ميتونيم راه حل پيدا كنيم و زندگي خوبي داشته باشيم
مدتي هست كه من فكر ميكنم طرف مقابلم از هر چيزي راحت ناراحت ميشه و با ناراحت شنش سريع منم ناراحت ميشم.روي اين موضوع زياد حساس شدم به طوري كه مثلا بعضي مواقع زود ميگه شب بخير درصورتي كه ناراحت نيست من فكر ميكنم از دستم ناراحت شده و ميخواد زود بخوابه.
مواقعي بر سر چيزهاي جزيي گير ميده و ناراحت ميشه مثلا بر سر يه جمله بندي اشتباه يا يه حرف.من خودم هرموقع ميخوام ناراحت بشم سعي ميكنم دليلي بيارم كه خودم مقصر بدونم و اونو كمتر مقصر بدونم تا ناراحت نشم.اما او اينجور نيست زود ناراحت ميشه و هرچي بهش ميگم قبل از ناراحت شدنت با خودت بگو چرا ناراحت بشم يا سعي كن دليلي برا خودت بياري كه منو مقصر ندوني تا اينكه ناراحت نشي اينكارو نميكنه.
اما ميگه ميدونم اين مشكلمون هست و دوست داره كمك كنه كه بر طرف بشه اما شايد راه حلش بلد نيستيم.
دوست ندارم هيچوقت از هم ناراحت شويم و زود رنجي او داره اذيتم ميكنه و هميشه دوست دارم با آرامش و گفتگو مشكلات رو حل كنيم
سوال:1-براي جلوگيري از ناراحت شدن و يا حل ناراحتي او، من چه رفتاري انجام دهم ؟2-او قبل از ناراحت شدن يا در حين ناراحتي چيكار كند؟3-بعد از ناراحتي به هر دليلي چيكار كنيم؟
باتشكر فراوان
-
-
2013_04_18, 11:18
بالا |
پست 2
RE: ناراحت شدن
سلام دوست عزيز به همياري خوش آمدين:
شما چند سالتونه؟ ميزان تحصيلات هر دو؟ خانواده ها در جريان هستند؟ چقدر نسبت به هم شناخت داريد؟ رابطه تون در چه حدي هست؟ سطح فرهنگي و اقتصادي هر دو خانواده؟ شاغل هستين؟ اقدام به خواستگاري كردين؟ 
-
-
2013_04_18, 17:16
بالا |
پست 3
من23 او 21.من دانشجوترم آخر کارشناسی و او پیش دانشگاهی و علاقه داره دانشگاه بره و رشته مشاوره دنبال کنه.خانواده من در جریان هستند و از دختر وخانوادش شناخت دارند و میدونن که برا ازدواج میخوامش اما تا بحال اعلام نکردم که اقدامی انجام بدن چون شرایطش ندارم و تصمیم دارم بعد از درس یا استخدام نظام بشوم یا سربازی برم و بعد دنبال کار باشم،اما خانواده او درجریان نیستند و فقط خواهر کوچکترش در جریان هست درضمن دوخواهر بزرگتر از خودش هم داره که ازدواج کردن میگه چون اگه بابام بفهمه با هم رابطه داریم اجازه نمیده باهات ازدواج کنم چیزی نمیگم ولی تابحال چند بار میخواسته با مامانش صحبت کنه که بخاطر ترس از اینکه برامون بد بشه چیزی نگفته.میدونیم که شناخت انسانها سخته اما خودمون رو توی شرایط مختلف محک زدیم تا بیشتر همدیگر رو بشناسیم هردوتامون همدیگر رو به نماز وکارهای مورد پسند اسلام تشویق میکنیم با خدا بودنش و صداقتی که داره برام زیاد مهمه.رابطمون پیامکی هست به طوری که هر ساعت از هم باخبریم و کارهای روزانه که انجام میدیم بهم اطلاع میدیم،هراز گاهی موقعیت جور بشه همدیگرو میبینیم و برخلاف خواسته اسلام زیر یک سقف قرار میگیریم و بعضی وقتها شیطنتی هم کردیم اما بعدش احساس گناه میکنیم و به همین دلیل سعی میکنیم کمتر پیش هم بریم تا وارد گناه نشیم.خانواده هامون از هر نظر به هم نزدیک هستند فقط از نظر احساسی خانواده اونا قوی تر هستن و دلیلش هم وجود دختر در خانواده اونهاست و نبود دختر در خانواده ما.باباش با بابام همکار بودن و در ارتباط هستند.
