نمایش نتایج: از 1 تا 8 از 8

موضوع: دوست شدن برادر 14 سالم با یه دختر

2970
  1. بالا | پست 1
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    5264
    سپاس
    0
    0
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

دوست شدن برادر 14 سالم با یه دختر

سلام من به تازگی متوجه شدم برادر 14سالم با یه دختر 13ساله ارتباط تلفنی داره و دختره با بی شرمی تمام در مورد مسائل جنسی باهاش حرف میزده و... اولش عصبی شدم و گوشیشو به بهونه درس نخوندن ازش گرفتم بعد که خودش فهمیده بود یه بوهایی بردم، باترس و التماس ازم پرسید که چرا گرفتم. منم با ملایمت کلی نصیحتش کردم و عواقب کارشو بهش توضیح دادم. همون لحظه حرفام از بس روش تاثیر گذاشت که باگریه گفت راس میگی اشتباه کردم. دیگه تکرار نمیکنم. اما احساس میکنم میخواد ب کارش ادامه بده... به خواهر بزرگم گفته یه گوشی دیگه پیدامیکنم حرف میزنم. خیییییلی نگران آیندشم...چون میدونم اینطوری پیش بره بزودی به بیراهه کشیده میشه. نمیدونم چیکارکنم...وااااقعا ممنون و مدیونتون میشم اگه راهنماییم کنین.

2. بالا | پست 2
    کاربر فعال

عنوان کاربر
    کاربر فعال همیاری
    شماره عضویت
    626
    صلوات
    5
    دلنوشته
    1
    سلام و درود بر محمد (ص) و آل محمد
    سپاس
    12
    163
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

RE: دوست شدن برادر 14 سالم با یه دختر

سلام
    متاسفانه به خاطر تغذیه و رشد ارتباطات و ماهواره و موبایل ووووو رشد هیجانی و عاطفی به سنین پایین رسیده و نوجوانان فهم و درک جنسیشون بالا رفته
    تنها راهش رفاقت با برادرتونه و آشناکردن با مسایل پیش رو طوری که حس نکنه نصیحته دستشو بگیرید ببرید بیون چیزای تازه بهش یاد بدید و بهش حس اعتمادو برسونید اگر در خانه باهاش رفاقت باشه در بیرون به دنبالش نخواهد بود

3. بالا | پست 3
    کاربر همیاری

عنوان کاربر
    کاربر همیاری
    شماره عضویت
    5035
    سپاس
    0
    11
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

سلام من جای شما بودم شماره دختره رو برمیداشتم باهاش میحرفیدم تهدیدش میکردم که به خانوادت میگما
    بعدشم یه خط جدید برای داداشم میخریدم بهش عواقبشو میگفتم که چی میشه
    بعدشم احتمالا دوستای همکلاسیشم آدمای خوبی نیستن یا مدرسشو عوض میکردم

4. بالا | پست 4
    محیا مودت

مراقبش باش ادمیرو میشناسم که هنو دبیرستانیه ولی با زنایی....رابطه داره
    از محیط ناسالم دورش کن.
    خشونت به خرج نده .
    لج بازی میکنه

5. بالا | پست 5
    مشاور همیاری

عنوان کاربر
    مشاور همیاری
    شماره عضویت
    1825
    سپاس
    0
    1
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

بهترین توصیه رو دوست خوبم خانم موج آبی بهتون کردند باید باهاش رفاقت کنید و محبتکنید جوری که اون دنبال کسب محبت از بیرون نباشه اینقدر بهش نزدیک بشید که بتونه حرفاش و سوالاتش رو بهتون بگه و بدون نگرانی از پرو شدنش جوابش رو بدید البته جوری باهاش برخورد نکنید که قبح مسایل جنسی براش بریزه و اون رو یک مورد باز بدونه من توصیه میکنم اینکار رو پدر تون ویا مادرتون انجام بدن

6. بالا | پست 6
    محیا مودت

ولی فک ر کنم خودشون بابرادرشون حرف بزنن بهتره و پدر مادرو درگیر این ماجرا نکنن
    بچه ها شاید از پدر مادر خجالت بکشن در هر صورتی ولی خواهر یا برادر بهتر میتونن به هم کمک کنن