میدونیم که رابطه ی قبل از ازدواج اشتباه هست اما اتفاقی هست که پیش اومده و دوست ندارم به اشتباه دومی تبدیل بشه به نظرم مناسب هم هستیم اگر خدا بخواد و دوست داریم تقریبا همه ی رفتارامون بر اساس اسلام باشه و در هر زمینه تحت نظر مشاور آگاه رفتار کنیم و از شما هم خواهش دارم کمک کنید که مشکلات واشتباهاتی که بر اثر رابطه قبل ازدواج پیش میاد چگونه رفتار کنیم(مثلا چه کنیم که بعد از ازدواج نسبت به هم دلسرد نشویم؟)
با تشکر
-
-
2013_04_20, 16:41
بالا |
پست 4
چرا کسی به من جواب نمیده؟
-
-
2013_04_20, 19:10
بالا |
پست 5
سلام دوست عزیز وقت شما بخیر
بابت تاخير در دادن جواب معذرت ميخوام
در مورد پست اول شما باید خدمت شما عرض کنم که مرد ها و زن ها در رفتار ها و رویارویی با مشکلات با هم تفاوت
هایی دارن که برای داشتن یک زندگی مشترک خوب باید زن و مرد این اختلافات رو بشناسند
مثلا : این راه حلی که شما برای برخورد با مشکل ناراحت شدنتون ارائه کردین یک راه حل صد در صد مردانه هست و خانوم
ها کمتر میتونن باهاش کنار بیان مردها در خصوص مشکلات و ناراحتی ها با ریختن مشکل در درون خودشون و قدم زدن و
سکوت آرامش پیدا میکنند در صورتی که خانم ها با داد و بیداد و حرف زدن در باره ی موضع موضوع پس من به شما توصیه
میکنم که سعی کنید با مطالعه ی بیشتر خانم ها و نوع برخورد هاشون رو بهتر بشناسین تا راحت تر بتونین در کنار هم
زندگی کنین
اما در کل در باره ی ارتباطی که با هم دارین من توصیه می کنم که از خانواده تون بخواین که موضوع رو با خانواده ی
ايشون مطرح کنن و تا زمانی که سربازی شما تمام میشه و سر کار میرین با هم نامزد باشین تا اولا شناخت دقیق تری
نسبت به هم پیدا کنین ثانيا اگر خانواده ايشون مخالف باشن زودتر بفهمین و ثالثا از گناه جلو گیری کنین در ضمن
شناختی که زیر نظر خانواده ها باشد شناختی هست به مراتب صحیح تر
موفق باشید

-
-
2013_04_21, 08:37
بالا |
پست 6
از راهنماییتون خیلی ممنونم،واقعا لطف کردید.
چه کتابی پیشنهاد میکنید که تفاوتهای زن و مرد بیشتر متوجه بشوم و یا بهتر درک کنم؟
با تشکر فراوان
-
-
2013_04_21, 12:06
بالا |
پست 7
سلام دوست عزيز :
خواهش ميكنم وظيفم هست
اما در مورد كتاب شما ميتونيد اين 2تا كتابي رو كه ميگم رو مطالعه كنيد :
1. آنچه مردان باید راجب زنان بدانند (باربارا دی آنجلس)
2. مردان مریخی ، زنان ونوسی ( جان گری)
كتاب دومي يعني مردان مريخي و زنان ونوسي خيلي بهتره حتما مطالعه فرماييد 

-
-
2013_04_22, 08:11
بالا |
پست 8
خیلی ممنون
اما در جواب توصیه ای که فرمودید میخواستم ببرادر بزرگتر خودم بگم خودمم بدم نمیاد ابه خواستگاری اقدام کنم اما 3برادر بزرگتر خودم دارم که یکی از اونها نامزد دار و یکی دیگه منتظر شاغل شدن هست و به نظرم با اقدام من اونا ناراحت میشن و توی فکر فرو میرن.
و مشکل دیگه ای هم که هست باباش بعید میدونم با شرایط من که نه سربازی رفتم نه کار دارم رازی بشه
-