7. بالا | پست 7
    ناظم همیاری

عنوان کاربر
    ناظم همیاری
    شماره عضویت
    4733
    سپاس
    1,035
    870
    نوشته های وبلاگ
    33
    دریافت
    0
    آپلودها
    12

سلام دوست عزيز:

ببينيد شما در شرایط بحرانی هستین و باید مراقب چند آسیب باشین اول این که حساسیت بالای شما ممکنه نه تنها

مشکلتون رو حل نکنه ، بلکه راه حل رو هم سخت تر بکنه و از طرفی خود شما هم در گیر بعضی مشکلات مانند زود رنجی

کنه از طرف دیگه ، زیاد حساس بودن شماباعث میشه که به برادرتون همیشه شکاک باشین و این مسئله ملکه ی

ذهن شما بشه و این درگیری برای همیشه باقی بمونه

نکته ی قابل توجه این هست که برادر شما ، تا زمانی که خودش نخواد شما نمیتونید کمک زیادی بهش بکنید ، چون در حال

حاضر ایشون از این رابطه لذت میبرند و ایرادی به کارشون وارد نمیبینن ، برای همین اگر شده از شما پنهانش کنن ولی ادامه

میدن تنها کمک شما به این صورت میتواند باشد که شما ایشون رو از عواقب مطلع کنید برای مثال میتوانید به ایشون بگویید

که دوستی هایی که بین دختر و پسر ایجاد میشه ، قدرت اعتماد شخص رو در زندگی مشترک پایین میاره و خدایی نکرده اگر

به رابطه ی جنسی ختم بشه ، آرامش رو از زندگی میگیره بعد از اون میتوانید برای کمک و راهنمایی بیشتر ، ازشون بخواین

تا با یک مشاور صحبت کنند و از ایشون کمک بگیرن.

در آخر کمک شما فقط میتونه با بیان آسیب ها و زدن یک سری تلنگر ها و ترغیبب کردن ایشون به استفاده از راهنمایی های

مشاور باشه اگر زمانی فعالیت های خودتون رو مثمر ثمر ندیدین بهترین کار از جانب شما این هست که ایشون رو به حال

خودش رها کنید تا مقداری از حساسیت شما کاسته بشه نگرانی زیاد باعث بوجود امدن تنش هم خواهد شد به گونه ای که

آرامش رو از خانواده خواهد گرفت به شدت با احتیاط و مراقبت شده عمل کنید تا نتیجه ی مطلوب بگیرید

موفق باشيد 

8. بالا | پست 8
    مشاور همیاری

عنوان کاربر
    مشاور همیاری
    شماره عضویت
    836
    سپاس
    76
    82
    نوشته های وبلاگ
    1
    دریافت
    0
    آپلودها
    0

سلام پیشنهاد میکنم به عنوان هدیه ،کتاب دوستی های دختر و پسر از دکتر حورایی را براش بخرید.در مرحله بعد هم  بیاید و به جای پاک کردن صورت مساله ،مشکل را پیدا کنید و ان را حل کنید ببینید برادر شما برای چی به سمت جنس مخالف کشیده شده و این بلوغ زودرس و خلا عاطفی از کجا امده رابطه اشون با پدر و مادرتون چجوریه ؟ایا روابط محرم و نامحرم در خانه شما رعایت میشه ؟همچنین به ایشون بگید که دوش آب سرد به مدت 20 دقیقه  بگیرن و ازخوردن غذاهای گرم و تند برهیزند.در ضمن نیروی جوانی ایشون را سعی کنید که باورزش و تحرک بیشتر و درس خوندن تخلیه کنید بعضی از پسرها و دخترهای ما بخاطر اضطراب و افسردگی و مشکلات زیربنایی دیگه و برای اینکه  مشکل اصلی را فراموش کنند به سمت این دوستی ها میرن پس سعی کنید که در ابتدا مشکل اصلی را بیابید و آن را رفع کنید که انشالا در پی آن این مساله هم حذف شود
    یاحق

کاربران دعوت شده

© تمامی حقوق برای همیاری ایران محفوظ بوده و هرگونه کپی برداري از محتوای انجمن پيگرد قانونی دارد